icon

Mám ísť radšej do iného hotela?

4. máj 2022

Ahojte 😂 toto bude asi strašne od veci.
Pred 5 rokmi som bola s kamarátkou na dovolenke v Taliansku, a nejak sme sa zakecali s recepčným, v celku veľmi dobre sme si sadli,ostali sme spolu v kontakte.
V podstate sme si písali aj volali skoro každý deň. Mne sa vyskytla možnosť na pár mesiacov pracovať v Taliansku,no v inom meste vzdialenom zhruba 500km.
On sa chcel stretnúť, ale hovorím si, určite sa nebude trepať skoro 6 hodín za mnou, ale došiel.
Boli sme spolu na hoteli, ale nič nebolo. On mi proste vyznal city, z čoho som bola v šoku,lebo som to nečakala.Myslela som,že to teda berie v kamarátskej rovine. No ja som nechcela nič riešiť, nakoľko som v IT bola len na pár mesiacov.
Na to ostal smutný,no ostali sme v kontakte. No už menej.
Potom som si našla priateľa, on si ma blokol.
O asi rok sa mi ozval, že ho to mrzí atď.
Obnovil sme kontakt, ale už len tak,že sa máme v priateľoch a to je celé.
Tento rok chcel ísť priateľ do Talianska, a našiel tento hotel, veľmi sa mu páčil, blízko pláže, úplne fajn cena, a ešte aj tak, ako máme v práci dovolenku. Samozrejme,že som mu povedala,že tam som sa spoznala s tým recepčným, a on že...veď si s ním nespala a keby aj, teraz sme my 2, a to čo bolo v minulosti neriešim, teraz je prítomnosť.
No chcem sa len spýtať,nebude to proste divné? Alebo ja neviem 🙈 popravde ani neviem, či tam ten recepčný ešte robí, ale aj tak.
Čo robiť? Kašľať fakt na to, keď mu to nevadí? Alebo hľadať niečo iné? Len žiaľ na ten termín už moc možnosti nemáme, dovolenku nám schválili len predvčerom

autor
4. máj 2022

Boha jak námet na Rosamunde Pilcherovu 😀
Ale nie vážne ľudia, čo by ste robili na mojom mieste? Ja osobne by som sa tam rada vrátila, mne sa tam veľmi páčilo, ale zase....či to nebude také čudné,alebo ako to povedať

lintu
4. máj 2022

Moc nad tým rozmýšľaš. Stalo sa to dávno, dokopy o nič nešlo (a reálne možno ani jemu), je to len kamarát, nie ste v kontakte a koniec koncov ani nevieš, či tam ešte robí. Divným by bolo vymýšľať ďalší hotel kvôli ničomu. Ak by tam aj hneď ešte robil, pravdepodobne si aj tak vymeníte max. pár zdvorilostných viet, keďže ty tam budeš mať partnera.

ankare
4. máj 2022

Ja by som tam nešla.

janetinka27
4. máj 2022

nesla by som tam,urcite je tam kopec inych hotelov

autor
4. máj 2022

@janetinka27 kopec je,ale na ten termín ostal tento jeden.
Ostatné sú buď vybookovane,alebo za 5 noci cez 1000€ 😂 alebo hostel :/
Čiže asi skôr teda zmeniť destináciu alebo čo.
No ľúto mi to je, lebo tam sa mi páčilo

lylyjana
4. máj 2022

Tak ked priatel o tom vie a nevadi mu to, tak by som neriesila a sla. Ved ten typek tam ani nemusi byt a zbytocne prides o peknu dovolenku. Ale ak by si mala cely tyzden stresovat a pozerat sa cez plece, najdi si inu destinaciu.

mimka1402
4. máj 2022

Podľa mňa zbytočne to analyzujes viac než je potrebné, veď nejdeš tam sama, ideš s priateľom ktorý o tom vie, ten recepčný tam už dávno byť nemusí a aj hoc by bol, tak je to jedno veď vy nebudete celý deň na ubytovaní. Prejdem okolo recepcie, pozdravím a idem ďalej. 🙂
Nenechaj si pokaziť dovolenku tým, že si robíš zbytočne obavy.

jaskolka
4. máj 2022

Zbytočne to riešiš a robíš si starosti. Po prvé priateľ o tom vie, nevadí mu to, takže v tom.smere je to v poriadku. Po druhé dotyčný recepčný tam už vôbec byť nemusí.
Po tretie, aj keby pozdravite sa, prehodite možno pár neutrálnych slov a každý ide po svojom. V podstate sa medzi vami ani nič nestalo, je to minulosť, ty máš už nového partnera a on možno už dávno tiež.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bluka2
4. máj 2022

