icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

hors
28. máj 2018

@eemmaa My sme boli 21 juna a bolo krasne počasie vyse 35

sara2830
28. máj 2018

@hors my sme uz boli aj v júni a bola mi zimaaaaa 😬a boli sme aj jul/august ale 35 veru nebolo

hors
28. máj 2018

@sara2830 mi sme mali mozno stastie ale fak bolo krasne v noci boli burky ale kazdy vecer dcerka o 20 hod spala a my sme na balkone sedeli aj do 1 hod.My sme mali auguste spane zasa Bulharsko .Zalezi asi od stastia fakt

ivana29
28. máj 2018

Kocky my letime o.par dnii..joj dufam ze.more bude dobre na kupaniee

sara2830
29. máj 2018

@ivana29 ako bolo uz spomenute,ľadové nebude ale kedze moja dcérka dokaze cely den pretrvat vo vode hodilo by sa oveľa teplejsie😉teploty tiez nebyvaju vysoke a večeri tiez príliš teplé,ideme uz po 4krat a verím,ze nebude zle počasie,pre Mallorku to nebyva zvykkom aj ked raz sa nam stalo,ze celý tyzden pred nasim turnusom pršalo a to boli aj miestni prekvapeni

bibi21
29. máj 2018

@betkavlcekova ahojky našla som tvoj príspevok, chystame sa aj my do strediska Palmanova? bolo tam pekne? v akom hoteli ste boli?

adrianazs
29. máj 2018

Ahojte maminky boli sme v el areál živé stredisko plno diskoték večer príjemná prechádzka pri mori pekná promenáda, magaluf stredisko kludnejsie krásne čisté more, odporúčam výlet ku čiernej madone, vláčikom horská oáza kravatovy uzol a hlavne výlet ponorku zo strediska magaluf do 30 m hĺbky krása Malorka je krásna

adrianazs
29. máj 2018

Pardon stredisko el arenal

ivana29
29. máj 2018

@adrianazs prosim ta a ta cierna madona je co? V kt. casti Mallorci sa ta madna a ten vlacik s horsou oazou nachadza?

adrianazs
29. máj 2018

@ivana29 ahoj je to v mestečku valdemosa, my sme to po hodili s miest ou cestovku keď sme boli v stredisku el arenal nešli sme cez delegátov, vyšlo nás to oveľa lacnejšie je tam bývalý kartuziansky kláštor a pred tým kláštorom je socha nazvali ju miestny čierna Madonna, odtiaľ sme sa zastavili v kráľovskom paláci nazývajú to sancha bol tam koncert klasickej hudby, ak máte možnosť choďte cez miestnych sú na každom kroku aj my keď sme boli tak boli tam aj z nášho hotela z delegátom už potom isly aj oni bez delegáta na ďalší výlet, ta horská oáza je okruh ostrovom autobus vlak loď, najprv autobusom cez horskú oázu Sierra tramontana autobus stúpa stále do kopca cez úzke cestičky z hora je nádherný výhľad na more a na klukatu úzku cestu potom pomalí dole až k pobrežiu la calobra potom loďou do soller stamat najstarsim vláčikom že vraj 100 ročným do palmy a prehliadka katedrály veľmi pekný výlet celý deň je čo pozerať, a ta ponorka je v magaluf stredisko islo sa loďou na more tam sme prestupovali na tu ponorku fotenie oni ponúkli aj certifikát o ponoreni mne to nebolo jedno prepadla ma panika že čo ak nevyjde me...... môj muž sa smial ale je to tiež krásny výlet ak sa chystáte prajem vám krásnu dovolenku s krásnymi zážitkami pekný deň

eemmaa
29. máj 2018

@sara2830 cala san vicente ak všetko dobre dopadne. Maly by sme letieť 4.7 a vy?

sara2830
29. máj 2018

@eemmaa sa coma sillot 1.7. slovákov je tam inak kopec,takze ako doma😉

sara2830
29. máj 2018

@eemmaa a to je na Ibize?Teda aspoň tak mi google ukazal😆

sara2830
30. máj 2018

@eemmaa 👍to je potom v centre hlavneho mesta?

andulinne
30. máj 2018

@katka251177 aj mn aby zaujimalo aka cast malorky je toto. my ideme na prelome jula augusta sem https://www.tripadvisor.sk/Hotel_Review-g673861...

sara2830
17. jún 2018

Ahojte,za dva týždne letime uz po 4krát na Malorku ale potrebovala by som poradiť,čo som dovtedy neriešila...dcérka chce vidieť-odfotit sa s delfinom...je ram taká moznost,trebars v Marilande?Ďakujem

martina7228
17. aug 2018

Dievčatá z vašej praxe prosím poradiť, ktorý hotel na malorke pre deti? (deti 5 r., 13r.) z počutia viem,že malorka je dosť hlučná? viete mi prosím poradiť hotel, ktorý bude zameraný na aktivite pre deti. V blízkosti delfinárium... veľmi pekne ďakujem za tipy

pancake
28. mar 2019

kto sa chystá na Malorku v roku 2019?

dnika2
28. mar 2019
andulinne
6. apr 2019

@pancake aj my ideme v júni

dnika2
6. apr 2019

@andulinne ahoj kolkeho? Uz ste boli v júni?

andulinne
6. apr 2019

@dnika2 koncom. Práveže minulý rok sme boli v auguste, bolo 40 stupňov a bolo to dosť o držku s deťmi. Boli sme nonstop vo vode, nikam sme nešli mimo rezort.

sara2830
7. apr 2019

@andulinne ahoj,to bola asi náhoda,také vysoké teploty,my sme boli už piatykrát ale najviac tých 36 stupňov a keď sme boli dvakrát v júni, musím priznať, že mne bolo zima, hlavne v mori a večer 🤣

dnika2
7. apr 2019

@andulinne no my sme boli v auguste tiež palava min rok sme boli stredom júna boli dobre len more malo ohriate a tento rok ideme uz 8juna

sara2830
7. apr 2019

@dnika2 záleží od počasia 😉 keď sme raz boli myslím 9 júna, celý týždeň predtým bolo chladno a pršalo a to na Mallorke nieje zvykom 🤔prajem príjemnu dovču,my ideme tento rok na Sardiniu... Španielsko išlo dosť hore 😣

andulinne
8. apr 2019

@sara2830 presne. Uvidíme čo počasie vymyslí. Nám sa podarilo zohnať za tú istú cenu ako minulý rok aj s letenkami o jeden deň dlhšiu dovolenku v 4*. Ale môže byť že niektoré hoteli išli hore.

sara2830
9. apr 2019

@andulinne my sme mali viac kritérií aj na oblasť a bolo by to o 400€ drahšie 🙄tak ale tešíme sa lebo bude niečo nové

andulinne
11. apr 2019

@sara2830 jasne, treba skusat. My Sardiniu mame v ocku tiez. Minuly rok sme boli na juhozapade, tento rok sme priamo v cala D´Or tak sa tesime, ze viac toho pobehame.

sara2830
11. apr 2019

@andulinne premna topka Alcudia a Cala Millor, neviem či ste boli, ak nie prevezte sa turistickým autobusom a okupte sa na krásnej pláži 😉