Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@sanny2993 nechodíme viackrát na jedno miesto, radi spoznávame nové miesta, ale sem by som sa vrátila. Negatívum nebolo vlastne žiadne, akurát sme boli iná na Olympii, pretože vylet do Atén bol na celý deň a vlastne cca 7 hodín bolo cestovanie tam a späť, tak sme tam nešli a potom bol ešte výlet cez ten známy most a to bolo zase deň pred Olympiou takže to bolo tak naraz. Mohli by výlety voliť tak, aby bol medzi nimi trosku odstup. Ale čo sa týka hotela, teda ubytovania, stravy, čistoty, zamestnancov fakt nie je čo vytknúť. Akurát more bolo ešte trošku chladnejsie, keďže sme išli už 12.6. ale zase nič hrozné, na začiatku sme sa osviežili a bolo v pohode. Mali sme prvé 2 dni kľudne more, potom 3 dni riadne vlny, takže bola zábava a potom zase kľudne, takže sme si aj dosť zaplavali. Dlho je malá voda, takže vhodné aj pre neplavcov.
Ahojte,mna by zaujimalo ci mal niekto z vas alebo ma v plane izbu typu rodinny apartman s oddelenymi spalnami s vyhladom do zahrady v hlavnej budove...ze ako to tam vlastne vyzera,som celkom zvedava a ci ste boli spokojni...my ideme posledny augustovy tyzden
Pridam svoj nazor...sme tu od soboty 22.6...cistota na izbe nic moc, chladnicka nam na izbe nefunguje, reklamaciu maju totalne v pazi. Strava klasika, ryza, hranolky, kasa, opekane zemiaky, vela salatov, nejake ryby, boli aj krevety, vcera bol bocik, cestoviny, cerstve ovocie, zakusky...da sa vybrat. Na ranajky tiez vselico, parky, slanina, prazenica, dzemy...taka klasika.More je studene, bazeny fajn, prijemna voda a aj cista. Sme v hlavnej budove, kusok od recepcie.
@andreadca kto vie ako to budeme mať my...pretože z BA letíme už o 5h ráno...na mieste budeme o 8h miestneho času a v hoteli budeme o 9h...pisali tu že ale ubytovávajú až po 14h...čiže si neviem predstaviť kde budeme čakať 5hodín z kuframi a či tam snami bude aj teda niekto z Hydrotour (keďže neviem Angl.😅🙉)...aj som písala email do hotela že prídeme z dieťaťom ktoré má zdravotné znevýhodnenie že či by bolo mozné nás ubytovať skorej no ale či tak aj v realite urobia netuším 🤷...
@21091979 my sme leteli presne tak ako píšeš. Vlastne všetky lety z BA v stredy sú tak. Baba s hydrotouru s nami nešla, iba na letisku v buse nám dala nejaké info a isla čakať na dalsi let. Tak asi ide podľa toho či má ešte nejaké lety alebo nie. Na letisku nám povedala ze sa mame zaregistrovať na recepcii a ze po 15.00 nám dajú izby. Ja som sa bola opýtať uz pred 14.00 ci majú voľné a dali nám ten apartmán so zdielanym bazénom namiesto dvoch samostatných izieb. Ale myslím, že boli pripravené už aj tie samostatne, lebo manažér nám ich bol ukázať a potom nám dal na výber. Čakať sa dá bud na recepcii (kde teda bolo prijemne, keďže tam bola klima) doniesli nám tam džúsy, alebo snack bar, to je z recepcie z druhej strany, tam sú neskoré raňajky, do 12.00 takže sa tam môžete ísť najesť, napiť, kávu, zmrzku... od 12.00 v snacku robia hranolky, kebab, burgre, pizze, plus sú tam koláčiky, ovocie... cez obed môžete ísť do hlavnej reštaurácie na obed, to je zase z tej strany ako sa vchadza na recepciu a cez cestu. My sme išli aj na pláž pod slnečníky, ale keďže bolo strašne teplo a my sme mali rifle a botasky, bolo dosť ťažké tam byt. Syn sa vyzliekol a bol sa osviežiť v mori. Ci budu mat skôr pripravené izby ťažko povedať, lebo už je sezóna. My sme boli 12.6. ešte nebolo toľko ľudí a aj tak sme čakali. Kufre sme mali vonku pred recepciou. Keď budete mať ubytovanie ďalej odvezú Vás aj s kuframi na golfovom vozíku. Ak môžem poradiť zoberte si do ruksaku plavky a šľapky, aby ste sa mohli na wecku prezliecť a necakat naobliekaní v tom v com ste priletili, prípadne ísť na lehatko a aspoň nohy si osviežiť do vody
Ahojte.Po tychto prispevkoch som kontaktovala nasu cestovku (mam tam kamosku),ze ako je to s tymi izbami.No...aj ona je nahnevana (aj dalsie cestovky),lebo mali v zime prislubene,ze vsetky izby budu do leta zrekonstruovame.Zial....nestalo sa tak.Avsak aj napriek tomu nemala nikdy ziadne reklamacie,aj ked su izby starsie,ze urcite nie spinave a plesne uz vobec nie.Je tam cisto.Je pravda,ze ubytovanie je az poobede,ale ze na recepcii sa daju zlozit kufre.Odporuca si pribalit zvlast plavky atd...a ten čas do ubytovania uzit na plazi.Vyuzivat all inclusive sa tiez už moze,tak verim,ze budeme vsetci spokojni a bude to stáť za to🙂)))
