icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

kikus1612
4. aug 2025
@misana84

Ešte pred týždňom bolo, že v celom Grecku horúčavy a teraz v strede leta 26 stupňov? Ľadová voda? Tá super.

misana84
4. aug 2025
@kikus1612

@kikus1612 ja som našla na Pyrgos a lepšie predpovede

simax5
4. aug 2025
@misana84

@misana84 mne v aplikácii počasie a radar ukazuje takto: ja pevne verím,že keď dôjdeme 13.8 bude more príjemné na kúpanie ako minulý rok.

misana84
4. aug 2025
@simax5

@misana84 mne v aplikácii počasie a radar ukazuje takto: ja pevne verím,že keď dôjdeme 13.8 bude more príjemné na kúpanie ako minulý rok.

@simax5 presne to som pozerala len to mi to nechcelo natiahnuť. Ale keď ste mali teple tá neexistuje, že teraz také ľadové. Resp. možno sa presunúť niekde ďalej- inde že tam je akurát studený prúd.

simax5
4. aug 2025
@misana84

@simax5 presne to som pozerala len to mi to nechcelo natiahnuť. Ale keď ste mali teple tá neexistuje, že teraz také ľadové. Resp. možno sa presunúť niekde ďalej- inde že tam je akurát studený prúd.

@misana84 minulého roku som cítila tie chladnejšie prúdy,len nie všade boli,len na určitých miestach. Ináč more bolo fakt super. Nie také ako turecké,trocha chladnejšie,ale kúpali sme sa každý deň.

misana84
4. aug 2025
@simax5

@misana84 minulého roku som cítila tie chladnejšie prúdy,len nie všade boli,len na určitých miestach. Ináč more bolo fakt super. Nie také ako turecké,trocha chladnejšie,ale kúpali sme sa každý deň.

@simax5 v ktorej časti ste ležali? Cca.

simax5
4. aug 2025
@misana84

@misana84 prvé dva dni sme boli naľavo, od baru,ale bola tam chladnejšia voda,tak sme začali chodiť tam kde sú tie kolesá,paddlbordy na požičanie, a tam super teplá,plytká voda pre deti. Tam sme strávili celú dovolenku. Mám normálne stres,že bude zimná voda,nie kvôli mne,ale deťom 😔

1ivanka1
4. aug 2025

Baby ja som celkom prekvapena z toho co pisete. My sme mali ust sem zaciatkom jula. No ale asi dobre, ze sme nakoniec zvolili Taliansko a iny tyzden. Je pravda, ze toto leto je za mna otrasne co sa tyka teplot, a my sme vychytali 9 teplych dni medzi touto jesenou ale more sme mali super teple..ja som myslelq ze to grecko je istota s teplotou aspon 30+ kazdy den hned od rana…

21091979
4. aug 2025
@zarrinka

@21091979 za mňa je tento delegát nepríjemný a absolútne neschopný riešiť situáciu. Vopred som si rezervovala čo som potrebovala. Výsledok je nula a bordel a špina... Škoda, kebyže nie tej izby, ešte by som vedela privrieť oči nad mnohými nedostatkami ktoré tu sú... A aby som nezabudla, včera sa pri nás prvý krát zastavili delegáti z Hydrotour. Že jeeej, vy ste včera prišli?? Vravím nie, už pred týždňom 😁 takže asi takýto je servis. Keď porovnám talianov a francuzov tak to je brutál rozdiel. Boli sme už na viacerých miestach, ale toto je absolútne najslabšie. A bungalovy ešte voľné sú, čiže keby mali ochotu riešiť, mohli nám pomôcť. Ale nemali.. a ja som si nezaplatila Siravu a špinavú chatu ale 5* hotel. Teda aspoň som si to naivne myslela... Nabudúce budem vedieť, že je lepšie priplatiť si hoc aj tisícku a mám istotu..

