Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@katharynkaa no veru,tiez mam z toho obavy,hlavne ten pristelok ma trapi😂🫣🫣🫣
@fler234 Tiež máme obavy z izby :D
Ešte jedno mínus som tu zaznamenala všade sú balkónové dvere alebo terasové no bez sieťky...je tu veľa malých jašteric( gekon )🦎 lozia všade po stenách,na chodbách,na balkónoch...keď tu není sieťka tak máme strach že nám vlezie do vnútra...klímu nemáme radi,tu táto keď sa nastaví na 25 tak vypne až je tam 20 a zima .zatvoriť nemôžem lebo potom je veľmi dusno...tak máme na ventilačku dvere a bojíme sa aby nám sem nevliesol 🦎..dcéra sa boji veľmi .....keby som vedela zoberiem z domu tu lepiacu sieťku 😂
@21091979 prosim vás aké je more? Je studené?
@mmatulka my prídeme 6.8 tak ja som zvedavá 🤦🏼♀️
@misana84 minulý rok sme tu boli od 3.7 a more bolo teda až chvíľkami nebezpečné..veľké silné vlny ktoré až zhadzovali a vťahovali do mora ,vietor veľký...celý týždeň takéto počasie....tento rok sme boli 19.7 a úplný opak to bolo ,more kludné skôr akoby jazero ,vietor slabý úplne na parádu,len jeden deň viac fúkalo a vlny boli len menšie ...takže ono sa to asi nedá ovplivniť...záleži od počasia a od toho sa potom vyvíja aj aké to more je ....tu na tomto mieste niesu žiadne zábrany proti vlnám ani prirodné ani umelo vytvorené,pláž je dlhá a široká, čiže vie tu byť more aj kludné a pokojné ale aj naopak silné vlny ....
@21091979 My sme akurat tu, a pre nas je veru more studene co je velke minus. Bazeny su teplejsie.
Teraz rano nam je v satach zima a je pol 9tej.
Izbu mame peknu, prerobenu a sme ubytovany nejak v strede arealu. Inak je tu pekne.
@kikus1612 ok tak mu dávam ešte 3 dni 😀😀 ale to bude asi búrkami čo sú v Európe. Od budúceho týždňa by už malo byt teplo.
@misana84 Ked sa pozriete vsetci stoja v mori po brucho :D Je to momentalne chorvatske more. Lezim na lehatku na chladku a zacina mi byt zima :D 26 stupnov je na slnku a je 11:00.
@kikus1612 normálne vidno ako sa ľudia presviedčajú aby išli do vody…🤦🏼♀️ teraz sme boli na Mallorce a tam bola taká svieža ale v pohode( pre muža studena) tak sa opäť “poteší”
@misana84 Ano, dobre vidite. My sme vosli po kolena a povedali sme si,ze ideme na lehatko :D Tak mala sa pytala hned do bazena. Skoda, velka skoda, hlavne pre tych,ktory sem idu koli moru ako my.
@misana84 Ano, dobre vidite. My sme vosli po kolena a povedali sme si,ze ideme na lehatko :D Tak mala sa pytala hned do bazena. Skoda, velka skoda, hlavne pre tych,ktory sem idu koli moru ako my.
@kikus1612 veď aj my ideme k moru kvôli moru a tam mi prišla krásna pláž a aj na stránke, že teplota mora 29 stupňov. Taaa škoda. Tak požičame auto a pôjdeme na výlety a možno pozrieme aj iné pláže.

@mmatulka ďakujem veľmi pekne,už len dúfam že izba bude obstojna ,a nie tá najhoršia