icon

Ľutujete peniaze na dovolenky v zahraničí?

21. aug 2025

Tak my tento rok zatiaľ 5 clenna rodina 700 Eur a veeelka spokojnost, no možno na jeseň bude exotika, este sa uvidi, ale teda vlani sme minuli na 3 letecké dovolenky 13 Tis Eur. Mali sme na to, neľutujem...keď sú peniaze treba ist a neidkladat na neskor.

A čo vy?

vladuska20
21. aug 2025
@tilly

@vladuska20 za chvíľku začnú, koľko darčekov je akurát apod...

@tilly presne ved idu Vianoce.

lucia13022023
21. aug 2025
@tilly

@vladuska20 za chvíľku začnú, koľko darčekov je akurát apod...

@tilly a ze ci stačí 300e na osobu 😆

binarypete
21. aug 2025

Tento rok malo, nebol cas nikam ist, takze par stovak po hoteloch na SK/CZ 🙂 A za cestovanie nelutujem utracat peniaze nikdy.

tilly
21. aug 2025
@balerina2025

@tilly mne odchadza

@balerina2025 tak to nezávidím. Držím palce pri výbere

balerina2025
21. aug 2025
@tilly

@balerina2025 tak to nezávidím. Držím palce pri výbere

dakujem

tilly
21. aug 2025
@lucia13022023

@tilly a ze ci stačí 300e na osobu 😆

@vladuska20
@lucia13022023 budú sa predháňať, kto má krajší stromček, viac koláčov a drahšie darčeky.

vladuska20
21. aug 2025
@tilly

@vladuska20
@lucia13022023 budú sa predháňať, kto má krajší stromček, viac koláčov a drahšie darčeky.

@tilly a kto zacne skor,este aj stromcek v novembri uz budu mat postaveny.

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2025

Dievcence, zabudli ste na Mikulasa😉

pralinka25
21. aug 2025

nelutujem ani jediny jeden cent a to si ani nevies predstavit kolko sme na dovolenky za 19 rokov co spolu chodime minuli. ale je to sest ciferne cislo. 😉

anonym_5a6190
21. aug 2025
@vladuska20

@vladuska20 ha, my sme veru minuly rok mali postaveny v novembri. Vzdy sme mali zivy, ale kedze som zacinala s chemoskou, tak sme sa rozhodli kupit umely. A ked uz bol doma v krabici, tak sa nam ho nechcelo odkladat do pivnice na par tyzdnov, tak sme rovno postavili😂😂😂. Dufam, ze tento rok bude zase zivy😅

sisska96
21. aug 2025

No a ? Koho to zaujíma že ste boli 3krát? Bude chlieb lacnejší?

vladuska20
21. aug 2025

Ja vam baby napisem,este posledny krat na tuto temu,podla jedneho komentu.Takze ked mate prijem domacnosti nad 4000eur,ste socky.Ked mate hypoteku,ste socky.Ked prerabate dom,ste socky a zadlzene az po usi.Ste financne negramotni,stavebny material daju zadarmo,firma na fotovoltiku,vam to pride urobit za pekne oci. Ale to je moje posledne na tuto temu.Uz sa musim len smiat.To len,aby ste vedeli,ze len socky maju hypoteku.

sobinka707
21. aug 2025
@balerina2025

@viestta toto je vyslovene provokacna tema. uz podla sposobu pisania. MK straca uz naozaj uroven. zachvilu si budeme porovnavat asi pocet orgazmov ci pocet dni nasho cyklu. a kolko vloziek a tamponov sme usetrili.

@balerina2025 myslíš ozajstných, či hraných? 😂

balerina2025
21. aug 2025
@sobinka707

@balerina2025 myslíš ozajstných, či hraných? 😂

autor
21. aug 2025
@balerina2025

toto vazne? dalsia tema? preco preco ?
ja nelutujem, neviem kde ste boli za 700 euro 🙂 ale asi ani v stane, to ste spali v aute?
nas len ubytko vyslo na 12 noci 800 euro a to sme spali v chate.
tak ma zaujima , ak sa teda chces chvalit tym ze si dala 700 euro napis, kde ste boli spali jedli co ste videli

@balerina2025 boli sme na svojej chalupe pri jazere za 700 pocasie nám vyšlo nič nám nechybalo

lucia13022023
21. aug 2025
@vladuska20

@vladuska20 haha ja staviam naozaj v novembri 🤣🤣🤣🤣

vladuska20
21. aug 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 mame vzdy zivy,par dni pred vianocami kupujeme.

