icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

andreadca
25. júl 2024

@sanny2993 o podmorskom živote prehľad nemám 🙂, ale plážová taška na izbe je...

eevana
25. júl 2024

@sanny2993 my sme šnorchel mali, ale podmorský život sme neobjavili 😀 ale zabavili sme sa 😀plážová taška bola, taká plátená eko taška, ledva sme tam napchali 3 osušky

21091979
25. júl 2024

@sanny2993 podmorský svet asi nie...plážová taška bola platená ale tak pre 1osobu...Max na 2 osušky aj to ledva ledva 😁...tu sme ani nevyužili nosili sme si vo svojej

21091979
25. júl 2024

@angd a prosím Vás ako je na tom more v tomto čase ? (my sme boli na začiatku Júla) Je už teplejšie ?A vlny?

eevana
25. júl 2024

My sme sa včera vrátili, more bolo doobeda teplotou dokonalé, jemné vlny až takmer žiadne. Poobede vlny trocha väčšie a more na môj vkus dosť teplé. A podvečer vlny parádne.

angd
25. júl 2024

@21091979 ano,more je teple 🙂.Vlny praveze posledne 3 dni su aj doobeda,aj poobede.

angd
25. júl 2024

@sanny2993 no veru podmorsky svet asi ziadny🙂) ale zas snorchnovali sme sa,aj v bazene🙂)),detom sa to páči.Plazova taska je veru mala,2 osusky a uz nic ibe sa nezmesti.My si nosime svoju tasku.

softhv
26. júl 2024

Mam otázku ten enviromentálny príplatok čo sa platí na mieste nemení sa to že za den 10€?

eevana
26. júl 2024

@softhv áno, platili sme 10€/noc/izba (my teda 70€)

softhv
26. júl 2024

@eevana dakujeeem

21091979
26. júl 2024

@angd ouu takže vlny sú tu asi počas celej sezóny...😓 To je škoda ,dcéra mi tam kvôli vlnám nechcela vojsť...mení sa len teplota ...na začiatku Júla bolo more dosť studené

angd
26. júl 2024

@21091979 ano,vlny su tam bezne.Aj dnes boli od rana a to dost silne vlny,male deti sa ani nekupali.Aj ja som mala co robit pri brehu ich ustáť.Z 10 dni boli asi 3 dni bez vln doobeda.

michel09
27. júl 2024

Pre tých čo sa chystajú do tohto rezortu by som rad napísal niečo málo. Dnes sme sa z neho vrátili a musím ho ohodnotiť len veľmi kladne. More prijemne teplé,mierne vlny,podotýkam mierne. Strava fantastická a veľmi rozmanitá, odporúčam objednanie sa do a'la card Gréckej aj Talianskej reštaurácie sa hneď objednať, majú plno.Izbe by som jednu hviezdu ubral,ale bola vždy čistá. Vôbec sa nenechajte dohovoriť negatívnymi recenzia mi na kamienky a studené more. Už sa za chvíľu budeme sťažovať že slnko stále svieti. S pozdravom Michal.

simax5
28. júl 2024

@michel09 my sme sa vrátili v stredu, sme boli nadmieru spokojní. 👍👍👍

21091979
28. júl 2024

@angd no my sme tak mali celý týždeň tiež akurát 1 deň bolo more bez vĺn , len ja som si myslela že to preto lebo sme boli hneď na začiatku Júla ten prvý tyzdeň ...myslela som si že neskôr napr.teraz v tomto čase by mohlo byť to more už také teplejšie a menej vĺn...ale asi to teda tu je tak stále....

michel09
28. júl 2024

Treba čítať pozorne, more bolo teplé a vlny mierne.

michel09
28. júl 2024

@simax5 Je možné, že sme sa tam aj videli. Kde ste mali izbu?

simax5
29. júl 2024

@michel09 mali sme izbu číslo 5111.

simax5
29. júl 2024

@21091979 more od 17.7 do 24.7 sme mali teplé. Doobedu vlny neboli. Poobede mierne, nič hrozné, jedno poobedie boli väčšie,fukal vietor. Deti sa vyblaznili, a to majú 5 a 8. Každý deň sme boli v mori sa kúpať.

simax5
29. júl 2024
simax5
29. júl 2024

More krásne čisté. Najlepší vstup čo sa týka pre detí bol vedľa tých člnov, čo požičiavajú. Stále lehátka sme našli voľné.

simax5
29. júl 2024

Izbu sme mali tiež super, pre nás jedna nevýhoda, ze sme sa veľa nachodili, lebo sme mali číslo izby 5111 vzadu a sme chodili doobedu na pláž, potom sa najesť a oddýchnuť na izbu a poobede zasa na pláž. Posledný deň, sme sa išli najesť do snack baru a boli sme celý deň na pláži.

simax5
29. júl 2024
simax5
29. júl 2024

Moje celkové zhodnotenie: išla by som zasa, páčilo sa nám viac ako dva roky v Turecku, lepšia strava, krajšie more.
Treba si dovolenku užiť a nehľadať za každú cenu negatíva.
Mňa najviac teší, ze som nemusela vybrať žiadne lieky z kufra ani nám ani deťom. 😉
Peknú dovolenku prajem všetkým, čo sa chystajú do tohto rezortu. 🙂

michel09
29. júl 2024

@simax5 My sme mali izbu vedľa hlavnej recepcie,hneď vedľa snack baru. Nevýhoda menšia izba,výhoda blízko k moru a hlavnému bazénu.... Najskôr sme chceli izbu meniť, ale po prechodeni celého rezortu sme boli aj radi za polohu izby...Úžasný hotel,Úžasná dovolenka, Úžasné GRECKO....

simax5
29. júl 2024

@michel09 tak to ste mali super, takto blízko.

21091979
29. júl 2024

@simax5 bývali ste úplne na opačnej strane ako my...mali ste izbu zrekonštruovanú my nie (to nám až tak nevadilo) č.sme mali 1084.. všetko sme mali ďaleko (výhoda jediná bola kľud ) ale teraz úplne vážne už niekoľko krát to píšem že na opačnej strane úplne ďaleko od recepcie bola pláž úplne iná než uprostred rezortu a u snack baru ...také kľudné more ako ste vy tu dali na fotke nebolo za celých 7dni čo sme tam boli ...v čase od 3.7-10.7 bolo more chladné (musel sa človek najskôr premôcť ,osviežiť a potom aklimatizovať) do mora sa odvážili len mládež (menšie deti a starší ľudia nie ,dokonca môj muž mal problém udržať rovnováhu keď ho vlna narazila o sebe ani nehovorím 🙊) my nie sme narocný hostia .....žijeme na dedine teda nie sme nijako fajnový ....toto bola naša druhá dovolenka čiže nemáme ani z čím veľmi porovnávať ....ešte mi tam chytila dcéra (ktorá je ZTP) angínu pravdepodobne od dieťaťa ktoré sedelo pred ňou v lietadle a bolo viditeľné choré 🤷 nepridalo ani dlhé čakanie na ubytko na tej recepcii kde bola klíma snáď na Max ....pošlem Vám fotky našej pláže na porovnanie ...myslím si že určite to bolo aj dátumom ale aj tou plážou na konci rezortu

simax5
29. júl 2024

@21091979 tak to ma mrzí, že vám dovolenka nevyšla podľa predstáv.

maris5
Autor odpoveď zmazal
kikus1612
14. aug 2024

@21091979 Dobry den,aj my sa chystame buduci rok do tohto hotela,tak vsetko sledujem co sa hotela tyka :D Je tu aj nejaky fotograf prosim v hoteli? Ďakujem