Ľutujete peniaze na dovolenky v zahraničí?
Tak my tento rok zatiaľ 5 clenna rodina 700 Eur a veeelka spokojnost, no možno na jeseň bude exotika, este sa uvidi, ale teda vlani sme minuli na 3 letecké dovolenky 13 Tis Eur. Mali sme na to, neľutujem...keď sú peniaze treba ist a neidkladat na neskor.
A čo vy?
Dievcence, zabudli ste na Mikulasa😉
@dskjhfdlkdjhl aj nadávať na tekvice ss zabudlo🙂
@dskjhfdlkdjhl aj nadávať na tekvice ss zabudlo🙂
@kikappp ,,,helowiin,,,Jaj,no to tiez bude.
@anonym_autor ľutujem každý cent ktorý som vynalozil na dovolenku. Bezohľadu ci to bolo 300€ alebo 1500€ bezohľadu ci to bola exotika alebo Tatry. Pre mna je to spotreba ktorá sa mi nikdy nevráti a vždy existuje spôsob ako by som dokázal tie peniaze lepšie využiť. Áno zabavím sa na dovolenke, áno užijem si ju ale reálne nemá pre mňa žiadnu hodnotu a napriek tomu ak by som mohol vrátiť čas nejdem na žiadnu.
Absolvujem ich vždy len kvôli priateľke lebo pre ňu to ma veľkú hodnotu.
Nedokážem si predstaviť minút na dovolenku 13k €.
@anonym_autor ľutujem každý cent ktorý som vynalozil na dovolenku. Bezohľadu ci to bolo 300€ alebo 1500€ bezohľadu ci to bola exotika alebo Tatry. Pre mna je to spotreba ktorá sa mi nikdy nevráti a vždy existuje spôsob ako by som dokázal tie peniaze lepšie využiť. Áno zabavím sa na dovolenke, áno užijem si ju ale reálne nemá pre mňa žiadnu hodnotu a napriek tomu ak by som mohol vrátiť čas nejdem na žiadnu.
@misanthropicdann ja by som povedal ze dovolenky, hlavne dovolenky a zazitky z blizkymi su to co ma v zivote najvacsiu hodnotu a nakonci budeme spominat prave na to.
@misanthropicdann a co sa ti vráti v hrobe? Ci zoberieš si tam to co si neminul? Ešteže priateľka to vidí správne.
@misanthropicdann to je smutne, pre mna vzdy zazitky a spomienky na nich maju najvacsiu hodnotu
@misanthropicdann a co sa ti vráti v hrobe? Ci zoberieš si tam to co si neminul? Ešteže priateľka to vidí správne.
@kikappp na to aby som mal zážitok nepotebujem ísť na dovolenku alebo pobyt, ak chcem zážitok pôjdem skočiť s padákom, preletieť sa rogalom, zavolám známemu co ma vezme na auto derby alebo na drift, môžem ísť na feraty, môžem absolvovať milión veci ktoré mi nezaberu viac ako 1 deň a nestoja ma ani 100€ ale hlavne užijem sa a zabavím sa na nich viac
Neviem prečo majú ľudia predstavu ze človek co nemá rád dovolenky sa nevie baviť a užívať si peniaze.
Mate potom veľmi plytké videnie sveta.
@misanthropicdann nemam problem zaplatiť za dovolenku tých 13 tisíc €. Viem, ze na taku dovolenku by som isla len 1-2x v zivote, tak prečo nevyužiť šancu ak je možnosť. Napríklad ta plavba vyletnou loďou, na ktorú chceme ísť a suma za to je priblizne rovnaká, by boli zároveň aj nase medové týždne, takze by sme si to poriadne užili.
@kikappp na to aby som mal zážitok nepotebujem ísť na dovolenku alebo pobyt, ak chcem zážitok pôjdem skočiť s padákom, preletieť sa rogalom, zavolám známemu co ma vezme na auto derby alebo na drift, môžem ísť na feraty, môžem absolvovať milión veci ktoré mi nezaberu viac ako 1 deň a nestoja ma ani 100€ ale hlavne užijem sa a zabavím sa na nich viac
Neviem prečo majú ľudia predstavu ze človek co nemá rád dovolenky sa nevie baviť a užívať si peniaze.
