icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

zarrinka
5. aug 2025
@nikdenikto

@zarrinka je cesta do Olympie autom v pohode? Je tam kde zaparkovať? Tiež plánujem požičať auto a ist do Olympie. Lístky ste si kupovali tam či popredu online?

@nikdenikto cesta je úplne ok, veľmi malá premávka. Hneď pod múzeum v Olympii je parking. Všetko je v jednom areály takže bez problému. Lístky sme kupovali na mieste. Bolo nás v múzeu asi 10 potom vonku asi 20 ľudí takže paráda. Užili sme si to tam a v mestečku, ktorá je peši pár metrov sú veľmi dobré obchody.

zarrinka
Autor odpoveď zmazal
fler234
5. aug 2025
@zarrinka

@nikdenikto cesta je úplne ok, veľmi malá premávka. Hneď pod múzeum v Olympii je parking. Všetko je v jednom areály takže bez problému. Lístky sme kupovali na mieste. Bolo nás v múzeu asi 10 potom vonku asi 20 ľudí takže paráda. Užili sme si to tam a v mestečku, ktorá je peši pár metrov sú veľmi dobré obchody.

@zarrinka nám sa hlavne páčil výklad od nasho delegata, cely cas aj v autobuse aj na prehliadke v Olympii nam krásne o všetkom porozprával,to by mi dost chýbalo keby ideme len tak sami

misana84
5. aug 2025
@fler234

@zarrinka nám sa hlavne páčil výklad od nasho delegata, cely cas aj v autobuse aj na prehliadke v Olympii nam krásne o všetkom porozprával,to by mi dost chýbalo keby ideme len tak sami

@fler234 tak my by sme chceli ísť aj na Korint, Mykeny, Spartu to budeme potrebovať minimálne 2-3 dni

vevesh
5. aug 2025
@misana84

@fler234 tak my by sme chceli ísť aj na Korint, Mykeny, Spartu to budeme potrebovať minimálne 2-3 dni

@misana84 ja len, korint je dost o nicom. Taky maly grecky zapadakov. Skor korintsky prieplav sa oplati🫣a vedlajsie mesto Loutraki...

fler234
5. aug 2025
@misana84

@misana84 to budete mat parádne 🥰

zarrinka
5. aug 2025
@fler234

@fler234 jasné, to chápem 😉 len ja by som nedala tú cestu autobusom a my máme radšej voľný program.

misana84
5. aug 2025
@vevesh

@misana84 ja len, korint je dost o nicom. Taky maly grecky zapadakov. Skor korintsky prieplav sa oplati🫣a vedlajsie mesto Loutraki...

@vevesh áno hlavne prieplav. Neviete či je tam aj možnosť niekde sa nalodiť a prejsť ho? Čítala som, že áno ale z ktorého prístavu a ako to funguje 🤷‍♀️

vevesh
5. aug 2025
@misana84

@vevesh áno hlavne prieplav. Neviete či je tam aj možnosť niekde sa nalodiť a prejsť ho? Čítala som, že áno ale z ktorého prístavu a ako to funguje 🤷‍♀️

@misana84 citala som aj ja😀ale nepodarilo sa mi vtedy nic najst. Ked sme tam boli, videli sme prechadzat akurat superluxus jachty a zamorske tankery🫣 male lodky na preplave vobec nebolo vidno a domaci nam povedali, ze preplav je dost drahy, ale ci je to pravda🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

simax5
6. aug 2025
@misana84

@simax5 ideme tam v stredu tak pôjdeme tam, vyskúšame a dám vám vedieť.

@misana84 no ako? Docestovali ste?

jamidea
6. aug 2025
@21091979

@25silvia25 paráda ,ďakujem...no dúfam že aj tak budeme mať tento rok 🙏 min.rok sa normálne nedalo do mora ani ísť také boli vlny ,normálne to ľudí zhadzovalo a ťahalo do mora 😓 deti a starší ľudia nemali šancu ....tie lehátka ako postele zo závesom sú dosť drahé na prenájom ,min rok som to pozerala ...všetky boli síce rezervované ale suma tam bola že 80€...

@21091979 30e za baldachyny

jamidea
6. aug 2025
@simax5

@zarrinka by ma zaujímalo to more, aké je studené? Koľko má cca stupňov? Minulého roku sme boli od polovice júla,a bolo teplé, parádne....

