icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

21091979
3. aug 2025
@kikus1612

@misana84 Ked sa pozriete vsetci stoja v mori po brucho :D Je to momentalne chorvatske more. Lezim na lehatku na chladku a zacina mi byt zima :D 26 stupnov je na slnku a je 11:00.

@kikus1612 my sme boli od 19.7.. teplota vzduchu bola 33-35 stupňov dokonca jeden deň bolo až 40 stupňov ale more bolo aj vtedy také svieže ...akože kúpali sa ľudia ale než tam vliezli tak to trochu trvalo...

misana84
3. aug 2025
@21091979

@simax5 izby z výhľadom na more sú v troch rozličných budovách...tá kde sú staré apartmány je práve pri recepcii myslím že izby od čísla 100...potom je budova v strede rezortu a na konci rezortu tam sme boli my tam sú čísla izieb od 1000..my sme mali min.rok číslo 1103 a tento rok1108 a obe boli skoro rovnaké ...neboli nové ale boli funkčné a čiste ..to kde Vás ubytujú je už dávno dané,už pri kúpe a rezervácií dovolenky...teraz cez sezónu je hotel plný čiže výmena určite nehrozí ...

@21091979 a nám v cestovke povedali, že izbu zadeľujú recepcia. Cestovka má rezervované izby a sa točia ale komu čo dajú a kde je náhoda na recepcii.

21091979
3. aug 2025
@kikus1612

@misana84 Veru, ze je studene.

@kikus1612 je tam niekde aj krytý bazén ...my sme ho nemuseli využívať ale viem že tam niekde je k dispozícii ...opýtajte sa na recepcii ..môže to byť prijemná zmena keď sa nedá ísť do mora 😓

zarrinka
3. aug 2025
@misana84

@21091979 a nám v cestovke povedali, že izbu zadeľujú recepcia. Cestovka má rezervované izby a sa točia ale komu čo dajú a kde je náhoda na recepcii.

@misana84 izby prideľujú tu na recepcii. My máme dva bungalovy, kupovana dovolenka 4 dní pred odletom a sme hneď vedľa seba. A nie, nie je úplne full hotel, stále sa dá zariadiť výmena len nie je ochota. A ani záujem. Delegáta sme videli na začiatku pri prvotnom meetingu kedy vyberal peniaze za výlety a mal sa ozvať ako to dorieši. Čakáme doteraz 🤔 a to o chvíľu ideme domov 😁 inak domáci nám dnes hovoril, že tu je vždy studené more pretože tu viac fúka a prúdy premiešavajú vodu. Čudoval sa, že sme očakávali opak 🤨 inak už je tu aj večer teplejšie, cez deň ok. Len stále pofukuje. Odporúčam kúpiť si darčeky na domov mimo hotela. Tu okrem jednoho obchodu so zmiešaným tovarom a asi troma obchodmi s oblečením nič nie je. Jediným pozitívom sú milí zamestnanci a taxikár 😁

simax5
3. aug 2025
@zarrinka

@misana84 izby prideľujú tu na recepcii. My máme dva bungalovy, kupovana dovolenka 4 dní pred odletom a sme hneď vedľa seba. A nie, nie je úplne full hotel, stále sa dá zariadiť výmena len nie je ochota. A ani záujem. Delegáta sme videli na začiatku pri prvotnom meetingu kedy vyberal peniaze za výlety a mal sa ozvať ako to dorieši. Čakáme doteraz 🤔 a to o chvíľu ideme domov 😁 inak domáci nám dnes hovoril, že tu je vždy studené more pretože tu viac fúka a prúdy premiešavajú vodu. Čudoval sa, že sme očakávali opak 🤨 inak už je tu aj večer teplejšie, cez deň ok. Len stále pofukuje. Odporúčam kúpiť si darčeky na domov mimo hotela. Tu okrem jednoho obchodu so zmiešaným tovarom a asi troma obchodmi s oblečením nič nie je. Jediným pozitívom sú milí zamestnanci a taxikár 😁

@zarrinka by ma zaujímalo to more, aké je studené? Koľko má cca stupňov? Minulého roku sme boli od polovice júla,a bolo teplé, parádne....

zarrinka
3. aug 2025
@simax5

@zarrinka by ma zaujímalo to more, aké je studené? Koľko má cca stupňov? Minulého roku sme boli od polovice júla,a bolo teplé, parádne....