@zarrinka to má mrzí že máte zlú skúsenosť z delegátom ..my sme tak mali min.rok..bola žena ale teda 0 bodov ...riešili sme chorobu dcéry a lekára ..odmietla mi pomôcť aj keď som ju prosila ..po dovolenke som kontaktovala Hydrotour z tým že sa chcem informovať ohľadom toho čo mi všetko narátala delegátka že nemôžu robiť a tam teda boli zhrozený a povedali mi že práve to všetko majú v popise práce a nie sa váľať pri mori ....tento rok tam už nebola ,neviem či len náhoda alebo čo 🤷 a viete mi prosím odporučiť nejaký rezort v Taliansku? Robím si už taký prieskum na druhý rok ..chceme sa vybrať niekde kde sme ešte neboli buď Taliansko, Cyprus alebo Tunisko len hľadáme samozrejme dobrý rezort ..ako píšete že človek šetrí dlho na dovolenku,zaplatí veľa peňazí a teda aj chce za to dostať to najlepšie alebo minimálne to čo je v popise sľúbené od cestovky ..

misana84
4. aug 2025
@simax5

@misana84 prvé dva dni sme boli naľavo, od baru,ale bola tam chladnejšia voda,tak sme začali chodiť tam kde sú tie kolesá,paddlbordy na požičanie, a tam super teplá,plytká voda pre deti. Tam sme strávili celú dovolenku. Mám normálne stres,že bude zimná voda,nie kvôli mne,ale deťom 😔

@simax5 ideme tam v stredu tak pôjdeme tam, vyskúšame a dám vám vedieť.

misana84
4. aug 2025
@1ivanka1

Baby ja som celkom prekvapena z toho co pisete. My sme mali ust sem zaciatkom jula. No ale asi dobre, ze sme nakoniec zvolili Taliansko a iny tyzden. Je pravda, ze toto leto je za mna otrasne co sa tyka teplot, a my sme vychytali 9 teplych dni medzi touto jesenou ale more sme mali super teple..ja som myslelq ze to grecko je istota s teplotou aspon 30+ kazdy den hned od rana…

@1ivanka1 je istota ale ostrovy….Kreta, Rodos, Cyprus… pevnina je risk…. Aj keď sme boli na Olympskej tak krásne teple a plytké more bolo

simax5
4. aug 2025
@misana84

@misana84 tak som zvedavá,dúfam,že to bude ok.
Také teploty a že chladné more,to mi nejde do hlavy nejako.

misana84
4. aug 2025
@21091979

@zarrinka to má mrzí že máte zlú skúsenosť z delegátom ..my sme tak mali min.rok..bola žena ale teda 0 bodov ...riešili sme chorobu dcéry a lekára ..odmietla mi pomôcť aj keď som ju prosila ..po dovolenke som kontaktovala Hydrotour z tým že sa chcem informovať ohľadom toho čo mi všetko narátala delegátka že nemôžu robiť a tam teda boli zhrozený a povedali mi že práve to všetko majú v popise práce a nie sa váľať pri mori ....tento rok tam už nebola ,neviem či len náhoda alebo čo 🤷 a viete mi prosím odporučiť nejaký rezort v Taliansku? Robím si už taký prieskum na druhý rok ..chceme sa vybrať niekde kde sme ešte neboli buď Taliansko, Cyprus alebo Tunisko len hľadáme samozrejme dobrý rezort ..ako píšete že človek šetrí dlho na dovolenku,zaplatí veľa peňazí a teda aj chce za to dostať to najlepšie alebo minimálne to čo je v popise sľúbené od cestovky ..

@21091979 na Cypre vám odporúčam hotel Nissi park, nie je to rezort ale hotel ale krásny, čistý a mali sme len polpenziu ale vyšla nás tá dovolenka veľmi dobre.Odmena je Nissi beach.

21091979
4. aug 2025
@misana84

@misana84 keď prídete v stredu ešte sa pripravte že ubytovávajú až od 14h...my sme tak boli min.rok (lebo som nevedela) a čakali sme 5h na ubytko 😓 aj z dcérou ktorá má diagnózu AS 😓 bolo to náročné a aj nám tak tam ochorela potom .....budete môcť po príchode keď vybavíte formality a dajú Vám náramok sa voľne pohybovať aj jesť aj všetko no kufre budete mať pred recepciou a čakať dlhšie kým Vás neubytuju ...tento rok sme išli naschvál od soboty do soboty vtedy ubytujú okamžite pretože príchod do rezortu je až okolo 15h miestneho času

misana84
4. aug 2025
@21091979

@misana84 keď prídete v stredu ešte sa pripravte že ubytovávajú až od 14h...my sme tak boli min.rok (lebo som nevedela) a čakali sme 5h na ubytko 😓 aj z dcérou ktorá má diagnózu AS 😓 bolo to náročné a aj nám tak tam ochorela potom .....budete môcť po príchode keď vybavíte formality a dajú Vám náramok sa voľne pohybovať aj jesť aj všetko no kufre budete mať pred recepciou a čakať dlhšie kým Vás neubytuju ...tento rok sme išli naschvál od soboty do soboty vtedy ubytujú okamžite pretože príchod do rezortu je až okolo 15h miestneho času

