icon

Máte skúsenosti s hotelom Aldemar Olympian Village?

sanny2993
2. jan 2024

Ahojte, máte niekto čerstvé skúsenosti s týmto hotelom ?

Poteším sa recenziam aj tipom na výlety v okoli 🙂

sanny2993
autor
10. júl 2024

@elief pozriem to doma v papieroch, či si zle pamätám alebo čo 😃

sanny2993
autor
10. júl 2024

@21091979 prosim ta a dcérka sa napojila na wifi ? cez Iphone nakoniec, sa mi zdá že si písala že to nešlo ? tiež mám tento model, takže stiahnuť QR čítačku ?

elief
10. júl 2024

@sanny2993 mám tu svoje 😉, muž tiež frflal, že to zdvihli oproti minulému roku a dali tomu nové pomenovanie 🤦🤦🤦

21091979
10. júl 2024

@sanny2993 nakoniec to išlo normálne cez foťák len musela nastaviť aj email adresu ..(použila moju)

sanny2993
autor
10. júl 2024

@elief nám to zas uviedli trošku inak 😃 každý zatajuje iným spôsobom

angd
10. júl 2024

@simax5 presne to som si povedala aj ja,ze ma presla chut tam ist.....ale ako to býva zvykom,ked sa clovek netesi,tak bude dobre;)

angd
Autor odpoveď zmazal
sanny2993
autor
10. júl 2024

@angd nevrátia, to je obdoba rekreačného poplatku čo platíš napríklad v hoteloch na SR 🙈

angd
10. júl 2024

@sanny2993 akoze fakt uz nemam slov....

angd
10. júl 2024

@21091979 je aspon v bazenoch tepla voda?😄😄😄....no uz po tychto prispevkoch neviem co cakat🙂)).po 3 roky dozadu sme chodili do Turecka,Cyprus....kvoli "istote",ze more je teplé (som dost zimomrava) a vsade hladky piesok a sluzby super a toto Grecko malo splnat tieto podmienky🙃 uz vidim,ze o rok sa zase vratim do Turecka,to je pre mna istota.

elief
11. júl 2024

@sanny2993 pobytová taxa sa platí posledné roky, neviem koľko presne... Akurát, že ju tento rok zdvihli, minulý rok sme boli v 5* hoteli, a 10€ noc to isto nebolo

simax5
11. júl 2024

@angd presne, po 2 rokoch v Turecku sa bojím sklamania 😂, no ale stále dúfam, tých pozitívnych recenzií je viac ako negatívnych. Už mužovi ani nič nevravím, v stredu odchádzame 🙂, deti sa tešia, muž tiež.

andreadca
11. júl 2024

@angd my sme sa vrátili 3.7....voda v bazénoch je super...tiež som zimomravá 🙂

baumka
11. júl 2024

@21091979 my sa síce do Grécka nechystáme, ale chcem pochváliť, ako podrobne a ochotne referuješ ohľadne svojho pobytu 👏🙂, tak by to malo byť. My ideme do Turecka, ale pokukujem tak 2 roky po tomto hoteli, hlavne tá široká piesková pláž ma zaujala. Fotky zhora na celé stredisko sú krásne. Ale teraz vnímam aj tie mínusy, lebo inak ma skôr odradzovala tá cena za pobyt. Dúfam,ste šťastne docestovali domov. My ešte dva týždne v týchto SK horúčavách 😀 a potom hajde na dovču, pri mori je to proste úplne iné, aspoň pre nás.🙂

21091979
11. júl 2024

@angd voda v bazénoch po osviežení je potom ok ...to more je kúsok studenšie...my sme boli min.rok presne na tomto ostrove ale iný rezort ,tam sa nám páčilo akurát to more že bolo teplé,malé vlny a piesok aj vo vnútry mora ale zase ostatné čo sa týka ubytovania tam bolo horšie...(Bol to rezort Kalogria Beach) Tu v tejto Olympian Village je krásne prostredie,palmy,veľa zelene je vidieť že sa tu o to starajú,je tu aj ten lekár čo nebýva myslím časté...personál prijemný...poriadok všade...krásne Vás privítajú v jedálni a uvedú na miesto prinesú vodu a poprajú dobrú chuť.😁 Aj tie bazény sú super,pre deti aj tobogán pri hlavnom bazéne čistia ich kazdý deň...majú to tam dobre rozvrhnuté,veľa personálu....akurát to more nieje úplne také aké bolo v popise...pláž je pekná piesková ale keď vkročíte dnu tak veľa drobných kamienkov (ale ☝️ kúpali sme len na jednom mieste ,pri našom ubytovaní a to je smerom od recepcie a hlavného bazénu a baru úplne na druhom konci,neviem preto či tie kamienky sú aj napr.na úplne opačnej strane pláže 🤷,možno poradí niekto kto sa chodil kúpať pri hlavnom bazéne oproti snack baru)..a teda tie vlny ,akože ľudia sa kúpali aj v tých vlnách aj keď ich zhadzovalo ale moja dcéra tam nechcela vliezť..(vadí jej voda v očiach a tiež ledva udržala balanc).tiež som si všimla že tie maličké deti sa nemohli hrať na brehu pretože tie vlny tam vytvorili akoby taký schod a hneď už bola voda po lýtka preto by ich to určite vtiahlo do mora...rodičia ich mali na rukách ......ja nechcem nikomu dovolenku zhnusiť len píšem ako som to videla ja...možno že som moc jak všímavá a že druhému to takto neprišlo ,neviem 🤷