@simax5 na toto nám ani plavčík nevedel odpovedať. Podľa mňa s privretym okom max 26C aj to tak pri brehu. Ďalej, v hlbšej vode tak o stupeň menej

simax5
4. aug 2025
@misana84

@misana84 ak docestujete dajte info, izba,teplota mora.... Dik

kikus1612
4. aug 2025
@misana84

@kikus1612 čiže to čistá náhoda. My sme kupovali v piatok na LM čiže uvidíme 🙈

@misana84 Ano, je to nahoda. Izby sa prideluju postupne.

kikus1612
4. aug 2025
@simax5

@simax5 max 25 stupnov. Ale podla mna niekedy aj menej. Kazdy stoji po pas vo vode. Je fakt studene

kikus1612
4. aug 2025
@misana84

@misana84 Ano, prideluje recepcia,ale ked vy pridete uz su izby pridelene. Lebo sme chceli dat do pasu peniaze,aby nam dali zrekonstruovanu izbu a delegatka povedala,ze tuto sa to nerobi,lebo izby su uz pridelene aj to tak bolo.

fler234
4. aug 2025
@kikus1612

@zarrinka Ano, cista, prerobena 🙂

@kikus1612 aj my mame čistú prerobenu kupelnu,cize s izbou spokojnosť,sme v 900+

fler234
4. aug 2025
@21091979

@kikus1612 je tam niekde aj krytý bazén ...my sme ho nemuseli využívať ale viem že tam niekde je k dispozícii ...opýtajte sa na recepcii ..môže to byť prijemná zmena keď sa nedá ísť do mora 😓

@21091979 ale da sa ist do mora,ja len do mora chodím,ved je osviežujúce v tom teple 🥰

biancaa22
4. aug 2025
@fler234

@21091979 ale da sa ist do mora,ja len do mora chodím,ved je osviežujúce v tom teple 🥰

@fler234 Tak to ste riadny otužilec :D Teplo tu síce poobede je ale aj tak fúka studený vietor. More nie je osviežujúce ale ľadové :D Neviem si predstaviť mať 35 stupňov s takýmto studeným morom, to by ste sa roztopili na lehátku a do mora by ste aj tak nevedeli vliezť. Je to trochu na nervy. Bazén je osviežujúci ale ani v ňom nevydržíte dlho.. Ráno už vôbec. Delegát hovoril, že majú tento rok osviežujúce leto, inak tu bývalo 38-40stupňov.

kikus1612
4. aug 2025
@21091979

@kikus1612 my sme boli od 19.7.. teplota vzduchu bola 33-35 stupňov dokonca jeden deň bolo až 40 stupňov ale more bolo aj vtedy také svieže ...akože kúpali sa ľudia ale než tam vliezli tak to trochu trvalo...

@21091979 Ešte sa chcem spytat, ci je na tomto malom letisku obchod z magnetkami, lebo tu v hoteli su o nicom :D

kikus1612
4. aug 2025
@fler234

@kikus1612 aj my mame čistú prerobenu kupelnu,cize s izbou spokojnosť,sme v 900+

@fler234 My sme 68+

kikus1612
4. aug 2025
@fler234

@fler234 Ako pre koho :D Pre nas je velmi studene. A ked sa pozerame na ludi,tak niesme jediny :D

kikus1612
4. aug 2025
@biancaa22

@fler234 Tak to ste riadny otužilec :D Teplo tu síce poobede je ale aj tak fúka studený vietor. More nie je osviežujúce ale ľadové :D Neviem si predstaviť mať 35 stupňov s takýmto studeným morom, to by ste sa roztopili na lehátku a do mora by ste aj tak nevedeli vliezť. Je to trochu na nervy. Bazén je osviežujúci ale ani v ňom nevydržíte dlho.. Ráno už vôbec. Delegát hovoril, že majú tento rok osviežujúce leto, inak tu bývalo 38-40stupňov.

