Máte skúsenosti s dovolenkou v Egypte s deťmi?
Mate skusenosti s dovolenkou v egypte s detmi(6)
@ceresnicka_cervena Dobrý deň. Mohla by som sa spýtať, kedy Vas ubytovali v Xanadu makadi bay? My ideme v júli, letíme o 2 v noci a prídeme tam skoro ráno. Rátam,že okolo 8-9 budeme na hoteli.
@agatenka88 ak odlietate o druhej rano tak oficialne mate mat k dispozicii izbu az od druhej ako klasicky prvy den nastupu, ale ak maju izby k dispozicii ze necakaju na odchod a upratovanie vedia ubytovat aj skor.
@agatenka88 ahoj, tiež sme prileteli cca v tom čase. Na recepcii sa nás ujal hneď zamestnanec, usadil nás, priniesli drinky a že musíme počkať na izbu, že ide zistiť kedy nás ubytujú. Za chvíľu prišiel, že či chceme izbu čo sme si objednali alebo nám môže ukázať inú, podľa neho lepšiu a vzal nás si ju pozrieť. Izba bola s bazénom 🙂 takže sme ju bez váhania vzali, čiže sme boli ubytovaní hneď, nestihli sme ani tie drinky na recepcii vypiť 😆
@ceresnicka_cervena tak to ste mali super. A cez akú cestovku ste boli? Lebo som čítala recenzie na delegátov, ze sú nepríjemni a arogantní, hlavne keď od nich nekúpite vylety.A aj doktor,že za sluzbu 1000e.
@agatenka88 delegát bol egyptan čo hovoril česky, ako fakt taký nič moc(zvyknutá som na iný prístup), ale nebol nepríjemný, kúpili sme jeden zájazd aj to len delfíny, vôbec nejako netlačil na kúpu zájazdov, ale upozornil, že ak sa niekomu niečo stane mimo jeho zájazdov, tak že si to máme riešiť sami. Izby boli vždy čisté a každý deň sme mali niečo parádne z uterákov, čo naše deti sa vždy veľmi tešili na izbu, ja som sa tešila na klasickú labuť a nedočkala som sa 😆V reštaurácii bol veľmi milý personál, všetko bolo naozaj super, boli sme 2 roky dozadu v auguste a na tak veľký areál bolo málo ľudí, vždy sme si mali kam ľahnúť na pláži, bazény tiež poloprázdne, ale už ku koncu našej dovolenky bolo zrazu veľa egyptanov čo mi dosť vadilo, našťastie to bol asi deň našej dovolenky čo ich bolo naozaj veľa. Boli sme cez Hydrotour. Keby niečo tak kľudne sa pytaj 🙂
@ceresnicka_cervena a s ľadom je to ako tam v nápojoch?Niekde som čítala, že vodu filtruju aby nebola tak zavadna pre nás . Lebo aj ovocie v akej umývajú? A večerný program stoji za to, keďže mesto ďaleko?
@agatenka88 nám povedal delegát, že môžme všetko jesť, okrem melónov, že tie by odporúčal nejesť. Pili sme s ľadom všetko, jedli zmrzliny, deťom a mužovi nič nebolo. Mne prvé dva dni bolo toľko, že má prehnalo asi 4x na záchod, pre mňa extrém 😆 veľmi som sa zľakla a nasadila ten ich liek a pomohlo mi to a potom už bolo všetko ok, ale ja som sa asi aj dosť vystresovala pred cestou, lebo deti boli choré pred dovolenkou, hrozilo, že neodletime, našťastie antibiotiká zabrali ale v deň odletu už som sa cítila ja choro, takže som bola chorlavá prvé tri dni. Inak sme mali probiotiká nasadené pred dovolenkou a aj počas sme užívali, mali sme domácu pálenku 😆 ráno a večer sme si dali, ja tvrdé nepijem, bolo to hrozné, ale povinne som si dala 🙈🤣
Programy boli dobré, vždy nejaká téma, ohnivá šou a pod.
More bolo veľmi kľudné, malý koral s krásnymi rybkami, penová párty tuším každý deň na pláži, ale skôr také pokojné. Min rok sme boli na Cypre a tam to viac žilo
@ceresnicka_cervena a ten ich lieky ste kde kupili?plánujem aj ja probiotika a aj domace(z neho ma klepne už len keď privoniam).Dudam,že budeme mať šťastie na delegáta lebo plánujeme vylety.
@agatenka88 nám dali lieky už v cestovke, jeden blister na takú prvú pomoc a dokupili sme tam v lekárni hneď krabičku nech máme pre prípad potreby. Lekáreň je pri aquaparku, autíčkom čo jazdí po areáli tak ťa dovezie rovno k lekárni. To domáce bolo aj pre mňa ako za trest, hlavne ráno a potom do toho horka keď som vyšla a sme šliapali na raňajky tak ja už opitá na raňajkách 🙈😆
@agatenka88 inak my sme mali s mužom črevné problémy pri príchode domov, takže tá krabička čo sme tam kúpili sa zišla doma
@ceresnicka_cervena a nevieš koľko v tej lekárni stal ten Antimal? Stačí keď ujovi v autíčko poviem,že chcem do lekárne a zavezie ma? A keď ste boli už na sk ste si dali ich liek?
@agatenka88 do 5e vtedy stál. Áno ujkovi stačí povedať že chcete do lekárne a odvezie vás tam, alebo ak pôjdete do aquaparku tak sa stavíte v lekárni, to je hneď tá istá zastávka. Ja som si dávala už tam, lebo ma tam prehnalo, tak som hneď nasadila, tuším dva dni som užívala a pomohlo a potom teda doma sme si ich dali, lebo doma sme mali ťažkosti

@ceresnicka_cervena áno, ten antinal je super. My sme ho brali preventívne a ja čo doma nemôžem laktózu, tam som jedla všetko rad radom a nič mi nebolo... 😁 Hotový zázrak ten antinal.