icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

angd
20. júl 2024

@21091979 byvali ste uplne doprava ked sa postavite smerom k moru?Tam su znamy (uplne vpravo,ale dopredu,pri mori,maju apartman,tie izby su tam starsie,avsak maju tam hned bazen a bar,co je velke plus🙂.My sme mali hned izbu za tym supermarketom pri SPA centre.More bolo v prvy den doobeda studensie,avsak ked sa uz namoči clovek,tak je ok,ale poobede bolo hned pocitovo super teple a dnes uz sa mi zdalo aj doobeda fajn.Vlny su vzdy az poobede,avsak my sa im praveze tesime,deti sa tam riadne vyblaznia a aj my dospeli🙂).Na more chodime k tej casti zprava ako je pozicovna tych clnov atd...tam nie su ziadne kamene,vsade piesok.Praveze presne v strede pri tom hlavnom bare sme boli vcera skusit more,ze predsa bude vsetko blizsie,avsak tam boli dost velke kamene a nebolo tam dobre....tak sme sa zas presunuli za tie člny🙂)).Nam prichod skór vobec nevadi,prezliect do plaviek sa da na wc alebo v SPA pri fitku,hned sme sa isli najest a potom kupat.Takze sme vyuzili cely den,čo sme si aj zaplatili.A to je s nami 4 rocne dieta....a super.Okolo 2 nam volali uz,ze izby mame pripravene a mozme sa ist ubytovat.Takze za nas dovolenka OK.

angd
20. júl 2024

@21091979 teraz pozeram foto a ano,presne toto som pisala o tych nasich znamych,oni tam byvali tiez.Tie izby su horsie,starsie,o pristelku sa radsej nevyjadrujem,klimatizacia isla ako isla,...a teda tam boli tie kamene?Ak ano,tak potom ta plaz sa fakt strieda-kamene,bez kamení,zase kamene...Kto.sa chystá este len sem,tak urcite plaz pri tych vodnych sportoch je TOP.

sanny2993
autor
20. júl 2024

@angd prosim ta potom daj vedieť ako strava 🙂 ideme s našim trojročným zbojníkom ktorý miluje ryžu, zemiaky, omáčky,lososa, tak či nebude o hlade ? 😂

simax5
21. júl 2024

@sanny2993 strava je tu super. Je tu všetkého dostatok. Po tých recenziách som sa bála, ale fakt sa netreba báť. Sme tu ešte do stredy. More bolo od stredy osviežujúce, včera už bolo teplé, také ako v Turecku.

Akurát sa všade veľa nachodíme, lebo bývame vzadu. Každý deň máme cez 10000 krokov 😂😂 izba je tu tiež super, veľká, každý deň upratané, žiadne plesne ani špina.

My chodíme na pláž kde je hlavný bazén, a oproti nemu, tam je super, ideál pre deti.

21091979
21. júl 2024

@angd ano presne tak...tie izby tam vzadu bolo vidieť že už sú staršie...prístielka naozaj nič moc...a tu na konci bola tá pláž akože bola pekná ale v mori naozaj veľa kamienkov a malých mušlí ktoré boli už také polámané a teda na bosú nohu to nebolo príjemné ..dcéra si porezala prst na nohe a to bola naozaj pri kraji lebo boli vlny a ona sa bojí ...možno naozaj sa to mení podľa toho aké sú prúdy atď...my sme boli prvý prázdninový týždeň a aj more chladné aj kamienky a ešte aj vlny....to ubytko bolo zase dobre keď ste chceli večer kľud že tam bolo ticho a len z diaľky bolo počuť hudbu od hlavného baru pri recepcii..tiež bazén hneď pri úbytku a menej ludí v ňom...aj na tej pláži nebolo veľa ludí tam na konci ...takže zhodnotím to tak že 50/50...zase na druhej strane mali zrekonštruované ubytko,lepšiu pláž a blízko recepciu,jedáleň,snack bar aj hlavný bar ale zase tam bol do noci hluk,veľa ludí, plnší bazén aj pláž plnšia....záleží asi ako kto a čo preferuje že by bolo pre neho lepšie ...ak by som išla sem nabudúce asi by bolo lepšie ubytko pri tej recepcii jediné čo by mi tu vadilo by bol hluk z večerného programu do 24h a veľa ľudí v bazéne ale inak všetko ostatné tam bolo lepšie ....

