icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

21091979
3. júl 2024

@eevana lehátok na pláži je dostatok aj keď po obede je už plnšie...u bazéna horšie tam už plnšie..výhoda je že aj keď je rezort taký rozlahlejsí a človek by sa tu mohol uchodiť tak je v každej tej obytnej časti východ extra na pláž že si to človek nemusí všetko obchadzať...na prístielke spí muž 😅 namiesto paplona má takú plachtu no ale keď to porovnám z min rokom keď sme boli presne na tomto ostrove ale iný rezort Kalogria Beach tak tu je lepšie snáď všetko od prostredia,izby,organizácia,služby atď.....jediné mínus tá organizácia pri skorších letoch že nevedia pripraviť izby skorej a hostia veľmi dlho cakajú ,sú aj unavený pretože v BA na letisku musia byť už o 3h ...a keď potom musia čakať ešte aj tu aj 5hod.je to zabiják....

angd
4. júl 2024

@651janka a tie plazove osusky boli k dispozicii aj v case,ked sa nedalo doobeda este ubytovat?

651janka
4. júl 2024

@angd nie, tie boli až na izbe

21091979
5. júl 2024

Dnes sme absolvovali výlet do Patras...museli sme pretože mi umrela nabíjačka na tel.tak sme išli kúpiť novú 🙊.(most Rio..bazilika sv.Ondreja, rozchod v meste má shopping, vinareň z ochutnávkou vína) inak tu priamo v rezorte je nákupné centrum kúpite tu oblečenie,topánky,kozmetiku,suveníry, potraviny proste všetko potrebné okrem elektroniky ...celkovo mi tento rezort príde ako malá dedina....pýtali ste sa na jedlo....raňajky sú od 7-10 v hlavnej reštaurácii...od 10-18 snack bar..Večera od 18h-22h...čiže prakticky počas celého dňa je jedlo a pitie k dispozícii...podávajú cereálie,pečivo vsetkeho druhu,jogurty,salámy,sýte,šaláty, mäso ,ryza,hranolky,zemiaky,ryby,morské plody veľa veľa...stále dokladajú....zákusky stále rovnaké..zmrzlina počas celého dňa...ovocie rôzne hlavne melóny,marhule,jablká,pomaranč,grep....fakt výber velký ale všetko tak varené akoby na jednu nôtu.....v mori sme sa zatiaľ nekúpili (sme tu 3den) pretože vlny dosť velké a silné že sú vo vode len mladý ľudia čo sa bláznia starší a menší sa moc nedá...moja dcéra sa boji a ja mám tiež čo robiť aby ma vlna nezhodila....dúfam že to takto nebude stále....

21091979
5. júl 2024

Nejaké fotky

sanny2993
autor
5. júl 2024

@21091979 ahoj, užívajte si krasnu dovolenku 🙂 prosim ta, sú v rezorte aj také tie bicykle že 2ja slapuuu a dieťa sedí ? 🙂

21091979
6. júl 2024

@sanny2993 áno je tu požičovňa bicyklov...aj tých čo dvaja šlapú aj elektrická kolobežka...aj požičovňa áut ak by niekto chcel ísť na výlet sám

21091979
6. júl 2024

More studensie,vlny stále velké...odporúčam topánky do vody (síce je tu piesok ale v mori sú dosť kamienky a malé mušle ktoré aj dosť tlačia)...inak včera v noci mi dcéra vracala do rána a mala zimnicu..(na hlave má stále prikrývku a plavky tričkove) ale dosť silno tu všade púšťajú klímu na recepcii je 15 stupňov a výdete von a tam 38...včera na výlete 2hod.busom tam zapol klímu na Max až zima tam bola a vonku 38 ...normálne mi z toho dcéra odkvacla večer....aj mne bolo včera nedobre už ešte aj jedlo je také že používajú viac olivového oleja také na mňa až moc ťažké (na večeru som mala pečený zemiak a 1 kúsok ryby) tak odporúčam vziať si aj niečo z domu a aj lieky na žalúdok ,prechladnutie, úpal a pod...Už som sa videla ako tu dnes riešim lekára ...je tu vraj k dispozícii ale tak zložitejšie že si musí klient najskôr vybaviť cez poistenie a ešte aj tak si ho potom zaplatí....držte palce nech jej to dnes prejde že by sme si aspoň nepokazili dovolenku 🙏

angd
6. júl 2024

@651janka dakujem za info.Som myslela,ze to funguje ako v Turecku a na plazi sa rozdavaju a potom aj odovzdavaju osusky,aby sa to nemuselo brat na izby

eevana
7. júl 2024

@21091979 Ahoj, ako sa máte? Je už dcérke lepšie ?