@21091979 my ideme z Ke čiže my ešte len o 14.00 máme prílet

21091979
4. aug 2025
@misana84

@21091979 my ideme z Ke čiže my ešte len o 14.00 máme prílet

@misana84 tak to potom máte dobré ..my sme min.rok leteli už o 5rano z BA 🤷aj tento rok tak majú myslím v stredu lety

nikdenikto
4. aug 2025
@21091979

@21091979 to je tak pomaly v každom hoteli na svete, pokiaľ je izba pred Vami obsadená, ubytovávajú sa poobede. Veď len o 10-11:00 je check-out + upratovanie. Pokiaľ sa chce človek aj pri skorom rannom lete ubytovať hneď, musí si rezervovať v hoteli aj noc pred príletom.

biancaa22
4. aug 2025
@misana84

@misana84 je úplne jedno kde ležíte. Vyskúšali sme od konca až po začiatok celú pláž aj more a všade je voda studená. Poobede cítite teplé prúdy ale tie sú pocitovo teplé len keď už ste ponorená v tej ľadovej :D Vôbec neviem kde pozeráte počasie ale za 3 dni sme tu mali najvyššiu dennú teplotu 28 stupňov. Držím palce aby ste to mali inak 🙂

kikus1612
4. aug 2025
@simax5

@simax5 No nam ukazuje cely cas dobre ako som posielala ja vyssie a sedi to. Ale bodaj by ste mali pravdu a prinesiete nam sem aspon na posledne 3 dni vacsie teplo :D dnes tu bolo 31 najvyssia teplota od soboty. Inak tych 26-29 ako na fotke co som pridavala.

kikus1612
4. aug 2025
@misana84

@misana84 No vidite. Asi zle vam ukazuje, lebo my sme tu od soboty a predpovede tu sedia podla mojej fotky, skoda,ze sa nemylim :D Dnes najviac 31. Inak 26-29

misana84
4. aug 2025
@kikus1612

@misana84 No vidite. Asi zle vam ukazuje, lebo my sme tu od soboty a predpovede tu sedia podla mojej fotky, skoda,ze sa nemylim :D Dnes najviac 31. Inak 26-29

@kikus1612 áno sedia aj s vašimi… ukazovalo mi počas týchto dni ako vám ale že od štvrtka by malo byt teplo… uvidíme

misana84
4. aug 2025

Tak snáď

21091979
4. aug 2025
@nikdenikto

@21091979 to je tak pomaly v každom hoteli na svete, pokiaľ je izba pred Vami obsadená, ubytovávajú sa poobede. Veď len o 10-11:00 je check-out + upratovanie. Pokiaľ sa chce človek aj pri skorom rannom lete ubytovať hneď, musí si rezervovať v hoteli aj noc pred príletom.

@nikdenikto my sme boli min rok v rezorte o 9h ráno miestneho času a teda ubytovanie sme dostali až o15:30h ...chápem že checkout je v obedňajších hod.ale teda bolo to čakanie naozaj dlhé...hlavne sme predtým nespali z domu sme odchádzali o 24:30h ...a než sme sa dostali na izbu to fakt už bolo extrém,sedeli sme v rezorte na recepcii k tej silno pustenej klíme a zaspali sme tam ...dcéra tam musela nachladnúť alebo ochorela od chlapca ktorý sedel v lietadle za nami a bol už na pohľad a teda sluch dosť chorý ..plus to vyčerpanie a bolo to 😓 keby som dopredu vedela že tie stredy prílety z BA to majú takto zaužívané tak by som si naozaj ten jeden deň dopredu zaplatila ,aj keď si niesom istá či to vôbec takto v tomto rezorte je možné pretože sa mi zdá že majú presne turnuse už nalinajkovane a to buď 8dni alebo 11 dní alebo 14 dní pobyt (ešte som to takto neriešila a tak nemám skúsenosť napr ani ako sa potom riešia letenky atď keď máte zaplatené deň skorej ale cestujete deň neskorej 🤷)

fler234
4. aug 2025
@biancaa22

@fler234 Tak to ste riadny otužilec :D Teplo tu síce poobede je ale aj tak fúka studený vietor. More nie je osviežujúce ale ľadové :D Neviem si predstaviť mať 35 stupňov s takýmto studeným morom, to by ste sa roztopili na lehátku a do mora by ste aj tak nevedeli vliezť. Je to trochu na nervy. Bazén je osviežujúci ale ani v ňom nevydržíte dlho.. Ráno už vôbec. Delegát hovoril, že majú tento rok osviežujúce leto, inak tu bývalo 38-40stupňov.

