icon

Lístky na koncert cez Viagogo

paulinka17
6. okt 2018

Ahojte, chcela by som sa spýtať či máte skúsenosti so stránkou Viagogo? Kúpila som cez to včera vstupenky na koncert v Parizi a čítala som aj dobré ale aj bohužiaľ zlé recenzie a tak sa chcem informovať či máte nejaké skúsenosti. Ďakujem pekne

kahenka1
7. mar 2019

Mám výbornú správu! Včera mi prišli peniaze, ktoré som reklamovala v banke! Vrátili mi celú sumu, ktorú mi stiahli z kreditky, ale zároveň si stiahli len sumu za lístky (skutočnú), lebo lístky som už mala doma. Takže super a nevzdávajte to, pokiaľ s lístkami už nechcete ďalej "kšeftovať"!

bebemenime
7. mar 2019

Ja mam otazocku, tiez som si cez nich kupila listky, to ze su predrazene je jedna vec, ale mne momentalne nejde o to, ide mi o to, ze chcem mat istotu, ze sa na ten koncert dostanem. ja som citala ako ludi nepustili dnu, mna to trapi, tomu by som chcela predist. mate niekto s tym skusenost? dakujem..

polarnaziara
7. mar 2019

@bebemenime podla mna istota nie je🤷🏼‍♀️ Proste pride tyzden pred koncertom nejaky listok a ci je pravy sa dozvies az pri vstupe. Prave preto ja som si kupila dalsie dva od oficialneho predajcu, aby som mala istotu, ze sa na event dostanem. Keby slo len o predrazenu cenu, tiez neriesim, ale oni negarantuju pravost. Su len sprostredkovatelmi

bebemenime
7. mar 2019

@polarnaziara 🙈🙈 lenže na normálnych stránkach sa nedali nikde zohnať lístky,aj ja by som kúpila radšej ešte jedny, preto som kúpila tam aj keď predražené,to by mi bolo jedno.ja ich už aj mám,hneď mi poslali mailom lístky,len je tam to meno kupujúceho,ktoré nie je moje,tak preto som začala mat stres,jak všade čítam,že musí tam byt moje.no neviem,skúsim ich poprosiť o zmenu mena alebo čo a uvidím🤷‍♀️

bmolko
7. mar 2019

@paulinka17 3x som cez nich kupovala, zatial vsetko ok (aj ked boli tymi poplatkami strasne predrazene), este ma od nich listky na jun 2019, tak si asi preverim, či su ok

bebemenime
7. mar 2019

@bmolko prosím ta mala si na lístku aj meno?

korunka1
7. mar 2019

@bebemenime na koncerty sa mená nepíšu..nejedná sa o futbal náhodou?

bebemenime
7. mar 2019

@korunka1 nie,je to koncert a vlastne až keď som čítala niekde,že na Edd Sheerena nepustili niekoho pretože na lístku bolo iné meno som chytila stres🙈

bmolko
7. mar 2019

@bebemenime nie, žiadne meno

polarnaziara
8. mar 2019

@bebemenime zmena mena sa neda, pisu to aj na stranke v nejakej sekcii. Je to totiz listok ineho cloveka a neda sa to prepisat. “Udajne” je to jedno lebo nikto nekontroluje, ci sa volas tak ako je uvedene na listku. Ale su to len ich tvrdenia

petka9310
11. mar 2019

Dobrý večer, ja som si tiež kupovala lístky na koncert cez viagogo. Lístky mi prišli na druhý deň na mail. Čítala som recenzie o pravosti lístkov z tejto stránky a preto sa obávam, či budú alebo nebudú platné. Nedá sa to nejako overiť či sú pravé alebo fake? V prípade, že tie lístky radšej nechcem aký je najlepší postup na vrátenie peňazi?

petka9310
11. mar 2019

@davidhopkirk dobry vecer, viete mi pomoct aký je postup ked mi síce lístky na koncert prisli na mail ale sa obávam ci su prave kedze som objednavala cez viagogo? dakujem

bebemenime
11. mar 2019

@petka9310 dobrý večer.no ja mám taky istý problém🙈 a neviem čo mám robiť,tu som čítala,že lístky sa tam dajú naspäť predať alebo take dačo.len inde sa nedali kúpiť,že by som si kúpila druhé,tak asi to risknem🤷‍♀️ Mne tiež prišli hneď na mail,aj mám presne miestenky,len tam mám to meno kupujúceho,ktoré nie je moje,toho jediného sa obávam.oni mi síce napísali,že meno nie je dôležité,ale som čítala,že prave kvôli menu nepustili niekoho dnu,tak fakt neviem🤦🏻‍♀️ Neviem či to platí všade,ale to bola proste výnimka.ak zistite ako sa da overiť pravosť,prosím dáte mi vedieť?🙏