21091979
7. júl 2024

@eevana bohužiaľ nieje jej lepšie...musela som dnes riešiť lekára...delegatka sa snažila zohnať lieky ale ATB sú len na predpis takže nakoniec nič...nemohla pomôcť ani z prekladaním keďže viem Angl.len zaklady.... odporúčam mať poistenie...my máme priamo od Hydrotour je to európske poistenie Generali...večer som musela volať na asistenčnú službu poisťovne...ráno sa dohovoriť na recepcii že potrebujeme doktora ...poslíček nás zaviezol na miesto (doktor má ambulanciu pri nákupnom centre a je od 10h) prišiel okolo 10:15h celkom milí pán...dohovarali sme sa pomocou prekladača v tel ...aj ja aj on používal svoj tel.☺️...vyšetril dcéru a záver angína ...predpísal jej lieky ATB a probiotiká ktoré som chcela...nemajú tu liek na zrážanie teploty len ibuprofén preto odporúčam vziať lieky aké môžete z domu ....zaplatila som 150€ dal mi doklady vraj mi to poisťovňa preplatí späť...(Zatiaľ mi poisťovňa neodpovedala) Recept som naniesla na recepciu a mám si tam prísť po lieky o 15:30h ktoré im zaplatím pri preberaní....no poviem Vám nic-moc takto riešiť chorobu mimo domu 😓....

21091979
7. júl 2024

@eevana inak ochorela mi tu z toho že ráno sme skoro cestovali už o 2 hod.rano...klima v lietadle,klíma v autobuse...potom prechody z horúca do zimy...prišli sme unavený na recepcii sme čakali 4h v zime mala oblečenú mikinu a zakrývali sme ju ďalšou mužovou mikinou zaspala na kresle ...potom znova do tepla...podávajú len chladené nápoje ...potom výlet do Patras 2h bus klíma na plno...vonku 38 stupňov...na 10min.sme vysadili pri moste Rio...na 20min.sme vystúpili pri bazilike sv.Ondreja...2h rozchod v meste...potom znova studený bus a zastávka vo vinárstve na 30min tam písal teplomer 40...potom cesta busom v 15 stupnoch 2hod na ubytko....tieto časté prechody s veľmi chladna do veľmi horúca to ju položilo večer už bola hotová,celú noc prevracala 😓na druhý deň teploty a nevoľno a dnes už trošku lepšie ale stále nie dobre .tak sme zavretý v izbe 🤷

eevana
7. júl 2024

@21091979 Tak to mi je ľúto, držím palce, nech sa rýchlo uzdraví 🙏

21091979
8. júl 2024

@eevana dnes už lepšie ATB zabrali...síce v bazéne ani mori sa nekúpe ale boli sme si aspoň k moru sadnúť na lehátka ..sme ubytovaný úplne na kraji a tu na pláži bolo len pár ludí tak sme sa držali ďalej nech niekoho nenakazí....Dnes už bolo more pokojnejšie takže už sa dalo lepšie kúpať...delegátka upozorňovala že od 11-16h je veľmi silné slnko tak bez pokrievky hlavy a poriadne natretý neodporúča chodiť napriek tomu som videla veľa ludí nechranených 🤷...včera aj dnes tu bolo zemetrasenie..včera cca 2min.silnejsie otrase dnes cca 1min....bolo to dosť nepríjemné keďže sa celá budova triasla a priznám sa že sme to nečakali a chvíľku sme ostali v šoku že či ozaj 😅 ľudia vychádzali von a pozerali na more či nie sú nejaké zmeny...vraj to tu je časté 🤷....inak rezort a všetko hodnotím z 10 na 8.....jedlo je každý deň rovnaké len malé zmeny priznám sa že už mi to ide aj hore krkom 😅 a to nie som vyberavá ,raňajky vynechávam a večere len ovocie už 🤭 aj máte niekto ešte nejaké otázky píšte

sanny2993
autor
8. júl 2024

@21091979 mňa zaujíma či sú na wc alebo k dispozícii na hotely sedatka na wc pre malé deti 🙂

angd
8. júl 2024

@21091979 ja sa tiez opytam na wc🙂)),normalne sa splachuje toaletny papier ako na SK alebo je zakazane splachovanie papiera?A co sa týka mora,som nemilo prekvapena,mali sme info,ze je 100%piesocnata,nie ze vo vode kamienky a lepsie mat topanky do vody:/....