@biancaa22 to je velmi prehnane,ze je more ľadové,niesom otuzilec a vleziem doň raz dva,i tak je tak po pas velmi dlhy úsek ...my chodíme aj výlety tak neviem ake bolo kazdy den, niektore dni som sa doň nedostala.Odporúčam vylet na Zakynthos aj Olympiu komu sa nechce len trčať v rezorte,chceli sme Ateny ale dĺžka cesty nas odradila 😀🫣 Olympia nam Ateny nahradila naparádu 🥰 a kto tu pisal stravu,ze je otrasná tak to tiez nesúhlasím😀 minulý rok sme boli na Rodose v trojhviezdickovom hotely to bol des,tento Olympia village je ovela lepsi takze tie hviezdičky si zamna zaslúži, akurat ma mrzi ze sme sa nedostali do La pergoly na večeru 😁

kikus1612
5. aug 2025
@fler234

@biancaa22 to je velmi prehnane,ze je more ľadové,niesom otuzilec a vleziem doň raz dva,i tak je tak po pas velmi dlhy úsek ...my chodíme aj výlety tak neviem ake bolo kazdy den, niektore dni som sa doň nedostala.Odporúčam vylet na Zakynthos aj Olympiu komu sa nechce len trčať v rezorte,chceli sme Ateny ale dĺžka cesty nas odradila 😀🫣 Olympia nam Ateny nahradila naparádu 🥰 a kto tu pisal stravu,ze je otrasná tak to tiez nesúhlasím😀 minulý rok sme boli na Rodose v trojhviezdickovom hotely to bol des,tento Olympia village je ovela lepsi takze tie hviezdičky si zamna zaslúži, akurat ma mrzi ze sme sa nedostali do La pergoly na večeru 😁

@fler234 Strava je aj podla nas super. Sice je toho na vyber menej, ale je chutna. Tiez sme chceli Ateny,ale 4,5 hod cesta tam-spat, skoda, tam som sa tesila najviac.
Vcera som vliezla do mora 1x cela :D inak vzdy len po pas. Bolo studene, ale zdalo sa mi o nieco lepsie ako predosle dni.

misana84
5. aug 2025
@fler234

@fler234 jo by dnešní chceli požičať auto. Ponúkal delegát aj tuto možnosť? Lebo predpokladám, že v blízkosti požičovňa aút nie je. A ešte. Potrebné tlacit vocher? Či stačí ukázať na mobile.

zarrinka
5. aug 2025
@kikus1612

@fler234 Strava je aj podla nas super. Sice je toho na vyber menej, ale je chutna. Tiez sme chceli Ateny,ale 4,5 hod cesta tam-spat, skoda, tam som sa tesila najviac.
Vcera som vliezla do mora 1x cela :D inak vzdy len po pas. Bolo studene, ale zdalo sa mi o nieco lepsie ako predosle dni.

@fler234
@kikus1612 my sme si požičali auto a za jeden deň sme prešli Patras a Olympiu. Inak strava tak na 3-ku pre mňa. Jeden večer sa prekonali, inak ani moc chuti ani výber.

simax5
5. aug 2025
@zarrinka

@fler234
@kikus1612 my sme si požičali auto a za jeden deň sme prešli Patras a Olympiu. Inak strava tak na 3-ku pre mňa. Jeden večer sa prekonali, inak ani moc chuti ani výber.

@zarrinka prosim kde ste požičali auto a koľko stojí požičanie? ďakujem

nikdenikto
5. aug 2025
@zarrinka

@fler234

@zarrinka je cesta do Olympie autom v pohode? Je tam kde zaparkovať? Tiež plánujem požičať auto a ist do Olympie. Lístky ste si kupovali tam či popredu online?

zarrinka
5. aug 2025
@simax5

@zarrinka prosim kde ste požičali auto a koľko stojí požičanie? ďakujem

@simax5 hneď vedľa recepcie je požičovňa, veľmi milý pán. My sme mali len malý Fiat Panda aby nebol problém s parkingom. Na celý deň plus poistenie 79,-€. Šli sme novou diaľnicou z Pyrgos do Patras. Mýto stálo len 2,-€ a cesta parádna.