@biancaa22 Suhlasim :D

zarrinka
4. aug 2025
@kikus1612

@fler234 Ako pre koho :D Pre nas je velmi studene. A ked sa pozerame na ludi,tak niesme jediny :D

@kikus1612 more je veľmi studené, ešte okolo obeda ako tak ale inak aj teraz o takomto čase je v tieni na lehátku chladno...

kikus1612
4. aug 2025
@zarrinka

@kikus1612 more je veľmi studené, ešte okolo obeda ako tak ale inak aj teraz o takomto čase je v tieni na lehátku chladno...

@zarrinka Presne!!!

21091979
4. aug 2025
@kikus1612

@21091979 Ešte sa chcem spytat, ci je na tomto malom letisku obchod z magnetkami, lebo tu v hoteli su o nicom :D

@kikus1612 sú na letisku aj magnetky ale myslím si že v rezorte je väčší výber v tom obchodíku zo suvenirmi

21091979
4. aug 2025
@fler234

@fler234 aj my sme chodili ale teda než sme tam vliezli tak bŕŕ a potom už človek sa nejako aklimatizoval len.my sme mali teplotu vzduchu 33 stupňov tak aj to more bolo potom pocitovo znesiteľnejšie ...teraz píšu že majú teplotu vzduchu len 26 stupňov a teda verím im že keď nieje moc teplo je horšie aj potom vliezť do studeného mora

21091979
4. aug 2025
@zarrinka

@zarrinka keď sme boli my ten týždeň od 19.7 tak delegát sedel každý deň pri jeho stolíku (vedľa wc) na recepcii od 10-11h ..ľudia tam za ním chodili keď niečo potrebovali....išli sme spolu z mojou sestrou a deťmi ,mali sme už popredu objednané apartmány z výhľadom na more hneď vedľa seba...druhá rodina to pri objednávaní nezadala a nemohli im už na mieste vyhovieť .pretože nemali voľné ubytko

misana84
4. aug 2025

Ešte pred týždňom bolo, že v celom Grecku horúčavy a teraz v strede leta 26 stupňov? Ľadová voda? Tá super.

21091979
4. aug 2025
@zarrinka

@zarrinka a to že ste kúpili 4 dní pred odletom a ešte máte ubytko hneď vedľa seba tak to ste museli mať šťastie že niekto musel vypovedať dovolenku...tu býva rezort obsadený už v Marci a rezerváciu alebo teda číslo ubytovania prideľujú už hneď pri rezervácii .. bolo to takto aj min.rok a aj tento rok ....(Boli sme tu 2x po sebe tak to viem porovnať ) Min.rok bola delegátka ktorá absolútne nerobila svoju prácu ...bola len na úvodnom stretnutí a inak 0 bodov....dokonca min.rok nám odmietla poskytnúť pomoc keď sme potrebovali kvôli dcére akútne riešiť lekára ...keď porovnám tohto delegáta čo je tento rok a tá slečna z min.roku tak to je 100/1...tento delegát dokonca išiel zo susedmi do nemocnice a všetko im vybavil ...