@angd áno all inclusive môžete využívať hneď, my sme nemali zbalené plavky ani kraťase v príručnej batožine tak nám bolo teplo. Prikladám obrazok hotela, tam kde je zakruzkovane nám bolo ponúknuté prvé ubytovanie, teda 2 samostatne izby (v cestovke som žiadala aby sme mali vedľa seba, povedali že požiadavku tam dajú ale nevedia to zaručiť, ale mali sme ich hneď vedľa seba). Mali sme príplatok za výhľad na more a izbu v hlavnej budove, ja som bola v tom ze hlavná budova je tam kde je recepcia, aj na fotkách ak ste videli ten tobogan, hlavný bazén a tak ale manažér nám ukázal tieto izby, tak som mu vravela ze mame hlavnú budovu, povedal ze sú tri hlavné budovy, takže tak co je zakruzkovana, potom ta pri recepcii a asi ešte ta veľká v strede na konci, ostatne boli bungalovy. Výhľad na more bol bočný. Tam kde je šípka nás nakoniec ubytovali do toho poschodoveho apartmanu s bazénom. To bolo hneď vedľa tej hlavnej budovy
@651janka a ak by Vám ponúkli apartmán, určite zoberte. Ten náš s tým zdielanym bazénom bol 2x väčší ako tie dve samostatne izby. Na poschodí bola jedna miestnosť, terasa, kúpeľňa so sprchovým a aj vaňa s tryskami a WC, dole bola veliká miestnosť, veľká terasa so schodmi do bazéna a menšia kúpeľňa s WC a sprchovým kutom
@651janka a inak vždy sme si brali nejaké osušky na pláž, aby sme si nemuseli chodiť brať a vracať plážové osušky, ale tu nemusíte, mali sme ich priamo na izbe aj s plážovou taškou. Takže z domu sme brali zbytočne, takisto papuce na hoteli boli kvalitné, pevne nie také jednorazové ktoré sa po 2 dňoch rozpadnu, takže ani tie si neberte z domu
@eevana na obed a večeru sa vždy pán pri vchode opýtal, pre koľkých chceme stôl a ci chceme sedieť vonku alebo vo vnútri. Následne nas čašník odviedol ku stolu a usadil. Na raňajky boli k dispozícii káva, čaj, džúsy (jablkový, pomarancovy) z automatov, ktoré ste si čapovali. Na obed a večeru uz automaty s kávou boli zakryté lebo ich podávali v baroch a capovat ste si mohli džúsy, pivo, 3 druhy vina, Pepsi, sprite, citrónovú limonadu. Balená voda bola k dispozícií po cely deň v chladničkach v hlavnej reštaurácii aj v snack bare. Mohli ste si ich brať aj na izbu, pláž alebo výlety. Predávali tam aj také fľaše ako termosky a do nich ste si mohli capovat vodu, ak ste chceli
@21091979 kufre sme museli nechat pred hotelom a cakali sme v klimatizovanej hale na recepcii z ktorej bolo na tie kufre vidiet, takze to bolo v pohode. Ale ci vas ubytuju skor netusim. Kocky z Hydrotouru nas cakali uz na letisku a isli s nami z letiska autobusom do hotela. Mozno by bolo lepsie kontaktovat Hydrotour kvoli skorsiemu ubytku, ako hotel. Ja som 4x reklamovala nefunkcnu chladnicku...vyprdli sa na nas...prezili sme😉
Tak sme tu...cesta bola dlhá a sme momentálne hore už 30hod...na letisku nás čakali ľudia s Hydrotour nasmerovali ,naložili na buď...rozdali obálky ..delegátka išla s nami busom...cesta trvala 45min v klimatizovanom bude ...papiere som vyplnila už v buse a dobre som urobila ..na recepcii šóre a dlhšie trvalo pomáhali ľudia s Hydrotour....poprosila som delegátku že máme dieťa zdravotne znevyhodnené a že sme písali email aby nás skorej ubytovali...hotel nevedel o ničom ale uprednostnili nás a dali nám izbu o 2 hod skorej čiže sme čakali 4hod ...zaplatili sme 70€ dostali náramky a išli sme sa najesť do snack baru za rohom recepcie....potom tie 3hod sme sedeli na recepcii kde bola klíma ..dcére bola až zima hlavne z nevyspatia ...striedavo zaspavala a zobudzala sa ...na ubytko nás odviezol poslíček mini autíčkom kufre nám vyniesol až pred izbu ...dali sme mu 10€ a vyzeralo to tak že to je bežné ,aj na to čakal 😁....sme ďalej od hlavnej recepcie máme to ďalej do hl.restauracie ale k moru sa dá vyjsť veľa východmi tak aj my môžeme ...a pod oknami máme velký bazén a mini bar....izba čistá ..žiadne plesne ale vybavenie staršie...všetko nám funguje ...máme č.1084....o 18h máme zraz z delegátkou na recepcii...ideme aj pretože dcére nejde násnímať QR kód na wifi na Apple iphone ..zatiaľ ok ...

@21091979 no my sme boli veľmi spokojní, aj s ubytovaním aj so všetkým ostatným. V niektorých miestach je rusnejsie ako pri jedálni a hlavnom bazéne, inde bol zase kľud. Dajú sa požičať motokáry a bicykle takže môžete prejsť celý areál. Na plazí paddleboard, skúter...