Však napíš recepcnemu, či tam stále pracuje, ale tak sucho, nie že si chces s ním niečo začať. Šance sú, že už nie a že ho už nezaujímas...

sense
4. máj 2022

Otázka je ako to máš ty upratané v hlave... Čiže ak pre tebe la ten recepčný už ozaj nic neznamená tak nevidím. Dôvod to rušiť, 5 rokoc je dlha doba a xovid donútil hľadať iný zdroj obživy ako čakať hlavne co sa gastronómie anjotelieratva týka a hlavne v Taliansku, kde boli opatrenia pomaly horšie ako na svk.
Pretože priateľ vyzerá Bt v pohode a verí ti.
Okrem toho neviem ako ty ale my trávime na dovolenke. Minimum času v hotely

moonlight1210
4. máj 2022

Ja by som sla.
Myslim, ze to cele velmi precenujes.

Je to uz par rokov, co sa nekontaktujete (ak dobre chapem).

Tvoj priatel ma rozumny postoj, je mu to jedno, sceny robit nebude. To je dost dolezite. Lebo toto mohol byt najvacsi zadrhel z toho vsetkeho.

Kvazi-expriatel tam uz nemusi robit.

Moze uz mat inu/byt zenaty. Ty si minulost. Pokus, ktory nevysiel a vyprchal.

Ak predsa len tam este robi a cosi k tebe citi a nezvladal by to, tak si vezme radsej na tyzden dovolenku. Uvidis.

Navyse, (ak by tam bol a uz ta milostne neriesil) je super mat na recepcii niekoho, koho blizsie priatelsky poznas. Cokolvek treba v cudzom meste, s tym ti vie lepsie pomoct.

Odmietla by si dobru pracu s dobrym platom, keby to bolo vo firme, kde robi nejaky muz, s ktorym si pred rokmi takmer mala vztah?
Nie.
A toto je len dovolenka na par dni. To prezijes. 🙂

martinka13
4. máj 2022

Keď nad tým toľko veľa premýšľaš, nešla by som. Neriskuj pokazenie dovolenky

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
4. máj 2022

Ak tomu správne rozumiem, udržiavala si kamarátstvo na diaľku s tým recepčným, on spravil pokus o bližší vzťah, ty si zdvorilo odmietla. V takomto prípade nevidím žiaden problém 🤷🏻‍♀️ keby ste mali spolu nejaký románik, prípadne dramatický konflikt, chápala by som tie rozpaky, ale veď sa nič nestalo a o nič nešlo. A ešte píšeš, že na váš termín je voľný len tento hotel, tak ozaj neviem, čo riešiš 😄 normálne by som šla a ani sa nad tým nezamýšľala.

kornelies
4. máj 2022

Talian pride aj na koniec sveta za zenou, ktoru chce stretnut. Velmi malo ich poznas. Slovak to neurobi, lebo 350 dovodov 🙄.Neboj, nebola si jedina, s ktorou si pisal, volal. On si chcel uzit sex, Taliani lubia vychodny blok. 😂 Zbytocne rozoberas, ved on uz ani dobre nevie, co ti porozpraval. Taliani su majstri slova, dvorenia a cinu. Roky rokuce sa mi pletu do zivota, este aj mojej najlepsej kamosky manzel je "besny" Sicilcan.

aurorastone
4. máj 2022

@kornelies no tie romány a kadejaké ódy 🤣🤣 vedia vymyslat teda riadne niektorí a teraz nemyslím konkrétne len muzov z IT 😁

kornelies
5. máj 2022

@aurorastone Budme realistky, Taliani maji pri dvoreni aspon smrnc. Ale riesit, nejakeho recepcneho z pred 5 rokov mi pride smiesne. To ako ona nie je jedina zena na svete. To ako by som ja riesila cestovneho sprievodcu z Vatikanu. Followujeme sa na IG, olajkujeme fotku, napiseme k sviatkom a mysliet si, ze place kvoli mne je detinske. 😁

aurorastone
5. máj 2022

@kornelies jasne ved takí majú za deň 10 ďalších "rozohranych" a za sezónu to človek ani nespočíta, ved skúšajú ktorá sa chytí a ktorá nie 🤣🤣🤣

kornelies
5. máj 2022

@aurorastone Presne. Este oznamovat sucasnemu frajerovi, ze recepcny z hotela mal o nu zaujem. Takym by som sa ani nechvalila 😆