icon

Mám sa obávať o vrátenie peňazí z Booking?

nikola81
20. mar 2025

Dobry den, robili sme v nedelu rezervaciu na dovolenku v Chorvatsku cez booking. Vsetko prebehlo, platbu stiahlo z uctu, ale nasledne mi prisiel mail, ze rezervacia sa neuskutocnila nakolko termin o ktory sme mali zaujem nie je uz aktualny, resp. je obsadeny. Ze platbu v plnej sume vratia do 7-12 dni.
Mam sa obavat, alebo skutocne tie peniaze aj vratia? Medzitym sme rezervovali inu dovolenku a vsetko preslo v poriadku.

melanta
20. mar 2025

Vrátia.

janinka007
20. mar 2025

Vrátia

btus
20. mar 2025

nám vrátili

lusyyy36
20. mar 2025

@nikola81 vrátia. Keď tak skus im ešte zavolať.
Mne tak po rezervácii volala priamo majiteľka, že ten dom nieje volny a nech zruším sama rezerváciu. Tak som najskôr volala na booking ci to môžem zrusit ale spravili to za mňa, peniaze som cca do týždňa mala naspäť
Ale poradím ti ešte- skus im zavolať,že chceš nejakú kompenzaciu, lebo oni ti to zrušili. Mne dali 200e navyse zľavu na druhú rezervaciu ale v rovnakom termíne musela byt

liz_lemon
20. mar 2025

ak nevratia, obrat sa na banku

wade
20. mar 2025

nie len ze vratia, este by som im pisal na hotline a dostal kompenzaciu za zrusenu rezervaciu 🙂 nemusis sa obavat - ak to bolo priamo cez booking, tak urcite vratia. Existuje na booking podvod, ze si nieco zarezervujes - a "majitel" nehnutelnosti sa ti ozve, ze platba nepresla a mas poslat priamo jemu na ucet. Nehnutenost samozrejme neexistuje a booking da od toho ruky prec, lebo platba nesla cez ich system.. ale ak si to platila cez booking, tak no problem

prettywoman1212
20. mar 2025

Jasne ze vratia, este si pytaj aj nejaku kompenzaciu v podobe zlavy na dalsi pobyt.