icon

Lignano Sabbiadoro

simika_hajulka
12. nov 2013

boli ste tam niekto? spokojnosť?či?🙂

Strana
z2
monik83
12. nov 2013

@simika_hajulka my sme tam boli viackrát, mne osobne sa tam veľmi páčilo, ako more tak aj pláže aj celkovo prostredie...

ornela_tn
12. nov 2013

aj my sme tam boli niekoľkokrát a boli sme spokojní... Keď mal syn 2 roky bol s nami a budúci rok berieme aj dcérku...

grettka
12. nov 2013

ja som bola pred dvomi rokmi, bola som velmi spokojna 🙂
a skus pozriet aj tu, je tam viac popisaneho:
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolena/poznat...

sorciera24
12. nov 2013

@simika_hajulka my sme tam boli s malym uz 3krat.....spokojnost prevelika....idealna dovolenka pre rodinu s detmi, blizko, lacno, milujem Taliansko🙂

usacek79
20. jún 2014

@ornela_tn
@grettka
@sorciera24
neviem preco nejaky horlivy admin zrusil temu Bibione/Lignano, tak vas chcem poprosit o radu aspon tu -
chceme ist do Lignana, ale chcem co najpokojnejsiu cast a plaz bez lehatok, slnecnikov, bufetov, tak poloopustenu 🙂 ze cast Pineta je taka, no neviem celkom presne, kde mam hladat ubytko, aby som na tu divoku plaz mala co najblizsie - mam ist kdesi k tomu "kruhovemu" usporiadaniu, alebo az viac doprava, ku koncu letoviska, k tomu vybezku? kde je presne ta plaz bez lehatok? tak nejako intuitivne mam pocit, ze to bude pred tym lesikom, ci? vdaka 😵
https://www.google.sk/maps/place/Lignano+Sabbia...

grettka
21. jún 2014

@usacek79
ja by som ti velmi rada poradila, ale vobec si neviem predstavit, ktorym smerom to moze byt. Ja som bola v casti plaze so slnecnikmi a lehatkami, myslim, ze to bola plaz c. 18. Ubytovanie sme mali pri supermarkete Pam. Pineta je vraj opacnym smerom ako sme mali ubytovanie my. Velmi som ti nepomohla 😉

1ivanka1
21. jún 2014

@usacek79 my sme boli min.rok v casi pineta a teda plaz bez lehatok som tam nevidela siroko daleko....ja by som povedala ze to bude skor u toho vybezku...

sorciera24
21. jún 2014

@usacek79 pokojne casti su Lignano Riviera a Lignano Pineta....tam som este enbola, lebo je to az moc pokojne a co viem, vsetky palze su tam paltene....chodime do Lignano Sabiadorro....a tam najdes aj volne plaze.....najpokojnejsia cast z tejto casti sa mi zda prave ta na konci toho vybezku....uplne na konci je psia plaz...ale v tej casti je pokojne ubytko, aj ekd, ono kym nebyvas priamo na hlavnej promenade, tak kazda ulicka je taka pokojna.... ale divoka plaz nie je nikde...aj tie volne su dost plne, ziadne kludne miesto, ze sami pre seba....

usacek79
21. jún 2014

@grettka
@1ivanka1
@sorciera24 dakujem baby, urcite je tam "divoka" plaz bez lehatok a slnecnikov, chodi tam moj byvaly uz roky, ale prave teraz je dlhodobo mimo SR, tak ho s tym nechcem otravovat, aby mi vysvetloval.. Podla toho, co mi hovoril, je to tam, kde je ten lesik (za pinetou, smerom ku koncu vybezku), aj na mape to tak vyzera, pred tym lesikom na plazi nie su ziadne "budky" plazove, kde sa plati, len teda tade normalne clovek nechodi, kedze tam nic nie je siroko-daleko, takze je mozne, ze ste tade nesli, nemali ste dovod, ak ste taku plaz nehladali.. 😅 a ta plaz ta je vraj poloprazdna, najma v septembri (to ideme my, prave kvoli tomu 🙂 )
aj tak vdaka za odpoved, uz sa hadam nejako vysomarim 😉

zaznina
21. jún 2014

Lignano Sabiadoro milujeme.Boli sme tam uz viackrat,a vzdy sa tam radi vraciame.Uz nechodime ani cez cestovku,zajednavame ubytovanie cez ich agentury,takze usetrene peniazky radsej minieme ma neake atrakcie,ktorych je tam neurekom.Cast Riviera a Pineta su kludnejsie.Lignano Sabiadoro mozem kazdemu odporucit!!Hned by som sla😉

kbeata
23. jún 2014

@zaznina ahoj,a prosim ta cez ake agentury?poznam zatial iba lignagno.it 😉

kbeata
23. jún 2014

@sorciera24 ahoj,ked rezervujes ubytovanie cez lignano.it,komunikujes v akom jazyku? 🙂
lebo sa chystam objednat dovolenku 😉

sorciera24
23. jún 2014

@kbeata my v nemcine, lebo muz je prekladatel nemciny...takze je mu lepsie, ale da sa aj v anglictine, dokonca v niektorych agenturach maju aj Cesky 🙂

kbeata
23. jún 2014

@sorciera24 a este ake stranky poznas na hladanie ubytka?,alebo trebars cez aku si objednavala?