21091979
11. júl 2024

@simax5 a budem rada ak by ste mi odporučili aj iný rezort a inu destináciu kde sa Vám páčilo ☺️🙏

simax5
11. júl 2024

@21091979 minulý rok sme boli v Turecku, časť Belek - Adora resort a veľmi sa nám páčilo, viac ako v Side pred dvoma rokmi.

sanny2993
autor
11. júl 2024

@elief my sme boli v Turecku v 5* a tam to bola smiešna suma … Gréci sa rozhodli asi zarábať na štátny dlh turistami 😃😃😃😃

sanny2993
autor
11. júl 2024

@21091979 vieš, počasie a jeho vplyvy si nevybereš. Vy ste mohli mať vlny a nánosy, a už o 1,2 týždne môže byt more kludne s pieskom. To je hop alebo trop, s prírodou nič nespravíme 🙂 tiež sme boli minulý rok v rezorte kde nám bol garantovaný pozvopny plytký vstup a boli to jamy s nánosom, tak to príroda zariadila 🙈🙈

angd
11. júl 2024

@21091979 ak mozem Turecko...tak Gloria Verde resort urcite,je to Belek.Gloria ma 3 hotely,tento je top pre deti.Predtym rok sme boli Izmir- Hotel Amara Sealight Elite,tiez max.spokojnost.ultra all inclusive,vsetko top,plaz,jedlo,aquapark... a minuly rok sme dali Limak Cyprus a tiez Top,aquapark pre deti,super pozvolna plaz....atd..

angd
11. júl 2024

Este dodám AmaraSea light...na kazdej izbe super velka virivka v kupelni.

651janka
11. júl 2024

@elief aj minulý rok sa tak platilo, 10 eur 5* hotel, my sme boli na Cypre 4* tam bolo 7 alebo 8 eur. A tiež tam bolo písané že 5* 10 eur. Aj v zmluve od cestovke sme to tak mali písané, boli tam rozpísané všetky hotely od 2* až po 5* a ku každému cena na noc

651janka
11. júl 2024

@sanny2993 my sme prvé dva dni mali kľudne more, potom 2 dní dosť veľké vlny

elief
11. júl 2024

@651janka nie neplatilo sa toľko, boli sme v 5* hoteli, bolo to menej, boli sme na Korfu

651janka
12. júl 2024

@elief tak možno závisí aj od regiónu, ale nasla som zmluvu z minulého roku z Cypru tam bolo 5* 10 eur. Asi si môžu dat svoje ako u nás majú obce každá iný ubytovaci poplatok 🤷‍♀️. V každom prípade je to dosť a každá cestovka by mala presne uviesť koľko sa bude v danom hotely platiť. My sme to tam mali rozpísané podľa hviezdiciek, ale ak ma niekto len ze od 2 eur do 10 je to podľa mňa zavádzajúce

prunee
12. júl 2024

Sme tu aktualne, a vacsinou doobeda je more pokojne bez vln, poobede ked zacne fukat sa uz robia vlny. A v mori su kamienky minimalne len na zaciatku, dalej je uz len cisty zvlneny piesok a sem tam rybka. Brali sme si aj obuv do mora, ale vobec sme ju nevyuzili.

elief
12. júl 2024

@sanny2993 ja sa ale vyjadrujem iba k Grécku, tu no bolo tak, tento rok prišla zmena, netuším ako je to v iných krajinách 😉

simax5
12. júl 2024

@prunee prosím Vás, aká je teplota vody v mori?

prunee
12. júl 2024

Pre mna je vyhovujuca, take ma more byt, nie ako teply bazen, jasne, ze ked ides do mora rozhorucena je voda chladnejsia, ale po namoceni je uz akurat, kupu sa v nom aj deti 😉. Pri plavani citit chladnejsie, aj teple prudy, podla hlbky. Voda je od brehu postupne po krk a potom dalej opat po kolena, zadok, az dost dalej je zase hlbsia. Pekne vidiet na dne zvlneny cisty piesok.

21091979
12. júl 2024

@prunee a v ktorej časti sa kupete? V tej pri hlavnom snack bare alebo uprostred alebo na konci na opačnej strane od recepcie a snak baru?