icon

Magic Beach Hurghada

10. aug 2025

Dobrý deň. Mám v pláne ísť do Magic Beach hotela na dovolenku s dieťaťom( 7 rokov). Viem, že má zlé recenzie aj dpbré. kvôli cene v Tom termíne, ktorý potrebujem. Máte skúsenosť? Nie sme nároční na vybavenie a program.Hlavme ok jedlo a čistota a bezpečnosť z tohto hľadiska.

jaja20
10. aug 2025

Pri tomto hoteli v mori zožral žralok toho mladého Rusa, nie?

maca1984
10. aug 2025

To je taký malý, až by som povedala rodinný hotel.
Kamoška tam chodí ( sama) keď potrebuje vypadnúť 😁 ( nie na prietrtky ako by si dakto myslel, proste len ona, kniha, lehátko.)
Lebo dobrá cena aj pre ňu jednu samu.
Je to starší hotel, ale vraj čistý.
Výhodou, teda asi ako pre koho je i jeho poloha v starom centre, čiže vyjdeš von a obchod na obchode.
Ja by som do neho nešla, ale ak nie ste nároční a idete po cene..
Moc toho asi na výber nebude.

maca1984
10. aug 2025

A ešte čo sa jedla týka , tak vraj nenadchne že wau, ale ani neurazí ( jej slová )

maca1984
10. aug 2025
@jaja20

Pri tomto hoteli v mori zožral žralok toho mladého Rusa, nie?

@jaja20 nie.
To bolo pri Dream beach

maca1984
10. aug 2025

Pridávam ti sem link na našu Egy skupinu, možno ti v niečom pomôže https://www.modrykonik.sk/group/12245/

autor
10. aug 2025
@maca1984

To je taký malý, až by som povedala rodinný hotel.
Kamoška tam chodí ( sama) keď potrebuje vypadnúť 😁 ( nie na prietrtky ako by si dakto myslel, proste len ona, kniha, lehátko.)
Lebo dobrá cena aj pre ňu jednu samu.
Je to starší hotel, ale vraj čistý.
Výhodou, teda asi ako pre koho je i jeho poloha v starom centre, čiže vyjdeš von a obchod na obchode.
Ja by som do neho nešla, ale ak nie ste nároční a idete po cene..
Moc toho asi na výber nebude.

@maca1984 áno, pravdu povediac ide mi o cenu. Ďakujem za Tvoju recenziu. Ak sa tam kamarátka pravidelne vracia,tak snáď to nie je také zlé,, veru.😊.

autor
10. aug 2025
@maca1984

Pridávam ti sem link na našu Egy skupinu, možno ti v niečom pomôže https://www.modrykonik.sk/group/12245/

@maca1984 dakujem

maca1984
10. aug 2025
@anonym_autor

@maca1984 dakujem

@anonym_autor ona ide hlavne po cene, a keďže sama ( má manžela, aj deti ) tak jej to proste vyhovuje ako je sumovo, polohovo.

autor
11. aug 2025
@maca1984

@anonym_autor ona ide hlavne po cene, a keďže sama ( má manžela, aj deti ) tak jej to proste vyhovuje ako je sumovo, polohovo.

@maca1984 ďakujem pekne. No jasne, luxus a super vybavenie a služby nečakám. Stačí nám čistota, funkčnosť a teda bez nejakých šokov.