icon

Máte cestovateľský sen?

zeldia
2. aug 2024

Máte cestovateľský sen? Niečo čo chcete raz vidiet a môžete zomrieť ? Neriešte peniaze cas deti rodinu možnosti. Čo by ste chceli vidiet / zažiť - len destinácia (aby sa to tu nezavrhlo 🙈)

liusa82
2. aug 2024

ja už len usa niektoré časti.Tam som ešte nebola.Vždy sa chystáme,ale nakoniec ideme niekde inde.Ale aj tak neplánujem po návšteve hned umierať😀

cimage
2. aug 2024

Chcela by som vidiet napr Taj Mahal, ale osamote. Nemam rada preplnene miesta turistami. Taktiez by som chcela ist na Sri Lanku pozriet kamaratov.

tramtada31
2. aug 2024

Bola som už v USA a úplne ma uchvátili tie mrakodrapy, takze by som ešte chcela dat New York, LA, Miami

226lenka
2. aug 2024

Mňa veľmi láka ísť pozrieť do Litvy, Lotyšska, Estónska a Fínska

moonlight1210
2. aug 2024

Arktidu som uz videla, tak este Antarktidu. Ale mozno by som sla pozriet Arktidu este z blizsia. Musim pohladat moznosti.

Mm by chcel Juznu Ameriku, vylet do dzungle, ale mna desi cela tajomsia fauna. Svagor bol a ma tolko zazitkov, ze uz len pri rozpravani som sa jezila stresom.

enya00
2. aug 2024

Novy Zeland

liaka
2. aug 2024

Osvienčim

luccija
2. aug 2024

@zeldia Miami, Seychelly

zuzanita1609
2. aug 2024

Nevadu, Aljašku,Japonsko-Kyoto.

nikaeli
2. aug 2024

Keďže tancujem Hulu, chcela by som ísť na Hawai a zatancovať si s domácimi 💃🏻

lucik194
2. aug 2024

argentina

zeldia
autor
2. aug 2024

@moonlight1210 bola som v Argentíne, Uruguaji, Chile a Brazílii. V Brazílii som si myslela že to bude ako v rozprávke “Rio” lebo som bola v Rio de Janeiro a veľmi som chcela vidiet aspoň jedného papagája niekde - žiadneho som samozrejme nevidela. Nepredstavuj si to veľmi inak ako tu, koľko líšok, medveďov, vlkov, orlov hadov si stretla v našich a okolitých lesoch. Tak tam je to podobne ak nepôjdeš vyslovene so sprievodcom čo ta zavedie k zvieratám veľmi sa ukazovať nebudú😉 smelo do toho nieje sa čoho báť.

zeldia
autor
2. aug 2024

Veľmi by som chcela ísť do USA len to je tak obrovske že si neviem vôbec vybrať že kam, najlepsie by bolo ísť na par rokov 🙂

ivangeline
2. aug 2024

Hawai

heleninamama
2. aug 2024

Ukázať deťom Petrohrad a Moskvu a previezť sa Transsibirskou magistrálou.

moonlight1210
2. aug 2024

@zeldia mne staci najst jedneho hada v spacaku a dovidenia, kupujem si prvu letenku domov. 😂

Dnes sa insta rozhodol mi ponukat videa pavukov a hadov v domoch v Australii.
Uz mam nazbieranych 2469 dovodov, preco tam neist 🤣

zuzanita1609
2. aug 2024

@moonlight1210 Austrália má najväčší počet jedovatých živočíchov, možno aj ten klokan bude časom 😁

zeldia
autor
2. aug 2024

@moonlight1210 ved môžeš byt v meste🙂 a v Chile národne parky so sopkami ako u nás strbske pleso 😉 nemáš sa čoho bat jedine že je to naozaj dlhy let.

zuzanita1609
2. aug 2024

Ale ku tým sopkam by som veru šla (pokiaľ by sa dalo). Musí to byť tiež určite zážitok, zažiť takto prírodu . Tiež na Colorade , splaviť ho po celej dĺžke 😌(tam sa bohužiaľ čaká aj roky na vstup) ,kým dovolia povolaní. Ináč,tam sa nesmie urobiť ani potrebu ,všetko brať so sebou ,ako niekde mimo Zeme ,na inej planéte😉. Som rada,že si to Američania tak ošetrili,dnes by tam bol už poriadny svinčík.

zeldia
autor
2. aug 2024

@zuzanita1609 ja by som chcela ísť aj po Níle (len ja sa zas bojim že sa pototo a pretrpím celú cestu v kajute s hlavou nad vedrom).

zuzanita1609
2. aug 2024

@zeldia Níl je pokojný,ja by som sa zasa nudila a možno čítala knihu 🤭😁.

rozculena
2. aug 2024

Soul

dobromila
3. sep 2025

@zeldia Hawai, Nový Zéland, Madagaskar, Irán, Albánsko, Rumunsko, Škandinávia, Írsko, Portugalsko, ostrov Reunion atď. 🙂

dobromila
3. sep 2025
@tramtada31

Bola som už v USA a úplne ma uchvátili tie mrakodrapy, takze by som ešte chcela dat New York, LA, Miami

@tramtada31 mrakodrapov je habadej aj v Európe aj mimo USA. Mňa ohúrili v roku 1997, teraz je to niečo bežné...

tramtada31
3. sep 2025
@dobromila

@tramtada31 mrakodrapov je habadej aj v Európe aj mimo USA. Mňa ohúrili v roku 1997, teraz je to niečo bežné...

@dobromila jasne, bola som mesta ako Brusel, ale to má tak neohurilo,to mesto nemalo vôbec atmosferu ako USA

eff007
3. sep 2025

Škandinávia - Nórsko je moja srdcovka. Tam by som chcela žiť. Ale tam už som bola 2x. Švédsko asi 4x, Fínsko je niekde v poradí. Taký sen, kde som ešte nebola a chcela veľmi ísť je Japonsko.

subartic
3. sep 2025
@heleninamama

Ukázať deťom Petrohrad a Moskvu a previezť sa Transsibirskou magistrálou.

@heleninamama Petrohrad je nádherný . Moskva už má rezervy , ale stále je pekná .

subartic
3. sep 2025

Mojim snom je prejsť Hodvábnou cestou a začnem Uzbekistanom a Kazastanom .