Máte skúsenosti s cestovnou kanceláriou Solvex?
Chceme ísť na last minute do Bulharska cez cestovku SOLVEX.ma dobre ceny. Referencie čo som našla nič moc. Ale to boli staré referencie dozadu v priebehu 7 rokov. Zmenili sa? Máte skúsenosti? Ubytovanie a služby čo ponukaju su totozne so skutocnostou? Ďakujem za príspevky. Pomôžu sa rozhodnúť.
@ja.nu.la Dodnes spomínam na túto cestovku. V tom najhoršom. Cestovka si váži klienta, pokiaľ nezaplatí. Potom na neho kašle. Namiesto sľubovaného 4 hviezdového hela obyčajný apartmanový hotel pre ruských turistov. A keď som sa sťažoval, cestovka namiesto zjednania nápravy odoslala moju sťažnosť majiteľovi, ktorý po nás reval a vyhrážal sa, že nás vyhodí z hotela. Delegátka nas mala úplne na háku... ani s nami sa nebavila. Počítal som dni do konca dovolenky ako posledné dni na vojne. Pozor. Cestovka maže všetky zlé recencie. Preto píšem znova.

Teraz sme sa vratili z dovoleky v Bulharsku s CK Solvex. Boli sme v Primorsku , hotel 3* s All Incusive. Je to novopostaveny hotel, len 80 m od plaze . Letecky z BA na tyzden. Vsetko bolo podla dohody a ocakavania. Boli sme uplne spokojni, takze na CK Solvex mozem povedat len dobre ... Sluzby hotela na urovni, delegati na mieste ustretovi. Budem CK Solvex len odporucat a s nimi urcite pojdem opat na dovolenku ! A mozno este to : neprajnikom a ohovaracom mozem len povedat, ze negativuzmus k nicemu nevedie ! Takze pre mna je Solvex spolahliva cestovka.