icon

Letná dovolenka s 2-ročným chlapcom. Čo nezabudnúť?

bodocka
27. mar 2008

Prosím vas,chcela by som poprosiť všetky mamičky,ktoré už boli s detičkami na dovolenke,na čo nesmiem zabudnúť pri balení?Ideme síce v juli,do Chorvátska-Pirovac,ale ja som už teraz z toho nervozna-sice šťastná,cestujeme vlastným autom a ideme na týžden-poradíte mi?dakujeme pekne a bol niekto z vás práve v tejto oblasti?

Strana
z2
zuzitka
25. máj 2008

ked som balila ja na dovolenku, na nejakej stranke som nasla ako nejaka pani lekarka vypisala zoznam, co by nemalo chyvat no a boli tak okrem ineho usne kvapky Burows /ale bohuzial neviem kde presne som to nasla 😅 /
nepotrebovali sme ich ale radsej som ich mala so sebou.... clovek nikdy nevie

bodocka
autor
26. máj 2008

xxmargaretka sandalky sú už nachystané-myslím tie do vody a na pláž a kopec iných vecí tiež ,ako keby sme ochádzali už čoskoro 😀 ale čo,nech to mám premyslené a nachystané radšej vopred,no nie?ako potom chaos

dnes som trošku pozerala na nete aj ceny potravin v chorvátsku a zdali sa mi dosť vyššie v porovnaní s našimi -tak predsa len niečo zoberieme ved auto je velké-zatial sa mi zdá velké 😉

pekný týžden prajeme

zuzitka
26. máj 2008

nieco o dovolenke v chorvatsku 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

ala1
3. jún 2008

Ahojte. My odchádzame do Chorvátska na ostrov Pag Novalija, práve o mesiac. Ideme prvýkrát s vlastnou stravou do apartmánu. Neviete mi niekto poradiť aké potraviny môžeme a aké nemôže zo sebou zobrať, podľa toho nového nariadenia? Máme dve malé deti 7 a 2,5 ročných chlapcov.
Je lepšie cestovať na noc alebo vyraziť skoro ráno. Zuzitka tuším ti si písala, že ste tam už boli. My sme tiež z BA, ako dlho vám trvala cesta na Pag a akou trasou ste išli, cez Madarsko alebo Rakúsko_ Vdaka za info..

luci
3. jún 2008

su to usne kvapky Burrow ,tak sa volaju...ale ked si vypytas kvapky do usi,donesie ti tieto...stoja okolo 30sk 🙂

zuzitka
3. jún 2008

ala1 ... isli sme na noc, je to lepsie, pretoze sa vyhnes teplu a aj dlhym kolonam aut. isli sme cez madarsko.
cesta nam trvala dlho, pretoze sme casto robili prestavky ... vysli sme vecer o 21h a prisli sme na miesto okolo 8h rano 😕 o potravinach, ktore mozes vziat je tu niekde tema.... pohladam a poslem ti link 😉

mam v albume fotecky z Novalje 😉

zuzitka
3. jún 2008

ala1 ... tu mam viac fotiek z Novalje

http://fotoalbumy.azet.sk/zuzot/novalja-croatia...

😉

zuzitka
3. jún 2008

tu je tema o potravinach co sa nesmu vozit ale moc tam toho nenapisali, ale skus sa tam popytat

zuzitka
6. jún 2008

aj v tejto teme riesia ktore potraviny ano a ktore nie

🙂

bodocka
autor
9. júl 2008

ahojte

tak a je to tu-o týžden v piatok odchádzame na našu prvú spoločnú dovolenku v trojici -velmi sa eším-vaše rady som čítalaa asi už 100 krát-tak budeme mať dúfam všetko.malý sa už velmi teší,že ide k moru-vždy ked sa niekam chystáme(len vonku/ on hlási že ide k moru-dokonca aj bazén u babky na dvore je jeho more...tak dufam že sa mu bude velmi páčiť

na buduci týžden idem baliť už aj do tašiek-zatial je to pochystané len v komode-tak vám napíšem,či sme sa pomestili do tašiek a potom do auta 😉 a či nás manžel zobral všetkých so sebou 😉

zuzitka
14. júl 2008

bodocka .... tak potom urcite napis, jak to dopadlo a ako ste sa mali 😀

bodocka
autor
29. júl 2008

ahojte,tak sme doma ☹

na dovolenke bolo úžasne,slniečko nám vyšo,more bolo nadherné,malému sa velmi páčilo-bol ako anjelik-celý týžden taký dobručký-len chcel byť pri mori

cesta tiež v pohode-išli sme večer-malý skoro celú noc prespal-len sem-tam sa prebudil-s otázkou či idemee k moru a ked sme mu prikývli-ostal tíško -že doble 🙂 k molu ideme -to je bez r-ešte nevieme hovoriť r

ozaj ,do auta sme sa pobalili -síce sem niečo museli dať aj dnu-nie len do kufra a to máme velký 520l kufor-ale čo už ked všetko sa mi zdalo potrebné a veru sa nam skoro aj všetko zišlo

apartman bol tiež velmi pekný- 😉 s obrovskou terasou s výhladom na more-takže sme si ho pri jedle dosýta vychutnávali ,drobček nám pekne spinkal cez noc a dokonca aj cez den-zaspinkal bez jeho oblubených pesničiek na dobru noc-museli sem ho vela krát budiť-ked sme chceli ísť ešte poobede na pláž

no jedným slovom bolo vynikajuco-odporúčam všetkým rodičom-že namaju čo vahať-aj ja som sa velmi bála-že ako to naše 2-ročné dieťatko zvládne-ale deti sú velmi prispôsobivé a tá radosť v ich očkách,ked uvidel more-mi stála veru za to 🙂

dakujem vam za dobré rady a prajem pekný zvyšok leta

Strana
z2