21091979
4. aug 2025
@misana84

@misana84 a áno v cestovke Van mohli povedať že izby prideľuje hotel teda recepcii ale nie až na mieste ale hneď pri rezervácii pobytu

zarrinka
4. aug 2025
@21091979

@zarrinka a to že ste kúpili 4 dní pred odletom a ešte máte ubytko hneď vedľa seba tak to ste museli mať šťastie že niekto musel vypovedať dovolenku...tu býva rezort obsadený už v Marci a rezerváciu alebo teda číslo ubytovania prideľujú už hneď pri rezervácii .. bolo to takto aj min.rok a aj tento rok ....(Boli sme tu 2x po sebe tak to viem porovnať ) Min.rok bola delegátka ktorá absolútne nerobila svoju prácu ...bola len na úvodnom stretnutí a inak 0 bodov....dokonca min.rok nám odmietla poskytnúť pomoc keď sme potrebovali kvôli dcére akútne riešiť lekára ...keď porovnám tohto delegáta čo je tento rok a tá slečna z min.roku tak to je 100/1...tento delegát dokonca išiel zo susedmi do nemocnice a všetko im vybavil ...

@21091979 za mňa je tento delegát nepríjemný a absolútne neschopný riešiť situáciu. Vopred som si rezervovala čo som potrebovala. Výsledok je nula a bordel a špina... Škoda, kebyže nie tej izby, ešte by som vedela privrieť oči nad mnohými nedostatkami ktoré tu sú... A aby som nezabudla, včera sa pri nás prvý krát zastavili delegáti z Hydrotour. Že jeeej, vy ste včera prišli?? Vravím nie, už pred týždňom 😁 takže asi takýto je servis. Keď porovnám talianov a francuzov tak to je brutál rozdiel. Boli sme už na viacerých miestach, ale toto je absolútne najslabšie. A bungalovy ešte voľné sú, čiže keby mali ochotu riešiť, mohli nám pomôcť. Ale nemali.. a ja som si nezaplatila Siravu a špinavú chatu ale 5* hotel. Teda aspoň som si to naivne myslela... Nabudúce budem vedieť, že je lepšie priplatiť si hoc aj tisícku a mám istotu..

misana84
4. aug 2025
@zarrinka

@21091979 za mňa je tento delegát nepríjemný a absolútne neschopný riešiť situáciu. Vopred som si rezervovala čo som potrebovala. Výsledok je nula a bordel a špina... Škoda, kebyže nie tej izby, ešte by som vedela privrieť oči nad mnohými nedostatkami ktoré tu sú... A aby som nezabudla, včera sa pri nás prvý krát zastavili delegáti z Hydrotour. Že jeeej, vy ste včera prišli?? Vravím nie, už pred týždňom 😁 takže asi takýto je servis. Keď porovnám talianov a francuzov tak to je brutál rozdiel. Boli sme už na viacerých miestach, ale toto je absolútne najslabšie. A bungalovy ešte voľné sú, čiže keby mali ochotu riešiť, mohli nám pomôcť. Ale nemali.. a ja som si nezaplatila Siravu a špinavú chatu ale 5* hotel. Teda aspoň som si to naivne myslela... Nabudúce budem vedieť, že je lepšie priplatiť si hoc aj tisícku a mám istotu..

@zarrinka ani to nemate istotu. Lebo ja som si chcela priplatiť bungalov, lebo som si myslela, že to je pekne a prerobené. Ale som sa na to vykašľala našťastie. Lebo by m porazilo kebyže zaplatím viac a mám špinu. A inak izby s výhľadom na more stoja o 1000€ viac? Akože čo tam je take extra 🤷‍♀️

misana84
4. aug 2025
@zarrinka

@zarrinka a už majú zmenu a výhľad na more je základ a výhľad do záhrady za príplatok 20€ ako asi im blbne systém

kikus1612
Autor odpoveď zmazal
kikus1612
4. aug 2025
@misana84

Ešte pred týždňom bolo, že v celom Grecku horúčavy a teraz v strede leta 26 stupňov? Ľadová voda? Tá super.

@misana84 Teraz je 14:00 a 31 stupnov. Je to lepsie ako doobeda. Poobede tu byva teplo.