Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?
Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?
Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂
@21091979 je aspon v bazenoch tepla voda?😄😄😄....no uz po tychto prispevkoch neviem co cakat🙂)).po 3 roky dozadu sme chodili do Turecka,Cyprus....kvoli "istote",ze more je teplé (som dost zimomrava) a vsade hladky piesok a sluzby super a toto Grecko malo splnat tieto podmienky🙃 uz vidim,ze o rok sa zase vratim do Turecka,to je pre mna istota.
@21091979 my sa síce do Grécka nechystáme, ale chcem pochváliť, ako podrobne a ochotne referuješ ohľadne svojho pobytu 👏🙂, tak by to malo byť. My ideme do Turecka, ale pokukujem tak 2 roky po tomto hoteli, hlavne tá široká piesková pláž ma zaujala. Fotky zhora na celé stredisko sú krásne. Ale teraz vnímam aj tie mínusy, lebo inak ma skôr odradzovala tá cena za pobyt. Dúfam,ste šťastne docestovali domov. My ešte dva týždne v týchto SK horúčavách 😀 a potom hajde na dovču, pri mori je to proste úplne iné, aspoň pre nás.🙂
@angd voda v bazénoch po osviežení je potom ok ...to more je kúsok studenšie...my sme boli min.rok presne na tomto ostrove ale iný rezort ,tam sa nám páčilo akurát to more že bolo teplé,malé vlny a piesok aj vo vnútry mora ale zase ostatné čo sa týka ubytovania tam bolo horšie...(Bol to rezort Kalogria Beach) Tu v tejto Olympian Village je krásne prostredie,palmy,veľa zelene je vidieť že sa tu o to starajú,je tu aj ten lekár čo nebýva myslím časté...personál prijemný...poriadok všade...krásne Vás privítajú v jedálni a uvedú na miesto prinesú vodu a poprajú dobrú chuť.😁 Aj tie bazény sú super,pre deti aj tobogán pri hlavnom bazéne čistia ich kazdý deň...majú to tam dobre rozvrhnuté,veľa personálu....akurát to more nieje úplne také aké bolo v popise...pláž je pekná piesková ale keď vkročíte dnu tak veľa drobných kamienkov (ale ☝️ kúpali sme len na jednom mieste ,pri našom ubytovaní a to je smerom od recepcie a hlavného bazénu a baru úplne na druhom konci,neviem preto či tie kamienky sú aj napr.na úplne opačnej strane pláže 🤷,možno poradí niekto kto sa chodil kúpať pri hlavnom bazéne oproti snack baru)..a teda tie vlny ,akože ľudia sa kúpali aj v tých vlnách aj keď ich zhadzovalo ale moja dcéra tam nechcela vliezť..(vadí jej voda v očiach a tiež ledva udržala balanc).tiež som si všimla že tie maličké deti sa nemohli hrať na brehu pretože tie vlny tam vytvorili akoby taký schod a hneď už bola voda po lýtka preto by ich to určite vtiahlo do mora...rodičia ich mali na rukách ......ja nechcem nikomu dovolenku zhnusiť len píšem ako som to videla ja...možno že som moc jak všímavá a že druhému to takto neprišlo ,neviem 🤷
@21091979 vieš, počasie a jeho vplyvy si nevybereš. Vy ste mohli mať vlny a nánosy, a už o 1,2 týždne môže byt more kludne s pieskom. To je hop alebo trop, s prírodou nič nespravíme 🙂 tiež sme boli minulý rok v rezorte kde nám bol garantovaný pozvopny plytký vstup a boli to jamy s nánosom, tak to príroda zariadila 🙈🙈
@21091979 ak mozem Turecko...tak Gloria Verde resort urcite,je to Belek.Gloria ma 3 hotely,tento je top pre deti.Predtym rok sme boli Izmir- Hotel Amara Sealight Elite,tiez max.spokojnost.ultra all inclusive,vsetko top,plaz,jedlo,aquapark... a minuly rok sme dali Limak Cyprus a tiez Top,aquapark pre deti,super pozvolna plaz....atd..
Este dodám AmaraSea light...na kazdej izbe super velka virivka v kupelni.
@elief tak možno závisí aj od regiónu, ale nasla som zmluvu z minulého roku z Cypru tam bolo 5* 10 eur. Asi si môžu dat svoje ako u nás majú obce každá iný ubytovaci poplatok 🤷♀️. V každom prípade je to dosť a každá cestovka by mala presne uviesť koľko sa bude v danom hotely platiť. My sme to tam mali rozpísané podľa hviezdiciek, ale ak ma niekto len ze od 2 eur do 10 je to podľa mňa zavádzajúce
Sme tu aktualne, a vacsinou doobeda je more pokojne bez vln, poobede ked zacne fukat sa uz robia vlny. A v mori su kamienky minimalne len na zaciatku, dalej je uz len cisty zvlneny piesok a sem tam rybka. Brali sme si aj obuv do mora, ale vobec sme ju nevyuzili.
Pre mna je vyhovujuca, take ma more byt, nie ako teply bazen, jasne, ze ked ides do mora rozhorucena je voda chladnejsia, ale po namoceni je uz akurat, kupu sa v nom aj deti 😉. Pri plavani citit chladnejsie, aj teple prudy, podla hlbky. Voda je od brehu postupne po krk a potom dalej opat po kolena, zadok, az dost dalej je zase hlbsia. Pekne vidiet na dne zvlneny cisty piesok.

@elief pozriem to doma v papieroch, či si zle pamätám alebo čo 😃