Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
My sme sa včera vrátili, more bolo doobeda teplotou dokonalé, jemné vlny až takmer žiadne. Poobede vlny trocha väčšie a more na môj vkus dosť teplé. A podvečer vlny parádne.
Mam otázku ten enviromentálny príplatok čo sa platí na mieste nemení sa to že za den 10€?
Pre tých čo sa chystajú do tohto rezortu by som rad napísal niečo málo. Dnes sme sa z neho vrátili a musím ho ohodnotiť len veľmi kladne. More prijemne teplé,mierne vlny,podotýkam mierne. Strava fantastická a veľmi rozmanitá, odporúčam objednanie sa do a'la card Gréckej aj Talianskej reštaurácie sa hneď objednať, majú plno.Izbe by som jednu hviezdu ubral,ale bola vždy čistá. Vôbec sa nenechajte dohovoriť negatívnymi recenzia mi na kamienky a studené more. Už sa za chvíľu budeme sťažovať že slnko stále svieti. S pozdravom Michal.
@angd no my sme tak mali celý týždeň tiež akurát 1 deň bolo more bez vĺn , len ja som si myslela že to preto lebo sme boli hneď na začiatku Júla ten prvý tyzdeň ...myslela som si že neskôr napr.teraz v tomto čase by mohlo byť to more už také teplejšie a menej vĺn...ale asi to teda tu je tak stále....
Treba čítať pozorne, more bolo teplé a vlny mierne.
More krásne čisté. Najlepší vstup čo sa týka pre detí bol vedľa tých člnov, čo požičiavajú. Stále lehátka sme našli voľné.
Izbu sme mali tiež super, pre nás jedna nevýhoda, ze sme sa veľa nachodili, lebo sme mali číslo izby 5111 vzadu a sme chodili doobedu na pláž, potom sa najesť a oddýchnuť na izbu a poobede zasa na pláž. Posledný deň, sme sa išli najesť do snack baru a boli sme celý deň na pláži.
Moje celkové zhodnotenie: išla by som zasa, páčilo sa nám viac ako dva roky v Turecku, lepšia strava, krajšie more.
Treba si dovolenku užiť a nehľadať za každú cenu negatíva.
Mňa najviac teší, ze som nemusela vybrať žiadne lieky z kufra ani nám ani deťom. 😉
Peknú dovolenku prajem všetkým, čo sa chystajú do tohto rezortu. 🙂
@simax5 My sme mali izbu vedľa hlavnej recepcie,hneď vedľa snack baru. Nevýhoda menšia izba,výhoda blízko k moru a hlavnému bazénu.... Najskôr sme chceli izbu meniť, ale po prechodeni celého rezortu sme boli aj radi za polohu izby...Úžasný hotel,Úžasná dovolenka, Úžasné GRECKO....
@simax5 bývali ste úplne na opačnej strane ako my...mali ste izbu zrekonštruovanú my nie (to nám až tak nevadilo) č.sme mali 1084.. všetko sme mali ďaleko (výhoda jediná bola kľud ) ale teraz úplne vážne už niekoľko krát to píšem že na opačnej strane úplne ďaleko od recepcie bola pláž úplne iná než uprostred rezortu a u snack baru ...také kľudné more ako ste vy tu dali na fotke nebolo za celých 7dni čo sme tam boli ...v čase od 3.7-10.7 bolo more chladné (musel sa človek najskôr premôcť ,osviežiť a potom aklimatizovať) do mora sa odvážili len mládež (menšie deti a starší ľudia nie ,dokonca môj muž mal problém udržať rovnováhu keď ho vlna narazila o sebe ani nehovorím 🙊) my nie sme narocný hostia .....žijeme na dedine teda nie sme nijako fajnový ....toto bola naša druhá dovolenka čiže nemáme ani z čím veľmi porovnávať ....ešte mi tam chytila dcéra (ktorá je ZTP) angínu pravdepodobne od dieťaťa ktoré sedelo pred ňou v lietadle a bolo viditeľné choré 🤷 nepridalo ani dlhé čakanie na ubytko na tej recepcii kde bola klíma snáď na Max ....pošlem Vám fotky našej pláže na porovnanie ...myslím si že určite to bolo aj dátumom ale aj tou plážou na konci rezortu

@sanny2993 o podmorskom živote prehľad nemám 🙂, ale plážová taška na izbe je...