icon

Letná rodinná dovolenka v Chorvátsku s deťmi

janajankaj
Včera o 21:22

Dobrý deň,
v lete by sme chceli ísť na dovolenku do Chorvatska, mame malé deti a hľadáme miesto s naozaj peknou plážou a s pozvoľným vstupom do mora ( kamienky, piesok).
Naše ďalšie požiadavky:
- ubytovanie so stravou, aspoň polpenzia,
- apartmán alebo rodinna izba (myslím tým dve oddelene izby)
- vonkajší bazén
- miesto vhodne pre deti
Prosím Vás, vedeli by ste mi poradiť takýto hotel/ubytovanie, ktorý by spĺňal tieto kritéria?
Ďakujem veľmi pekne za všetky rady a tipy 🙂

rabdal
Dnes o 01:49

Do Chorvátska nechoď ,ďaleká ,cesta ,studená voda už nikdy viac

anonym_bf826b
Dnes o 04:19

@janajankaj valamar sunny baska

lucik194
Dnes o 07:52

je tu skupina o chorvatsku, tak sa opytaj, plus pozri historiu, urite tam taka otazka uz padla.
hlavne ak to bude hotel, tie ceny su uplne premrstene, sluzby vsak ako v Turecku necakaj.

vilma7
Dnes o 08:12

Lopar. Voda bola veľmi plytká takze miestami az horúca.

lauruska_sumienka
Dnes o 09:25

skuste pozriet aj fb chorvatsko s detmi

vitaminsee
Dnes o 14:03

@janajankaj Vaše podmienky nesedia na Chorvatsko.
Bola som 20x s rodinou, s 1 dieťatom, 1x keď mal 4,5 roka v Pakoštane pri Zadare. Boli sme skoro všade, pre malé deti teplá voda je iba na Pagu, piesok, ale pláž autom, takú hlúposť sme urobili iba 1x. V r 2009 som objavila moje milované Tučepi, apartman 15m od pláže ... Na druhom mieste skončilo u nas Pakoštane. Mame tam milych domacich, voňavy apartman, ale plaž daleko.
Bazen som nikdy pri aparmane neriešila, veď predsa more ... pokial bol syn malý, tak hotel s bazénom ... idealne podmienky by pre Vás skôr splnalo Taliansko, boli sme 1x v Lido di Jesolo, raj pre deti ... ale to pre nas nie je atmoška ako v Croatii 🌴🌴🌴

vitaminsee
Dnes o 14:15
@anonym_bf826b

@janajankaj valamar sunny baska

@anonym_bf826b baška na Krku je super, ale nemá palmy .... mne by to chýbalo ...

vitaminsee
Dnes o 14:18
@vilma7

Lopar. Voda bola veľmi plytká takze miestami az horúca.

@vilma7 to je pravda. Pre malinke deti Lopar áno. Ale tam nie su blizko pri mori apartmany ani hotel, boli sme davno, 2008, mozno sa to zlepsilo, vtedy pri plazi nic nebolo ani moc pekne okolie ...

vitaminsee
Dnes o 14:22
@lucik194

je tu skupina o chorvatsku, tak sa opytaj, plus pozri historiu, urite tam taka otazka uz padla.
hlavne ak to bude hotel, tie ceny su uplne premrstene, sluzby vsak ako v Turecku necakaj.

@lucik194 hej urcite. Belek nejkaky novsi rezort v zahrade, pre malinke deti podla mna nie je Croatia. Vzdy chodime v juli, studena voda, minuly rok koncom juna Pakoštane. Voda ľadová, ale ja nie som dobra vzorka, mne pripadala studena aj Side, vtedy neboli horucavy, more malo iba 27 🤣