icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

andreadca
14. jún 2024

@651janka dakujem🙂

651janka
15. jún 2024

@21091979 delegátka je slovenska ale na hotel s nami nešla, ubytovanie sme si riešili sami. Na letisku nám dala len obálky, kde boli papiere ktoré bolo treba vypísať a odovzdať na recepcii. Nešla s nami ani busom, zostala na letisku.
Všetci hovoria po angl. Áno videli sme aj izby v hlavnej budove, teda v tej v ktorej sme mali mat izby. Ale ta hlavná budova nebola pri recepcii ale ďalej. Izby boli v pohode, oproti apartmánu menšie ale ciste. Wifi je všade aj na pláži. Prisli sme tak ako vy, 5.05 sme leteli z BA, prišiel nás plný bus, takže sme čakali na ubytko dosť dlho. Hodina je cesta z letiska a okolo druhej sme sa už išli opýtať či náhodou nemajú voľné, bolo pod mrakom 34 stupňov boli sme chvílu na pláži na lehátkach ale nedalo sa tam vydržať. U nás pršalo a bolo zima takže sme mali rifle a fakt to bol dlhý čas. Keď tak zoberte si do ruksaku plavky a prezlecte sa na wecku a počas čakania choďte do mora.

21091979
15. jún 2024

@651janka to je teda divné že ťa delegátka nešla s vami na hotel...a to ubytovanie teda nič moc keď človek ide z dieťaťom z domu o 2hod v noci- hodina cesta do BA na letisko...na letisku trčí 2,hod...potom hodina z letiska do rezortu busom...a vo finále ešte tam čakate 4-5hod..než Vás ubytujú .😳😓 Mňa porazí...bože ako toto moje asperger-dieťa zvládne to som veľmi zvedavá 🙏😭... Min.rok sme boli v inom rezorte ale presne na tomto ostrove ...odlet z BA bol o 11h...tam cesta z letiska do rezortu 15min....ubytovali nás hneď do 20min.a doprovod sme mali ludí z tímu Leto od Hydrotour...boli tam neskôr určite nedostatky v rezorte ale čo sa týka cestovania a ubytovania super

651janka
15. jún 2024

@21091979 no my sme z domu odchádzali o pol jednej v noci, máme na letisko vyše dvoch hodín, cely deň som ešte mala robotu, lebo som musela nachystať ešte veci co sa tyka našej roboty, takže som bola na nohách celý deň a vlastne len v lietadle pár krát čo som zaspala a na pár minút v buse z letiska, teda mala som toho dosť, takže Vám verím, ešte s dieťaťom je to dosť náročné. Akurát my sme si nezobrali do ruksaku veci na prezlecenie, takže sme boli v rifliach a botaskach, keďže u nás pršalo a bolo riadne chladno a tu sa nedalo vydržať. Ale inak tu je to fakt super, až na to ze nie je moc domyslene skoršie ubytovanie. A ešte čo sme videli dosť apartmánov teraz maľovali vonku zábradlie, takže si myslím, že neboli všetky izby full obsadené 🤷‍♀️. Delegátka povedala, že máme počkat ze nas ubytuju po15.00. Ja som sa išla opýtať uz pred 14.00 ci náhodou nie je už niečo volne. More je tiež skvelé, trosku sme sa museli osviežiť ale potom super. Prvé dva dni bolo zamračené ale teplo a teraz je už zase 2 dní slnko ale dosť fuka a včera a dnes boli dosť veľké vlny

651janka
15. jún 2024

A n plaži sme videli večer aj korytnačku carettu

ivkada
16. jún 2024

@651janka waaau tak to musel byt krasny zazitok

mackamirkova
16. jún 2024

Ahojte, pripájam sa k diskusii, my ideme až 4. septembra, tak prosím píšte, postrehy, nedostatky. My máme mať izbu v hlavnej budove s výhľadom na more. Tak sa obávam, akú izbu dostaneme a ešte sa bojím toho , že tam vôkol nič nieje. Boli sme zvyknutí chodiť ešte po večeri vonku , keď sme boli na Cypruse a Rhodose. Ďakujem krásne.