softhv
21. júl 2024

@angd mozem sa opýtať, je to apartmán alebo izba?

angd
21. júl 2024

@softhv izba

angd
21. júl 2024

@sanny2993 aj moj má rad ryzu a ta je kazdy den🙂)),zemiaky-kazdy den hranolky,ale boli aj zemiaky na rozny sposob.A veru aj losos je casto.Neboj,isto sa riadne napapá

21091979
21. júl 2024

@sanny2993 ryža,hranolky,zemiaky,cestoviny,špagety sú každý deň aj obed aj vecera ...losos tie býva alebo iné ryby grilované alebo aj pečené...kuracie mäso tiež každý deň aj rôzne žel.šalaty každý deň....menia sa polievky, a druhý mäsa ,rôzne zeleninové jedlá,ryby,morské plody....raňajky sú pečivo,koláče,croasant,lievance,cereálie, jogurty,kaše, potom párky,saláma,syr,praženica,volské oko,slanina, zelenina,ovocie, atď....zákusky každý deň rovnaké želé, krémy, rezy, baklava atď...zmrzlina banán, pistácie,vanilka,čoko,jahoda....každý deň v snack bare hot-dog, hamburger,kebab,pizza,hranolky,šaláty,ovocie,zákusky...nápoje sú automatoch Pepsi, Pepsi Zero, pomaranč, 7up,minerálka....voda čistá v balených fľašiach, káva buď strojová alebo zalievaná ...zmrzlina....bolo toho dosť ak vaše dieťa nemá veľký problém z jedlom tak určite si vyberie....sú v areáli aj potraviny tam sa dá kúpiť aj napr bezlaktozove mlieko a mliečne výrobky ,bagety,sendviče ,pitie,sladké,slané oriešky,semiačka ,čaj káva .oleje ,olivy, taký zmiešaný tovar ...

sanny2993
autor
22. júl 2024

@21091979
@angd

Ďakujem dievčatá, takže do kufra neberiem zásoby z domu 😂 v Turecku sme mali celkom dosť zlu skúsenosť pretože v našom hoteli (5*) kde by sa stať nemalo, sme mali detskú food zónu, malému som tam nabrala kuracinu s ryžou, našťastie vždy ochutnávam predtým ako dám malému, a dievčatá, mne sa parilo z uši, tam sa im asi vysypala celá chilli korenička 🙈🙈 dieťatku, vtedy mal malý 2,5 by to mohlo aj ublížiť 🙈 tak som aj rada že ideme do našej európskej kuchyne 🙂 a ta pepsi zero ma potešila tiež 😀 čo sa týka alkoholu, pivko, dáke drinky, piňa, sex on the beach tam miešajú v rámci all inclusive ???

Inak baby ja rozmýšľam že napíšem do cestovky nech mi pošlú požiadavku na izbu, chceli by dme tie nové, zároveň v tichšej casti s výhľadom na more, neviete mi poradiť o aké izby žiadať ? blok alebo budova ? hlavne mi ide o to aby malý nemal tu pristelkuuu hroznú čo sa mi zdá že jedna z vás mala, ale aby mal plnohodnotnú postel a vnútro novšie 🙂

@angd
chystáte sa aj na výlety ? Zakyntos alebo len niekde autom do okolia ? Daj vedieť ako bolo, ja riešim akurát Zakyntos po vlastnej linke cez jednu češku čo tam žije a požičiava auta 🙂 len ku trajektu musíme ist taxíkom, máme v hoteli možnosť odvozu ? 🙂

