Má Smartwings komfortnejšie lietadlá na dlhé lety?
Neviete prosim ci ma tato spolocnost aj komforntnejsie lietadla na cesty viac ako 6h? Minuly rok sme leteli 3h a sli sme tym ,,klasickym’’, dost ma boleli krize 😃 tak ma zaujima ci to je pri dlhsom lete inak
Dakujem
My sme leteli so Smartwings do Omanu a bol to myslím Boeing 737 MAX 8. Katastrofa. A hlavne let naspäť. Bola myslím nejaká poľská posádka. Letušky ignor a väčšinu letu sme ich ani nevideli, a bol problém dozvonit sa na ne aby priniesli aspoň pohár vody.
Mne bolo komfortnejsie v ryanari v sedadle s extra miestom na nohy nez v klasikom sedadle smartwings🙈
Minuly rok som zo 6hodinoveho letu polovicu stala, lebo som nevedela obsediet, a to som sedavy typ
@crazy_lazy
@andaluzia12 to ste ma nepotešil, chceme ísť 1x do Ománu a bola som si istá, že to bude väčšie lietadlo ako klasický charter 😟
@macka06 šli sme 8h nakoniec a dalo sa to úplne v pohode vydržať, naspäť sme mali ešte voľne sedadlo vedľa nás tak sme sa mohli uložiť ako sme chceli 😄
Tipujem, že z KE takú výhodu mať nebudeme 🤔 nejaké občerstvenie je v cene? V roku 2019 ešte boli aj na krátke trasy 😇
@macka06 dostali sme bagetu a vodu

Nieje, leteli sme 6 hodín do Dubaja a 7 z Dubaja a celý čas natlačení…