@misanthropicdann fuha vsetko co si vymenoval je len JA, JA, JA 🫣 asi priatelka nebude ta prava, ked si nevies uzit a vazit si cas traveny aj s nou... a este napises ze keby sa dal vratit cas nejdes na ziadnu dovolenku a nema to ziadnu hodnotu - uf, celkom silne slova.
@anonym_autor tento rok neľutujem, lebo sme si to fakt užili. Minulý rok som ľutovala, to bolo ľudovo "na rozvod", vadili sme sa ako psi, stále niekto urazený a nespokojný, bolo by lepšie keby sme ostali doma a decká poslali k babke alebo do denného tábora 😁. Po vianočnej dovolenke som sa zaťala, že ja už žiadnu dovolenku nevybavujem, proste budeme doma. O peniaze pritom vôbec nešlo.
@misanthropicdann celkovo si odporujes, napises ze si ju uzijes ale nema pre teba hodnotu. takze ten pocit ktory si uzivas nema hodnotu? cas zabity s clovekom s ktorym si nema hodnotu alebo co vlastne nema hodnotu. a co ma pre teba vacsiu hodnotu? vzhladom na to ze na onen svet odchadzame holi s prazdnymi rukami co je to ta vacsia hodnota. len ma to zaujima co je pre cloveka ako ty ktory ma vyssie videnie sveta vacsia hodnota.
inak vsetky tie veci co nestoja ani 100 e. no vsak ano ale je to jednodnova zalezitost plus prirataj stravu cestu na to miesto a vybavu a hned si po 12 jednodnoch na sume vyssej ako mozno za pobyt. ale chapem ze nie kazdy rad spi na cudzom mieste. to bude asi tvoj problem. kedze dovolenky nie ale jednodnovky ano.
@anonym_autor prečo zakladáš takú zbytočnú tému? Šak keď mám na to idem. Keď nemám nejdem. Čo máš na tom ľutovať keď máš na to? Nechápem.
No minút za nejaké ležanie na pláži toľko prachov ,to je teda haluz riadna ,bili sme veľa km a po dvoch dňoch som chcel ísť domov ,keď sme sa vrátili a doma nás čakal luxusný vyhriaty bazén a vravíme si načo sa kde trepeme ,už nikdy viac
@misanthropicdann ja s tebou súhlasím vo všetkom. Úplne chápem.
Autorka .. keď chodíš na také lacné dovolenky sa čudujem,že si to vieš aj užiť. Ja pod 15 tisíc na týždeň sa neunuvam ani zbaliť. Kupujem radšej tam veci a letím iba prvou triedou. Inak to ani nie je dovolenka , to si ani neoddýchnem.
Autorka .. keď chodíš na také lacné dovolenky sa čudujem,že si to vieš aj užiť. Ja pod 15 tisíc na týždeň sa neunuvam ani zbaliť. Kupujem radšej tam veci a letím iba prvou triedou. Inak to ani nie je dovolenka , to si ani neoddýchnem.
No dobre a čo tam máš za tie peniaze na tej dovolenke? Máš na to ,aj ja tiež mám na to ,ale toto sú vyhodené peniaze do luftu ,som skromný a stačí mi malo aj mne aj mojej rodine ,doma bazén v lese pri potoku a doma je viac ako toto čo ty mas
No dobre a čo tam máš za tie peniaze na tej dovolenke? Máš na to ,aj ja tiež mám na to ,ale toto sú vyhodené peniaze do luftu ,som skromný a stačí mi malo aj mne aj mojej rodine ,doma bazén v lese pri potoku a doma je viac ako toto čo ty mas
@dvoncb asi si necítila ten sarkazmus v mojom komentári 🤣

Jedine čo ľutujem je, že sme si pred takmer 18timi rokmi zobrali privysokú hypotéku a síce sme ju prefinancovali, dodnes si nesieme tento dlh.. peniaze za dovolenku som ešte ani raz neľutovala.. ale teda asi ti v tých 700€ chyba nula, lebo my sme 5ti a takú sumu som platila len za ubytovanie na 4noci pri mori, určite nie za celú dovolenku s jedlom, suvenírmi a cestovaním..