rooskoliv
11. mar 2019

@bebemenime. Ak máš lístky na Ed Sheeran a nie je na nich tvoje meno, tak sa nedostaneš

bebemenime
11. mar 2019

@rooskoliv nemám na Edda,ale prave o ňom som čítala,že nepustili. Preto som chytila stres🤦🏻‍♀️ že či to platí len na neho s tým menom alebo aj na iných?🤷‍♀️

rooskoliv
12. mar 2019

@bebemenime Skus si pozriet informacie na ofiko stranke ku koncertu. Ed Sheeran ma napr na ofiko stranke uvedene toto (nizsie), takze ci ten tvoj interpret nema nieco podobne

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej vstupenek. Na pražském vystoupení se v rámci turné budou využívat pouze „e-tickets“, což znamená, že kreditní nebo debetní karta nakupujícího se stanou jeho vstupenkou. Tím se zabrání překupníkům prodávat vstupenky za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený v místě nákupu. Pořadatelé vyzývají všechny zákazníky, aby používali pouze oficiální předprodeje oznámené na adrese www.edsheeran.cz a připomínají, že společnost Viagogo.com není oficiálním prodejcem vstupenek na tento koncert. Pokud má někdo potíže související s touto nebo podobnou webovou stránkou, doporučujeme obrátit se na FanFair Alliance na adrese http://bit.ly/2sG24Er.

bellovag
12. mar 2019

Normálne sta ma vystrašili...kúpila som 1x cez nich 2 lístky na Bocelliho v Taormine aní radšej nepíšem za akú sumu🙈 Prišli kurierom, no ked to tu teraz čítam tak mám ormálne strach či sú pravé....mám to risknúť??? Vrátil tu reálne niekto lístky kúpené cez viagogo?

bellovag
12. mar 2019

@bmolko ako a kde to preveríš?

bellovag
12. mar 2019

Idem tie lístky predať cez viagogo....kúpim ich cez ogiciálnu stránku Bocelliho kde za nich dám o 300 eur menej....poučila som sa ...dosť draho🙈

korunka1
12. mar 2019

@bellovag a keby si kontaktovala tú oficiálnu stránku Bocelliho, nech ti poradia či lístky môžu byť pravé? Tie lístky snáď majú nejaké čísla, kody a pod...za opýtanie nič nedáš

bellovag
12. mar 2019

@korunka1 no aj to je cesta ...majú číslo sekcie, radu aj sedadla a aj ochranné prvky....

bmolko
12. mar 2019

@bellovag doteraz som 3x nemala problem a vtedy som o nejakych problemoch s viagogo ani netusila, tak som ani nic nepreverovala a teraz v juni budem len dufat, že to bude zas ok

bellovag
12. mar 2019

@bmolko verme že áno

bebemenime
12. mar 2019

@rooskoliv dakujem,oki skúsim to pozrieť. Ja mám tie lístky už skoro rok a ani ma nenapadlo nič zisťovať,lebo inde sa nedali kúpiť a teraz tri týždne pred koncertom tu chytám stres keď už nemám čas ich predávať ani nič🙈🤷‍♀️

jana295o
14. mar 2019

@kahenka1 neviem moc v tomto pracovať tak píšem i takto , že či by nebolo možné povedať ako ste získali tie peniažky z banky, včera som kúpila lístky a moc sa mi nezdajú chcela by som to všetko zrušiť a že aspoň nejakú korunu získať späť ďakujem moc

korunka1
14. mar 2019

@jana295o 🤦‍♀️🤦‍♂️
Na predchadzajucej strane mas navod na riesenie cez kartovú spolocnosť

jana295o
14. mar 2019

@korunka1 a v ktorom príspevku prosím......

korunka1
14. mar 2019

@jana295o sorry,ale čítať za teba nebudem 😁

jana295o
14. mar 2019
jana295o
14. mar 2019

@sisa0818 dobrý deň, chcem sa spýtať ako sa vám to podarilo , ja som zakúpila lístky včera dnes prišli ale zdajú sa nepravé na jednom je kôd na druhom nie , tak by som to chcela zreklamovať v banke len neviem čo si mám zo sebou zobrať.