icon

Máte skúsenosti s cestovnou kanceláriou Solvex?

ja.nu.la
23. jún 2012

Chceme ísť na last minute do Bulharska cez cestovku SOLVEX.ma dobre ceny. Referencie čo som našla nič moc. Ale to boli staré referencie dozadu v priebehu 7 rokov. Zmenili sa? Máte skúsenosti? Ubytovanie a služby čo ponukaju su totozne so skutocnostou? Ďakujem za príspevky. Pomôžu sa rozhodnúť.

Strana
z2
nikaveronika24
20. aug 2016

Teraz sme sa vratili z dovoleky v Bulharsku s CK Solvex. Boli sme v Primorsku , hotel 3* s All Incusive. Je to novopostaveny hotel, len 80 m od plaze . Letecky z BA na tyzden. Vsetko bolo podla dohody a ocakavania. Boli sme uplne spokojni, takze na CK Solvex mozem povedat len dobre ... Sluzby hotela na urovni, delegati na mieste ustretovi. Budem CK Solvex len odporucat a s nimi urcite pojdem opat na dovolenku ! A mozno este to : neprajnikom a ohovaracom mozem len povedat, ze negativuzmus k nicemu nevedie ! Takze pre mna je Solvex spolahliva cestovka.

anton_doktorov
14. máj 2018

@ja.nu.la Dodnes spomínam na túto cestovku. V tom najhoršom. Cestovka si váži klienta, pokiaľ nezaplatí. Potom na neho kašle. Namiesto sľubovaného 4 hviezdového hela obyčajný apartmanový hotel pre ruských turistov. A keď som sa sťažoval, cestovka namiesto zjednania nápravy odoslala moju sťažnosť majiteľovi, ktorý po nás reval a vyhrážal sa, že nás vyhodí z hotela. Delegátka nas mala úplne na háku... ani s nami sa nebavila. Počítal som dni do konca dovolenky ako posledné dni na vojne. Pozor. Cestovka maže všetky zlé recencie. Preto píšem znova.

Strana
z2