icon

Máte kontakt na súkromné ubytovanie v Taliansku?

kvetinka7979
24. mar 2014

🙂 🙂 🙂 🙂

jaja1979
24. mar 2014

Ja som prave objednavala dovolenku cez tal. cestovku. Dostala som od znamej vyborny kontakt a ten jeden apartmanovy dom, ktory som si vybrala cez cesku cestovku je o 150 e drahsi ako priamo cez taliansku. A vyhoda je, ze maju vzdy plazovy servis uz v cene. Je tam toho na vyber habadej. Ale je to len pre mesta Bibione a Lignano. Tak popozeraj, ak chces.
www.etgroup.info
Stranky maju aj v cestine aj v slovencine, ale dohadovat si zajazd uz musis priamo cez Talianov. Ale po anglicky sa s nimi dalo uplne v pohode.

limoncino
24. mar 2014

Etgroup je tiež len cestovka, resp.agentúra zastresujuca viacero menších talianskych cestoviek. Ale sú lacnejší než naše, či české cestovky, keďže zmluvy majú priamo s majiteľmi nehnuteľností. Zakladateľka skôr zháňa súkromné osoby.

albertto
25. mar 2017

Sukromna osoba

Prenájom bytu v blízkosti Salerna, zasadené v horách ideálne miesto pre podnikanie výletov na pobreží Amalfi, Pompeje, Paestum návšteve a Vezuv. Dve izby, kuchyňa s obývacou izbou, postele 6, najbližší voľný pláž Salerno, bezplatné parkovanie pod domom, bezpečné a čisté miesto na napísanie albertosponza@yahoo.it hovoríme poľsky, rusky, anglicky, španielsky a taliansky.