21091979
9. júl 2024

@sanny2993 na wc nieje detské prkienko

21091979
9. júl 2024

@angd toaletný papier na wc sa nemôže splachovače ale musí sa hádzať do koša vedľa wc..majú úzske kanalizačné trubky......pláž je piesočnatá ale pri vstupe do mora sú drobné kamienky a mušle (iba dnu v mori ) dcéra si poškriabala nohu niektoré sú trochu také ostrejšie ale všetci tu chodia bez topánok ...nieje to zase také že úplne kamienkové akurát tie vlny ich tak premielajú pri vstupe do doma ...

21091979
9. júl 2024

@sanny2993 nevidela som ho nikde na wc ani pri jedálni ani pri baroch ..akurát detské stoličky v jedálni ešte Vám to pozriem lepšie dnes

simax5
9. júl 2024

@21091979 dobrý deň, ja sa chcem opýtať, či je už more teplejšie a pokojnejšie, ideme 17.7, len keď čítam vaše recenzie, ma prešla chuť niekam ísť 😂😃, ďakujem

21091979
9. júl 2024

@simax5 dobrý večer...bohužiaľ nieje ...za týždeň bolo kľudne len 1x..a je také svieže 😁 akože keď už tam človek vlezie tak potom už ok...odporúčam tie topánky do vody,pláž je čistý piesok ale keď sa vlezie do mora tak tam sú drobné kamienky a mušle ktoré celkom tlačia aspoň teda mňa aj dcéru možno iných netlačia neviem ...možno keď prídete vy tak bude už zohriaty a aj sa ukľudní ,teraz hlásia vlnu horúčav....poslala by som Vám video ale nejde tak pár fotiek

21091979
9. júl 2024

@21091979 tak nie nikde nebolo prkienko ...možno keď poviete na recepcii Vám dajú...

21091979
9. júl 2024

Potom ešte sa tu platí daň 10€ na izbu za 1deň platí sa pri príchode....uteráky si brať nemusíte dajú Vám aj do kúpeľne aj na pláž..ak ešte niečo sa pýtajte zajtra odchádzame ale už som aj rada 😅

sanny2993
autor
9. júl 2024

@21091979 dakujem ste zlata 🙂 tak minulý rok sme trepali nočník na dovcu, tohto roku prkinko, ešte musíme naučiť malého kakať na wc a nie nočník dovtedy omg 🙈😂

sanny2993
autor
9. júl 2024

@21091979 10€ ? takže ešte 80€ navyše k cene za 8 dni ? to je shit 🙈🙈 riadne vysoká daň

elief
10. júl 2024

@sanny2993 no veru, išlo to hore oproti minulému roku, som myslela, že to je omyl v popise pri hoteloch

sanny2993
autor
10. júl 2024

@elief ja som videla v popiske že daň od 2€ do 10€, podľa sezóny. Ale myslela som si že to je len taká “klauzula”, že max dakych 5€. Som zvedavá koľko výrubu nám v septembri.

21091979
10. júl 2024

@sanny2993 áno my sme za 7dni platili 70€ hneď pri vstupe 😓

elief
10. júl 2024

@sanny2993 ale to sa platí od počtu * v hoteli, nie podľa sezóny...

21091979
10. júl 2024

A ešte wifi pripojenie je všade ale každý pri checkout zaplatí tu daň a dajú mu karty a mapu k izbe plus heslo na wifi ktoré je ale QR kód tak treba zosnímať na tel....ak toto urobíte kufre necháte vonku na ostrovčeku pred recepciou dajú Vám náramky a môžete sa už volne pohybovať...reštaurácia oproti recepcii je na objednávku...vy musíte vyjsť von akoby k moru a do ľava a tam máte snack bar môžete piť aj jesť...ubytujú vás okolo 14-15h....odporúčam radšej čakať vonku pri tom snack bare ako má recepcii kde je 15stupnov a môže Vám tu dieťa ochorieť ako mne 🙏