@simax5 tento tyzden more max.25stupnov, burlive.

jamidea
6. aug 2025
@21091979

@misana84 keď prídete v stredu ešte sa pripravte že ubytovávajú až od 14h...my sme tak boli min.rok (lebo som nevedela) a čakali sme 5h na ubytko 😓 aj z dcérou ktorá má diagnózu AS 😓 bolo to náročné a aj nám tak tam ochorela potom .....budete môcť po príchode keď vybavíte formality a dajú Vám náramok sa voľne pohybovať aj jesť aj všetko no kufre budete mať pred recepciou a čakať dlhšie kým Vás neubytuju ...tento rok sme išli naschvál od soboty do soboty vtedy ubytujú okamžite pretože príchod do rezortu je až okolo 15h miestneho času

@21091979 a ktory dovolenkovy hotel v europe ti da pobyt skor ako o 14tej?

jamidea
6. aug 2025
@zarrinka

@fler234
@kikus1612 my sme si požičali auto a za jeden deň sme prešli Patras a Olympiu. Inak strava tak na 3-ku pre mňa. Jeden večer sa prekonali, inak ani moc chuti ani výber.

@zarrinka strava sa so stravou pred 16timi rokmi neda porovnat. Vtedy boli srimsy, zraloky, palacinky...uplne vsetko a vela. Teraz je to skromnejsie ale v pohode. Horsie je to s miestom pri obede v hromadnej hlavnej restike symposium, kde je hlava na hlave. Ranajky a vecere v olympii su super.
Vylet na zakynthos neodporucam, 2 z desiaich aj to len pretoze milujem plavbu velkou lodou a zz delegata a orhanizaciu, tak teda tri body.

21091979
6. aug 2025
@jamidea

@21091979 a ktory dovolenkovy hotel v europe ti da pobyt skor ako o 14tej?

@jamidea možno nie skôr ale potom teda to majú blbo organizačne...v rámci letov myslím ...že v tu stredu prilietajú z BA už skoro ráno a preto potom dlho čakaju ludia..nás ubytovali až okolo 15:30h...zo ZTP dieťaťom ..bolo to dosť nepríjemné ....lety z KE alebo v iné dni sú po obede a teda človek príde a hneď je ubytovaný ...akurát tie stredy z BA to mohli nejako inak zorganizovať

misana84
7. aug 2025
@21091979

@jamidea možno nie skôr ale potom teda to majú blbo organizačne...v rámci letov myslím ...že v tu stredu prilietajú z BA už skoro ráno a preto potom dlho čakaju ludia..nás ubytovali až okolo 15:30h...zo ZTP dieťaťom ..bolo to dosť nepríjemné ....lety z KE alebo v iné dni sú po obede a teda človek príde a hneď je ubytovaný ...akurát tie stredy z BA to mohli nejako inak zorganizovať

@21091979 no to je ťažko lebo z Ba sa letí ráno aby vzali ľudí z Ke a priviezli ľudí z Ke a odviezli ľudí z Ba. To je logisticky nastavené. Keď si vezmete, že Blavaci majú cely All a ešte aj neskôr odlietajú. My sme nestihli skoro ani poobednajsi snak. A ideme skoro ráno preč.

misana84
7. aug 2025
@simax5

@misana84 no ako? Docestovali ste?

@simax5 Zdravim, no došli. Izbu sme si na drzovku vypýtali od strašne milej recepčnej, že či nám môže dať zrekonštruovanu a predstavte si, že zmenila povodne nastavenie a menila nam pridelenú izbu hneď. Mame vzadu 5008. Čistá v pohode. More som take v Grecku ešte nezažila. Ja som bola v Grecku už X krát a práve kvôli teplemu moru chodíme tu ale take studené more som ešte nezažila. Môj muž sa smeje take akurát na reumu. On ani nevosiel ja s dcérou sme boli ale nooo otras. Chorvátsko oproti tomu teplucke. To akoby som v Atlantiku na Kanárskych plávala. Čiže za nás peloponez sklamanie a nabudúce už len ostrovy. Aj na Olympslej bola teplucka voda.

