icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

Strana
z32
girko
7. nov 2025
@sosomarinka

@girko aj z diskusie vyplýva, že čo sa kvality izby týka, je to hop alebo trop.

@sosomarinka My sme boli v tomto resprte ale nie v rodinných izbách. Tak som sa chcela opýtať na stav apartmánov a rodinných izieb… Boli sme v bungalove so zahradou, s ubytkom sme neboli 100% stotožnení, izba nebola zrekonštruovaná. Napriek tomu ideme opäť…. Nám vyhovovalo more, slovenská klientela, letisko, transfer, jedlo bolo fajn…a za nás .aj že je to mimo iných rezortov…. Rok predtým sme boli na Cypre - a už by som nešla, hotel perfektný, more a pláž hlava na hlave….V Aldemar Olympii more super a to je rozhodujúce pri našom výbere….Bungalov sme mali 15 metrov od bazena a boli sme v ňom raz….

adriana1988
16. nov 2025
@girko

@sosomarinka My sme boli v tomto resprte ale nie v rodinných izbách. Tak som sa chcela opýtať na stav apartmánov a rodinných izieb… Boli sme v bungalove so zahradou, s ubytkom sme neboli 100% stotožnení, izba nebola zrekonštruovaná. Napriek tomu ideme opäť…. Nám vyhovovalo more, slovenská klientela, letisko, transfer, jedlo bolo fajn…a za nás .aj že je to mimo iných rezortov…. Rok predtým sme boli na Cypre - a už by som nešla, hotel perfektný, more a pláž hlava na hlave….V Aldemar Olympii more super a to je rozhodujúce pri našom výbere….Bungalov sme mali 15 metrov od bazena a boli sme v ňom raz….

@girko prosim kedy ste tam boli v akom termine?

girko
16. nov 2025
@adriana1988

@girko prosim kedy ste tam boli v akom termine?

@adriana1988 V polovici augusta…

adriana1988
18. nov 2025
@girko

@adriana1988 V polovici augusta…

@girko este prosim trebalo mat so sebou nase zasuvky? Tie adaptery?

21091979
18. nov 2025
@adriana1988

@girko este prosim trebalo mat so sebou nase zasuvky? Tie adaptery?

@adriana1988 nie majú naše klasické EU zásuvky

Strana
z32