balerina2025
21. aug 2025
@anonym_autor

@balerina2025 boli sme na svojej chalupe pri jazere za 700 pocasie nám vyšlo nič nám nechybalo

@anonym_autor a na co si zalozila tuto temu? si sa chcela pochvalit alebo nejak nerozumiem. 🙂

zuzulka558
21. aug 2025

Trápne, myslím si, že ten co na niečo ma naozaj nepotrebuje to písať ale užíva si

bessie12
21. aug 2025
@lucia13022023

@lucia13022023 pridávam sa do klubu 😂 tiez staviam v novembri vianočný stromček. Zajtra sme chceli ísť do vianočného obchodu kúpiť nejaké dekorácie a ozdoby, ale idem do práce. Tak sme to museli odložiť na inokedy 😁

ktobytobolpovedal
21. aug 2025

Dalsia? 😂😂😂 neeeee

anonym_9cc05d
21. aug 2025

Ja osobne ano, je mi luto dať peniaze na luxusnu dovolenku, pokial sa nejedná o poznavacku, ale neni mi ľúto dať za novú nehnutelnost, vzdelavaci kurz, kvalitne jedlo, cokolvek potrebné zdravotné, za akekolvek aktivum.
100x radšej kupim nový byt na prenajom ako vyhodiť peniaze do luftu za dovolenku alebo inú jednorazovku, lebo tak sa minie majland a nič z toho. Spomienky na zážitky ako som kdesi vylihovala pod palmou a pila v letovisku preprazenu kávu, mi vydrzia tak 2 týždne.

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2025
@anonym_9cc05d

Ja osobne ano, je mi luto dať peniaze na luxusnu dovolenku, pokial sa nejedná o poznavacku, ale neni mi ľúto dať za novú nehnutelnost, vzdelavaci kurz, kvalitne jedlo, cokolvek potrebné zdravotné, za akekolvek aktivum.
100x radšej kupim nový byt na prenajom ako vyhodiť peniaze do luftu za dovolenku alebo inú jednorazovku, lebo tak sa minie majland a nič z toho. Spomienky na zážitky ako som kdesi vylihovala pod palmou a pila v letovisku preprazenu kávu, mi vydrzia tak 2 týždne.

@anonym_9cc05d Tak to mas jednoduche, nechod na dovolenku a nemusis lutovat😉

vladuska20
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

Dalsia? 😂😂😂 neeeee

@ktobytobolpovedal vidis,uz su 4ri a do rana pribudne mozno dalsia,ja socka budem citat v robote na nocnej.

anonym_a4391f
21. aug 2025

13 tisíc by som sa za dovolenky nedala. A to obaja zarábame celkom slušne a v čistom máme 6tku mesačne doma. Cestovanie áno, ale s rozmyslom. Využívame lacnejšie lety, tripy si organizujeme sami, aj ubytko, máme domáceho sprievodcu. A vieš byť aj mesiac v Indonézii, Vietname, Laose oveľa lacnejšie. Pre mňa nie je dovolenke all inclusive hotel a rezort, ale spoznávanie domorodcov a bežného života danej krajiny. Nie je to o tom, koľko to stálo, ale čo si videla a zažila.

vladuska20
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

Dalsia? 😂😂😂 neeeee

@ktobytobolpovedal a ja zla matka,co ide od 2 a pol rocneho syna do prace,a bude pri nom jeho sploditel,otecko.Mimochodom,je iba 1 otecko vsetkych deti.

diewcatqoo
21. aug 2025

Keby som mala dat 5000+ Eur za Tunis, Egypt, Turecko alebo Chorvatsko, tak jasne, toto by som lutovala. Aj 3000 by mi bolo luto za taketo destinacie.

anonym_f0ece7
21. aug 2025

My sme dali za jednu dovolenku viac ako vy za tri a neľutujem, najlepšia dovolenka v mojom živote, takže sme sa rozhodli, že radšej každý druhý rok na dovolenku našich snov, ako každý rok niekde, kde sa nam až tak nepáči.

miskakyska
21. aug 2025

.my nič..ja sa nerada chválim 😄..samozrejme, že. každý na to má..na tri dovolenky v exotike ročne a potom žuje celý rok podrážky 😆😆..

majlo1234
21. aug 2025

Nie, zazitky su nieco, co ma pre mna najvacsiu hodnotu.
Lutujem peniaze na drahe haraburdy pre deti, s ktorymi sa samourejme nehraju. Za kozmetiku, ktoru dookola kupujem a nepouzivam. Za drahe zradlo