Let s dvoma deťmi bez muža na Floridu?
Dobrý den,
Momentálne som s 2 deťmi sama na Slovensku, muz mal cez sviatky prísť za nami. Pracovne sa však nemôže uvoľniť na tak dlho. Ma tam aj rodicov. Samozrejme každý očakáva že prídeme tým pádom ja s deťmi. Syn ma 13 mesiacov práve sa učí chodiť a dcéra 3 roky. Let by bol na Floridu s prestupom. Pravdupovediac neviem si to predstaviť. Viem že obidve deti by som mala na rukách minimálne 14 hodín plus doklady a príručná batozina pre dve deti tiež niečo váži. Išli by ste do toho? Samozrejme let naspäť by ma čakal tiež samu. Možno ak by ste mali nejaké rady ? Nechcem to okamžite zavrhnúť ale príde mi to ako samovražedná úloha 😅
To je len pre info aby si mala dost cas medzi letmi aby si to stihala. Ak mas medzipristatie 3h cas to v pohode stihas. Ak mas medzipristatie hodku moze sa stat ze zmeskas ten let. Ale nebude to tvojou “ vinou” a daju ti dalsi let v ktorom budu 3 volne miesta alebo 2 ( ak to 13m leti bez vlastneho sedadla do 2r to stoji len 10% ceny letenky )
@miadi to je v pohode ale s deťmi- majú pasy a ja mám global entry čakať nemusíme tu islo o ďalšiu osobu a na prestup mame 1:55
Nepotrebujes dalsiu osobu 😊staci ked ta Niekto s detmi odvezie na letisko kufre pomoze k check in a potom tam kde vystupis su kufre uz hnet pri vychode z letiska .a muz ta bude cakat . Ak mas nocny let deti polku casu prespia ( a ak spia normalne a nie su nespavci Ako Moja ) mozu prespat vacsinu letu. Ten zvuk lietadla mega uspava
vies co strasne rada si pre itam ze ako to slo. napis nam blog potom a vela stadtia cestou tam aj spat
Autorka, ako to napokon dopadlo? 🙂
Mile ze ste si ešte spomenuli😀 cesta bola náročná na psychiku a uvoľnila som sa asi až keď boli deti čisté okupane😂. Na schwechate som zistila ze sme hracky zabudli doma mali sme len tablet - takze som kupila v dutyfreecku rýchle nejaké prkotiny za 60€🤦♀️ úplne zbytočne keďže decka dostali uz na gate plno hraciek nakoniec sa hrali s tým čo dostali a veci z dutyfree som vlacila zbytočne. Po checkine nas odprevadila pozemná letuška cez kontrolu pomohla nám s prirucnou a “odovzdala” nas na gate- pýtala sa či potrebujem napr na wc ci mame všetko čo potrebujeme.. Maly mal závesnu postieľku čo sme bohužiaľ absolútne nevyužili, nedal sa preložiť a spal len na mne čoho som sa najviac bála keďže dcera nespala a bolo ju treba zabávať napiť napapat vycikat. Letušky boli uzasne pytali sa hádam každých 15 minút ci niečo nepotrebujeme s malou sa isli vycikat a malého mi ponosili ked som dcere pomáhala najesť sa. Deti to zvládli perfektne az na ten spánok, mala trochu poplakala keď sme prestupovali a čakali v
Rade, spala možno 90 minút za cely cas a zalomila v kočíku pre malého ked sme uz čakali na kufre Aj tam nám pomohol jeden pán keďže malého som mala na rukách uz a v kočíku staršiu. Mali sme naozaj šťastie na super ľudí. Chvíľami som mala pocit že tolko pozornosti nemajú ani v privat jetoch😅 Prestup sme mali naplánovaný trochu natesno čiže sme naozaj len prešli kontrolou a išli hneď na gate maly síce nakoniec dostal sopel ale to hneď na druhý den tak bohvie či z klímy alebo už niečo doma chytil ale našťastie po dvoch dňoch bolo všetko Ok. Samozrejme cesta spat bude náročnejšia keďže doma nas nebude čakať navarené a ani pomocníci..
Tak teda klobúk dole, medzi deťmi mám rozdiel rok a na toto by som sa sama neodhodlala. 🙂
Sikulka 🍀
gratulkaaaa kiez cesta spat je aspon tak vydarena.

@melanta tak bud rada že ty nikde nečakas všetko máš vybavené za tri minuty, na jfk ta už asi poznajú osobne za tých 15x čo potom že ESTA ma 72 hodín approval time keď mi melanka na MK napise že to mala do pól hodiny🤦♀️ samozrejme to nebol jediný dôvod ale je to dosť narýchlo pre nás ako rodinu nieto ešte pre školopovinnu sestru