icon

Máte skúsenosti s letnezajazdy.sk?

patrik2121
10. júl 2024

Dobrý den, chcem sa opytat na skúsenosti ohladom objednania dovolenky cez stranku letnezajazdy.sk ci je tu niekto kto mal ísť na dovolenku a ci realne aj isiel alebo bol oklamany alebo mu neboli vrátené peniaze?

sisa_s
22. aug 2024

Jejda, prist o taketo sumy, slahlo by ma 🙈 nehladali ste predtym recenzie na cestovku?

fialka727
23. aug 2024

@cuska ahoj bola by si taká dobrá a sfotila mi papier ten čo si podávala trestne oznámenie a papier ktorý ti prišiel od polície 🙂 ? Ďakujem chcem zistiť prečo to nepokladali za trestne

fialka727
23. aug 2024

@sisa_s no ja osobne keď som objednavala v júni tie recenzie neboli až teraz 4 dni pred dovolenkou som sa dozvedela že to je podvod

fialka727
23. aug 2024

@maranco tak Nwm ja som si toto nevšimla vážne som takéto info nenašla :/

maranco
23. aug 2024

@fialka727 kľudne si tu mohla napísať otázku na skúsenosti a by som ti napísal to čo tam že stránka má viacero znakov podvodu

fialka727
23. aug 2024

@maranco dala som že letné zájazdy do googlu a naskocilo mi riadne Stránka kde si môžem objednať no a teraz keď som ťukla na letné zájazdy tak hneď modrý konik a bolo tu vsstko napísané o podvode

fialka727
23. aug 2024

@maranco keby som vedela o tomto tak neobjednavam nič dokonca ten čo mal s nami ist je z po a vraveli sme mu chod pozrieť na tu adresu keby bol pozrieť tak vieme že to je podvod že tam nič neni :(

maranco
23. aug 2024

@fialka727 je to bolestná skúsenosť, ale polícia by to nemala zahadzovať za hlavu je to viac ako 700€ takže trestný čin, číslo účtu Unicredit tak jedným dopytom na banku vedia totožnosť kto prijímal peniaze, hoci predpokladám že to bol biely kôň alebo bezdomovec

Jeden tip pozrieť si kedy vznikla doména/stránka
https://www.whois.com/whois/letnezajazdy.sk
ak "cestovka" vznikla 12/2023 takže ešte nemá úspešne ani jednu letnú sezónu za sebou, tak niet o čom rozmýšľať

fialka727
23. aug 2024

@maranco veď toto že mamina kamoska je policajtka a povedali sme jej čo sa stalo a sumu a jned že nad 700e je to trestný čin a nechqpem ako je možné že jej prišlo že zamietli to čo ma znamenať ….

fialka727
23. aug 2024

@maranco mne kamarát povedal že pozeral a že domena bola registrovaná v Maďarsku takže to nemusí ani Slovák za tým byt

fialka727
23. aug 2024

@maranco tak áno ale ja som o tej stránke ani nevedela že kde vyvesuju tie stránky podvodne že aa to dáva na soi :(

fialka727
23. aug 2024

@maranco a ešte najlepšie je sa pozrieť či sme všetci posielali na ten istý účet :/

maranco
23. aug 2024

@fialka727 bola registrovaná v Česku u firmy Gransy s.r.o. a tam je semenište podvodníkov, rovnako tam bola "cestovka" oddychuj.sk a iné ktoré použili rovnaký spôsob okradnutia
Ja som vyplnil objednávku v júli, aby som vedel čo bude ďalej tak mi poslali účet SK4711110000001502072009

fialka727
23. aug 2024

@maranco Hmm ja som posielala na 2 rôzne účty a úplne iný ani jeden nebol ten čo si napísal ty

fialka727
23. aug 2024

bola som dnes v banke podat ziadost aby mi zistili komu patria ucty a budu ziadat aby mi vratili peniaze a ak odmietnu tak mozem poziadat aby mi poslali identifikacne udaje tej osoby a potom mam z tym ist za pravnikom a on uz bude vymahat od nich peniaze

maranco
23. aug 2024

@fialka727 áno môžeš sa súdiť, ale skôr by mala tento veľký podvod riešiť polícia a nie každý sám sa naťahovať

Po 9.10.2025 bude to jednoduchšie ak budeš posielať platbu na účet firmy tak ti zobrazí pred zaplatením názov firmy kto je majiteľ účtu, a ak na účet súkromnej osoby bude tam overenie či je to naozaj ten koho uvedieš ako príjemcu.

Ak by sa platilo kartou tak vieš jednoduchšie reklamovať cez banku.

Len mám obavy že to dopadne rovnako ako s oddychuj.sk že je o tom ticho a nikto nebude odsúdený.

https://www.startitup.sk/slovaci-sa-tesili-na-l...
https://spravy.rtvs.sk/2022/12/stovky-slovakov-...
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/851442-dalsi-...

fialka727
23. aug 2024

@maranco tak ale ja to tak nemôžem nechať vieš chcem naspet peniaze

cuska
24. aug 2024

@fialka727 samozrejme aj ja chcem späť svoje peniaze

sisa_s
24. aug 2024

Pri takychto podvodoch je minimalna az ziadna sanca, ze uvidite este svoje peniaze...

fialka727
24. aug 2024

@cuska ahoj budws tak dobrá a pošleš mi to rozhodnutie od polície čo ti prišlo ?

sisa_s
25. aug 2024

Dnes bola o tomto podvode aj reportaz na Markize, ked ste nevideli

ola10
26. aug 2024

@sisa_s nevideli a čo tam bolo také? Poprosím

ola10
26. aug 2024

Ďakujem krásne

mishelin
29. aug 2024

@fialka727 my sme poslali na tatra banku 2195e

fialka727
29. aug 2024

@mishelin a bola si podať trestne ?

fialka727
25. sep 2024

Mne akurát dnes prišli údaje z banky o tých účtoch a hneď idem za právnikom nech poda žalobu 🙂

maranco
25. sep 2024

@fialka727 sú to rôzne osoby z rôznych miest alebo je to jeden človek? Prípadne ich spája aspoň blízke okolie?

fialka727
25. sep 2024

Prišla niekomu odpoved že začnú trestne konanie ?