icon

Manželský život na rodinnej dovolenke v hotelovej izbe

26. jan 2022

asi trochu divna anketova otazka 🙂 ale mame s manzelom taku debatu prave a nevieme sa zhodnut, tak nas zaujimaju nazory inych 🙂 podla neho je normalne mat sexualny styk v izbe, v ktorej su aj deti vacsie 7-12 rokov napriklad, podla mna nie .... hmmmm ? ide mi len i nazor 🙂

Strana
z2
nwnw
27. jan 2022

Zaplatit apartman s 2 izbami 😉

reni666
27. jan 2022

🤢🤮🤮😡nikdy ani s malými

marges
27. jan 2022

hlavně rychle... hlavně tiše 🙂

katulienkax
27. jan 2022

kvoli tomu si treba zaplatit 2 izby a preto chodime skor do apartmanov ako do hotelov. Raz sme boli takto v 1 izbe v hoteli s detmi ale manzelsky zivot ziadny. Ale napriklad my chodievame k svokre 2 krat do roka na tyzden kedze je daleko >500km a teda ani tam v noci nic moc, lebo u nej vsetko pocut v malom byte a ona zle spi asni clovek nevie ci spi alebo bdie 😂

katulienkax
27. jan 2022

@loliki volakedy v minulosti boli v jednej izbe, chlap sa len urobil rychlo do zeny a bolo vybavene, zena z toho nemala nic moc. Preto mali nocne kosele aby si len vyhrnuli, rychlo rychlo na vec a za 3 minuty bol chlap vybaveny a zachrapal

flientica
27. jan 2022

Ako isto by som si kvoli tomu radsej zaplatila izbu navyse. No mam kamosku a ta povie naco, ved to bude rychlo :D

gubcikova
27. jan 2022

@evaachesa a ešte povedať že deti a teraz pozorne sledujte ako ste prišli na svet

katus226
27. jan 2022

@flientica ani zena si nestihne vsimnut, nieto este deti 😁

cialota
27. jan 2022

zaujimave, ze sa o tom dokaze vobec niekto bavit, by som tvrdila ze je to jasne ako facka ze nie.

Strana
z2