sorciera24
23. jún 2014

@kbeata no ja som si nasla ubytko prave cez lignano.it ...a potom som oslovila konkretnu agenturu, boli sme cez http://www.abitarelignano.it/ a naposeldy cez: http://www.marinablu.it/

kbeata
23. jún 2014

@sorciera24 dakujem,skusim popozerat,tie posledne dve vobec nepoznam... 🙂

danielita18
23. jún 2014

@usacek79 ku koncu tam je kludnejsia cast, az k tomu vybezku

zaznina
23. jún 2014

Boli sme cez arcolabeno,walter tour a z minuleho roka ma nevie napadnut nazov.v Lignane ich je neurekom,skus mrknut na lignano.it.

kacicka01
1. júl 2014

@sorciera24 ahoj, prosim ta, vies mi poradit, tie ceny co su uvedene, ked si zadas kriteria, to je cena na osobu, alebo cena celkova? http://www.lignano.it/en/appartamenti/ricerca/3...[arrivo]=7%2F12%2F14&ricerca[partenza]=7%2F19%2F14&ricerca[notti]=&ricerca[cosa][1]=appartamenti&ricerca[trattamento][0]=BB&ricerca[camereAppartamento][2]=2&ricerca[persone]=4&ricerca[camere][0][adulti]=2&ricerca[camere][0][numeroRidotti]=

sorciera24
1. júl 2014

@kacicka01 to je cena za cely apartman na tyzden

kacicka01
1. júl 2014

@sorciera24 dakujem 🙂

bublinkajasminka
1. júl 2014

my sme chodili do caorle co je blizko, bolo tam nadherne tak ideme o necele tri tyzdne do lignana a dufam ze aj to sa nam bude pacit
ideme sem :
http://www.doimohotels.it/sancarlo/en/
ja idem vzdy priamo cez hotely, v nemcine objednam zajazd a bezproblemov sa dorozumiem 🙂

anda123
18. júl 2014

Ahojte, vratil sa uz niekto z Lignana? Ake je more? Dakujem 🙂

veronncek1
20. júl 2014

Ahojte,bol niekto v Lignano Sabbiadoro, rezidencia Yachting? Aké je tam ubytovanie a strava? My ideme v piatok a máme plnú penziu....a ešte aké sú tam pláže? Ďakujem 😉

alusha
29. júl 2014

my sme sa vratili v nedelu, pocasie bolo tak na striedacku, more v pohode, obcas nejake travy vyplavilo, ale cistia to kazde rano, takze plaze cistucke, voda v pohode teplucka.

bublinkajasminka
29. júl 2014

@alusha museli sme byt spolu 🙂 my sme prisli v piatok

no my sme prisli v piatok, nakolko sme boli dva roky predtym v caroel a porovnavali sme nam sa caorle pacilo viac....mali sme tu v lignane hotel priamo na pesej zone kde boli vecer diskoteky a strasne to tam hulakalo cele noci...plaze sice boli ciste ale v caorle boli este cistejsie, tam neboli absolutne nijake riasy tu trosku boli pri kraji a vadilo to hlavne malej ked sa pri kraji hrala...tu mi chybala historicka cast, je to akoby novo vybudovane ale nie su tam historicke ulicky len proste pesia zona jedna ulica a hotovo.....tam to bolo krajsie, ulicky, zakutia... 🙂

alusha
29. júl 2014

@bublinkajasminka asi ano my sme byvali v tichej ulicke pri volnej plazi, takze sme mali klud

alusha
29. júl 2014

@bublinkajasminka a v Caorle ste boli v akom hoteli? mali ste aj stravu?

miselka007
29. júl 2014

akurat teraz tam mam rodicov a ze maju super pocasie.. tiez tam chodievame pravidelne uz roky a je to tam super 🙂 ale ja uz s nimi nechodim 🙂 a chodia cez agenturu abitarelignano.it a ta pani vie anglicky a aj nemecky, vola sa Manuela a je veeelmi prijemna. takze pre rodinky urcite Lignano vrelo odporucam 🙂

bublinkajasminka
29. júl 2014

@alusha no hej mali sme ranajky predtym sme mali vzdy plnu penziu ale to nevyhovovalo kvoli veceram tak sme si dali svedske ranajky a potom sme mali neskorsi obed...boli sme priamo na pesej ako bola fontana tak pri nej hotel San Carlo...

Strana
z2