Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@kikus1612 Tak to máte šťastie... Mne tvrdil manager, že takéto prerobené izby ako máte vy a sú aj na foto z cestovky tu nie sú resp sú vo vyššej kategórii a tú cestovka nemá zazmluvnenú. My máme otras špinu v kúpeľni...
@zarrinka čo? Ešte mám riešiť aj špinu v kúpeľni? Kde bývate? Môžem poprosiť foto?
@zarrinka ved tam je fakt reálne pleseň v kúpeľmi. A to ste neriešili? Nech to vydrhnu upratovačky? Alebo vymeniť izbu…a to som si reálne myslela, že bungalov je tip top… my budeme mat klasickú izbu 🤦🏼♀️
@misana84 samozrejme, hneď ako sme prišli som to riešila. Žiaľ, bez šance, manager a aj delegát ma odbili a ignorovali moju nespokojnosť. Upozorňovala som ich, že sme si rezervovali prerobený bungalov, nepomohlo. Ignorácia absolútna. A máme ešte k tomu výhľad na bazén, ktorý som ja vôbec nechcela, pretože my hľadáme pokoj a kľud. Čiže stále máme zatiahnuté závesy pretože od bazéna nám hostia kukajú rovno do izby. Tým pádom žiadne súkromie. Toto je za mňa celkovo rezort max na 3*. Strava nič moc...
@misana84 samozrejme, hneď ako sme prišli som to riešila. Žiaľ, bez šance, manager a aj delegát ma odbili a ignorovali moju nespokojnosť. Upozorňovala som ich, že sme si rezervovali prerobený bungalov, nepomohlo. Ignorácia absolútna. A máme ešte k tomu výhľad na bazén, ktorý som ja vôbec nechcela, pretože my hľadáme pokoj a kľud. Čiže stále máme zatiahnuté závesy pretože od bazéna nám hostia kukajú rovno do izby. Tým pádom žiadne súkromie. Toto je za mňa celkovo rezort max na 3*. Strava nič moc...
@zarrinka no ja mám normálne strach,čo tu čítam,ideme 13.8. Studené more,pleseň na izbe,strava....Boli sme aj minulý rok,a sme boli max.spokojni, aj s úbytkom,morom,stravou......
@zarrinka možno to závisí aj odkiaľ letíte… keď prídete skôr z Ba tak vyjdú krajšie izby ako z Ke tam už čo ostane. Viacerí majú ten problém s izbou?
@simax5 my nemáme bungalov iba izbu tak som zvedavá. Tak keď tam budete tak si skúste vypýtať izbu tam ak bude volna.
@misana84 skúsim. ide s nami aj brat so švagrinou, švagriná zaplatila za izbu s výhľadom na more. Predpokladám,že oni budú niekde okolo recepcie,no som zvedavá.
Hlavne nech je čisto a teplé a kľudné more 🙂
@kikus1612 Tak to máte šťastie... Mne tvrdil manager, že takéto prerobené izby ako máte vy a sú aj na foto z cestovky tu nie sú resp sú vo vyššej kategórii a tú cestovka nemá zazmluvnenú. My máme otras špinu v kúpeľni...
@zarrinka My mame bungalov do zahrady, ale zevraj ani tie niesu vsetky prerobene. My sme s rodicmi vedla seba a mame prerobene, sestrini su o ulicu dalej s vyhladom na bazen a more, ale tiez je to bungaliv do zahrady a nemaju tak novu izbu ako my, ale ani spinavu. A ked sme sem prisli uz sme mali davno priradene izby v poradi v akom sa kupovala dovolenka, zato sme s rodicmi pri sebe a sestrini inde,lebo kupovali o 2-3m neskor ako my.
@misana84 skúsim. ide s nami aj brat so švagrinou, švagriná zaplatila za izbu s výhľadom na more. Predpokladám,že oni budú niekde okolo recepcie,no som zvedavá.
Hlavne nech je čisto a teplé a kľudné more 🙂
@simax5 izby z výhľadom na more sú v troch rozličných budovách...tá kde sú staré apartmány je práve pri recepcii myslím že izby od čísla 100...potom je budova v strede rezortu a na konci rezortu tam sme boli my tam sú čísla izieb od 1000..my sme mali min.rok číslo 1103 a tento rok1108 a obe boli skoro rovnaké ...neboli nové ale boli funkčné a čiste ..to kde Vás ubytujú je už dávno dané,už pri kúpe a rezervácií dovolenky...teraz cez sezónu je hotel plný čiže výmena určite nehrozí ...