21091979
22. júl 2024

@sanny2993 no tie izby neviem teda ..ja som tiež písala požiadavku dopredu aby nás skorej ubytovali (dcéra ZTP)a v novšej časti ale keď sme prišli do rezortu na recepcii nevedeli nič ubytovali nás o 1hod skorej než ostatných ale v starej časti ...ak chcete ticho a z výhľadom na more tak Vás ubytujú v staršej časti ako sme boli my ...inak v tej novšej časti z výhľadom na more je hluk pretože je blízko večerný program 🤷 potom jedine zrekonštruované apartmány kde je ticho sú ďalej ale výhlad do záhrady ....

andreadca
23. júl 2024

@sanny2993 miešané drinky sú v rámci all inclusive...ale v každom bare namiešajú ten istý drink inak, dokonca aj v tom istom bare sex on the beach vždy vyzerá inak 🙂

21091979
23. júl 2024

@andreadca presne 😅 objednali sme si u našej pláže na konci rezortu pár drinkov ...vždy boli iné ..vedľa nás sedela rod.z čiech a smiali sme sa že každý krát iný mix 😁 napr.piňacolada tam bol len rum a ananas džus ale tak silný že som ho ani nemohla piť 😅

sanny2993
autor
23. júl 2024

@21091979 piňu milujem, robili v niektorom bare aj takuuu poctivú, mliečnu ? 😀😀 prijmam tipy

andreadca
23. júl 2024

@sanny2993 zrovna tú som si nedala, ale keď robili drinky, liali všetko od oka, takže si nemyslím, že Ti ulahodia 🙂

eevana
23. júl 2024

@sanny2993 potvrdzujem, že nápoje miešajú od oka 🙃 piňa nič moc, zostala som pri aperole a gintonicu😀

eevana
23. júl 2024

@sanny2993 denné bary ;

eevana
23. júl 2024

@eevana nočné bary niečo podobné, bez kávy

eevana
23. júl 2024
21091979
23. júl 2024

@sanny2993 nie ..mliečnu nerobia dokonca nepoužijú ani kokos ...len rum a džús ananasovy 😅 ja som to ani nevypila ...nebolo to vôbec chutné...ale Freddo kávu robia dobrú

sanny2993
autor
23. júl 2024

@21091979 v cenníku vyššie majú piňu s kokosovým mliekom, tak ja už neviem 😂 čo tam stvárajú

sanny2993
autor
23. júl 2024

@eevana prosim ta toto sú drinky ktoré si platíš mimo all ????

eevana
23. júl 2024

@sanny2993 všetko v rámci all, neplatíš už nič

eevana
23. júl 2024

@eevana teda platíš len tie s hviezdičkou

sanny2993
autor
23. júl 2024

@eevana ouuu super 🙂 mňam mňam 😂

angd
24. júl 2024

@sanny2993 tiez sme chceli Zakyntos....ale tu je to na cely den,obed zevraj spravia balíčkový....nejak nas to neoslovilo.Este sme zvazovali Olymp,dnes sme tam volali,ale uz nestihame🙂))),kedze do soboty uz nie je v plane.Tak len uzivame oddych.Este dnes sa chceme popytat na recepcii ako je to s autami a uvidime,ci nieco vymyslime.Ale ak nie,nevadi nam to.

angd
24. júl 2024

@sanny2993 ja som si ju dala vcera a bola dobrá🙂))

angd
24. júl 2024

@sanny2993 neplatis nic,ale k tomuto rozdavaju este 1 napojovy listok a tam je original.alkohol...to je spriplatkom tak 1.5 alebo 2 e....Chlapi si dnes chce z toho dat,tak uvidime co to bude.
Ale aj z tohto sa da vybrat uplne v pohode.Ja co som mala drink,bol praveze vzdy dost silny,ze by som prijala aj viac soft🙂)

sanny2993
autor
24. júl 2024

@angd ak náhodou požičiate auto, prijmem tipy na trippy 🫶😀

sanny2993
autor
25. júl 2024

Dievčatá, je pod morom nejaký morský život ? rozmýšľam, či berieme šnorchel 😀 a ešte ma zaujíma či majú na izbe plažovu tašku 🙂