icon

Letný tábor s CK Slniečko - skúsenosti?

petka009
2. feb 2019

Ahojte chcela by som sa dozvedieť či má niekto skúsenosti s ck slniečko a ck tik tak dcerá by chcela ísť v lete do tábora dakujem.

evittam
2. feb 2019

@petka009 CK Slniečko max.spokojnost.

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
korunka1
2. feb 2019

Slniecko super...dcera bola 2x

kikus2510
2. feb 2019

@petka009 Ja som osobne bola pred par roookmi, sice uz ziadny tabor nechcm vidiet :D ale organizacia bola super len ja som bolo prehnane naviazane dieta na rodicov :D

petka009
autor
2. feb 2019

@evittam A môžem sa opýtať v ktorom ste boli a kedy a kolko má dieta vek dakujem

petka009
autor
2. feb 2019

@korunka1 Mohla by som sa opýtať v ktorom a kedy a kolko má dcéra.dakujem

evittam
2. feb 2019

@petka009 Vo výtvarnom, syn mal 7.5

korunka1
2. feb 2019

@petka009 Bystré, 2x v tom istom tabore. To bol nejaky welnes tabor. Bola tam pred 3 -4 rokmi, to mala 12-13. Bola spokojná

zanus
9. aug 2021

Ck Slniecko cista katastrofa... ulahcuju si pracu tym, ze vacsinu deti lakaju na fakultativne vylety, napr. deti na pol dna vypustia do kinderlandu, a to aj v case pekneho pocasia a podotykam, ze aj tie 16 rocne... totalny trapas...

janette83
28. aug 2023

Najhoršia skúsenosť s týmto táborom v mojom živote. Pred výletom nakŕmia deti tabletkami len tak ako prevencia nech im nie je v autobuse zle, animátorky každá min. 10 tetovaní a piercingov na tele, vypustia deti a hrajú sa na mobiloch, ak dieťa ochorie aj keď tam strávi len 1 deň, nechcú vrátiť ani euro z celkovej sumy, majiteľa arogantný človek, nikdy viac!!!!!!!

martina588
15. mar 2025

Moje deti chodia už 5 rokov so Slniečkom a nikdy sa im nechce ísť domov. Veľmi dobrá organizácia a zodpovední animátori. Animátorov nerobia žiadny pubertiaci, ale dospelí ľudia.