651janka
16. jún 2024

@mackamirkova my takisto, vždy sme chodili na prechádzky do mesta, vlani sms boli tiez na Cypre, tam to žilo. Tu je viac taky kľud ale zase rezort je fakt veľký, večer sa dá chodiť na prechádzky, dnes sme so požičali také slapacie káry a za pol hodinu na kare sme prešli asi 3/4 areálu. Večer sa chodíme ešte prechádzať po druhej strane pláže kde vlastne nič nie je, tam sme videli aj tu carettu

651janka
16. jún 2024

@651janka a ešte každý večer tu býva nejaký program, od 8.00 mini disco a od 9.30 je tam nejaký show time asi tiež zábavy, karaoke a tak. Neboli sme zatiaľ, tak len podľa toho usudzujem, čo sme počuli von

slafci
16. jún 2024

Ahojte my odchadzame v sobotu 22. Tak som zvedava

21091979
17. jún 2024

@mackamirkova ideme 3.7 a sme 3 ks...rovnako máme mať apartmán z výhľadom na more tak predpokladám že budeme mať bývanie v rovnakej budove...dám potom info 😉

prunee
18. jún 2024

My sem ideme 6.7., som vdacna za tieto recenzie 🙂.

prunee
18. jún 2024

@651janka Prosim na kolku mate planovany odlet domov?

andreadca
19. jún 2024

@slafci tak to sa tam stretneme 🙂

651janka
20. jún 2024

@prunee 11.50 je odchod z hotela, 14.50 odlet trosko meskal, do BA sme ale prisli 16.15

prunee
20. jún 2024

@651janka Dakujem pekne za info 🙂

21091979
20. jún 2024

@prunee to sa tam stretneme ☺️ ideme 3.7 - 10.7

21091979
20. jún 2024

@651janka vraj tam mali min.tyzden problém z vodou v bazéne ...jedna mamina mi písala že tam boli teraz a vraj sa im pokazila voda v nejakom veľkom bazéne ...že to len opáskovali a hotovo ....😓

sanny2993
autor
20. jún 2024

@651janka Janka, keď budeš mať trošku času, , potešíme sa tvojim recenziam, typom a postrehom ♥️ aj fotkám 🙂

651janka
20. jún 2024

@21091979 áno jeden bazén bol opaskovaný, tiež sme sa divili lebo tam nebola modrá voda ale taka zelená, potom ho opaskovali a cistili. Ale sú tam aj ďalšie bazény a blízko krásne more, takže myslím, ze tých pár dní nikomu nechybal

651janka
20. jún 2024
651janka
20. jún 2024
651janka
20. jún 2024
sanny2993
autor
20. jún 2024

@651janka sakra, ako tak pozerám, zasa priberem 😂😂😂😂😂😂😂😂

651janka
20. jún 2024

@sanny2993 no to určite 😂. Ale my sme sa zase veľa prechádzali a plávali tak to nebola až taká katastrofa 😁

651janka
20. jún 2024

@651janka jedla bolo veru dostatok, neustále dokladali. Ak ste nestihli raňajky, ktoré bolo do 10.00 tak boli neskoré raňajky v snack bare. Ten bol od 10. do 16.00 tam bolo vlastne to co na raňajkách do cca 12.00 teda pečivo, salámy, syry, zelenina, ovocie, koláčiky, káva, nápoje, pivo, víno, zmrzka... A po tej 12 zase robili hamburgery, hotdogy, gyros, hranolky a stále piekli pizzu tak bola fakt dobra

651janka
20. jún 2024

@651janka barov tam bolo tuším 7. Vo všetkých sme ani neboli, hlavne 2 boli večer od 18.00 do polnoci, jeden na recepcii tam sme ani neboli a jeden na pláži. Plus cez deň jeden na pláži a 3 pri bazénoch, tam boli alko, nealko drinky, káva, zmrzka

651janka
20. jún 2024

@651janka jaj a ešte a la carte reštaurácie asi 4 neviem, tiež sme nevyužili. Bolo treba sa vopred objednať. Nebolo treba, lebo varili chutné jedlá v hlavnej reštaurácii, plus každý obed aj večere tam niečo grilovali, bud kuracie, bravčové, nejaké ryby myslím makrely, lososov a pod.

21091979
21. jún 2024

@651janka ďakujem za info...podľa fotiek to vyzerá že tam je krásne a že to je tam aj dosť veľké ,snáď sa tam nestratíme 😅 no som už strašne zvedavá ..ideme 3.7 a ešte stále nemám doma ani pokyny k odletu 🙉...som zvedavá teda na to ubytovanie aké budeme mať (apartmán výhľad na more) a hlavne ako teda dlho budeme čakať na ubytovanie ..v cestovke vraveli že keď už tam bude klub leto z Hydrotour tak by sa mali o nás lepšie postarať už hneď od príletu tak som zvedavá

651janka
21. jún 2024

@21091979 pokyny nám prišli 6 dní pred odletom