nikdenikto
7. aug 2025

To studené more je podľa mňa taká zhoda okolnosti, vplyvom silného vetra minuly týždeň. Pozerala som recenzie na FB a ľudia čo boli koncom júna, začiatkom júla písala, že more malo príjemnú teplotu….dufam, že sa najbližšiu dobu otepli 🙈

jamidea
7. aug 2025
@nikdenikto

To studené more je podľa mňa taká zhoda okolnosti, vplyvom silného vetra minuly týždeň. Pozerala som recenzie na FB a ľudia čo boli koncom júna, začiatkom júla písala, že more malo príjemnú teplotu….dufam, že sa najbližšiu dobu otepli 🙈

@nikdenikto ono je to otazka "rozmaznanosti". Ano nema 35stupnov fuj ako na cypre, ale tam som nedokazala don vliezt. Toto jd chladnejsid ale v pohode. Vykupes sa, ochladis, ano nevydrzis 2 hodiny, len hodinu, ale je v pohode. A ano, priemerna teplota je najvyssia teraz, a to 26,1stupna.

jamidea
7. aug 2025
@21091979

@21091979 toto nemozes mysliet vazne co pises. Alebo letis prvykrat.

misana84
7. aug 2025
@jamidea

@nikdenikto ono je to otazka "rozmaznanosti". Ano nema 35stupnov fuj ako na cypre, ale tam som nedokazala don vliezt. Toto jd chladnejsid ale v pohode. Vykupes sa, ochladis, ano nevydrzis 2 hodiny, len hodinu, ale je v pohode. A ano, priemerna teplota je najvyssia teraz, a to 26,1stupna.

@jamidea hodinu???? 10 minút až až…

misana84
7. aug 2025
@nikdenikto

@nikdenikto nooo nechcem brat ilúzie… ale keď prepocitam, že teplota je nad 30 stupňov a je fakt plytká voda a aj kde je plytká je studena ako lad.tam sú studené prúdy. Tam sa niečo muselo pomenit.

zarrinka
7. aug 2025
@nikdenikto

@nikdenikto more tam má podľa tvrdení domácich max 26C odjakživa... To je za mňa veľmi málo na pohodové kúpanie. Tam sú studené prúdy vždy. Ja som sa kúpala jediný krát počas celého pobytu

kikus1612
7. aug 2025
@misana84

@jamidea hodinu???? 10 minút až až…

@misana84 Presne, ze hodinu :D po 5min mam zamrznute nohy :D

kikus1612
Autor odpoveď zmazal
nikdenikto
7. aug 2025

Baby, čítala som všetkých 26 strán tejto diskusie, až do konca tohto júla sa na studenú vodu nikto nesťažoval. Objavili sa tu pojem ako sviezejsie ešte mimo sezóny a dokonca jeden koment ze až nepríjemne teple. Tak neviem, keď domáci povedia že viac jak 26 nema a potom vidím že niekto napíše že bolo teple, asi naozaj záleží na každom, ako teplotu vníma 🙈

misana84
7. aug 2025
@nikdenikto

Baby, čítala som všetkých 26 strán tejto diskusie, až do konca tohto júla sa na studenú vodu nikto nesťažoval. Objavili sa tu pojem ako sviezejsie ešte mimo sezóny a dokonca jeden koment ze až nepríjemne teple. Tak neviem, keď domáci povedia že viac jak 26 nema a potom vidím že niekto napíše že bolo teple, asi naozaj záleží na každom, ako teplotu vníma 🙈

@nikdenikto aj ja som si to nahovarala… je august- vrchol leta tak neviem no… prídete, okupete sa a posúdite 😀😀😀😀… voda je STUDENA…

misana84
7. aug 2025
@nikdenikto

@nikdenikto kedy máte prísť?

nikdenikto
7. aug 2025
@misana84

@nikdenikto kedy máte prísť?

@misana84 buduci týždeň v stredu, detom našťastie studena voda nevadi, vacsinou sú len pri brehu a hrajú sa tam, nie nejaké plávanie. Takže pri nich prinajhoršom postojím 🤣

jamidea
7. aug 2025
@misana84

@nikdenikto aj ja som si to nahovarala… je august- vrchol leta tak neviem no… prídete, okupete sa a posúdite 😀😀😀😀… voda je STUDENA…

@misana84 voda je studena vo svedsku, nemecku. Tato je osviezujuca. Ja teda nemilujem chlad, a v pohode sa dzvachtame, hadzeme loptu, vlnime na vlnach a verte, zimomriavky nemame. V teplom bazene sme len chvilu v case, ked sa musime prezliect do obed ci veceru, a to ho mam cca 4m od izby.