icon

Máte skúsenosti s pobytmi v Zakopanom s malými deťmi?

23. okt 2024

Ahojte mate s nejakym skusenosti? Kde to bolo OK?

1mata
23. okt 2024
katariiinkaa
23. okt 2024

@1mata Tiež odporúčam Nosalowy Dwor, boli sme tam síce bez detí, ale za to hotel bol pomerne dosť prispôsobený deťom, majú perfektné vybavenie pre nich dnu aj vonku 🙂

1mata
23. okt 2024

@1mata *spokojní

vkatush
23. okt 2024

My sme boli v hotel Skalný. Znova by som už išla do iného, ale ak ti stačí priemer, je to okey.
Boli sme aj u známych, Slováci čo prenajímajú izby v prerobenom dome (niečo ako penzión), ale zase nemáš tam wellness, bezbariérový prístup a stravu si riešiš sama (to je skôr lacnejší variant, ak si nemôžeš dovoliť minúť veľa).

cukroska
23. okt 2024

Hotel Belvedere a ostatné ma nenapadne. Raz sme mali úplne v centre a zároveň tichučký,pekný hotel .Len neviem názov. Ale stále sme mali super. Aj cenovo aj služby. Lepšie ako u nás.

autor
24. okt 2024

@1mata podla fotiek krasne, postielku atd. nemaju problem nachystat?

autor
24. okt 2024

@vkatush wellness prave premyslam, ze asi aj tak nevyuzijeme bez maleho a v bazene s malym dietatom to oddych moc nie je 😁

autor
24. okt 2024

@cukroska urcite ano, premyslala som nad Liptovom, ze az moc daleko nejdeme ale beztak sme tam snad uz pobehali vsetko 😑

vkatush
24. okt 2024

No my si práveže vieme užiť wellness (bazén a vírivku) aj s malým, on ľúbi vodu. Saunu nie, ale na tú ani my nie sme 😁 takže ak ideme, snažím sa nájsť naozaj baby friendly podmienky.

Na SVK zatiaľ naj pre nás bol Hotel Chopok.
V tom Zakopanom sme boli zatiaľ len 2x, takže tam ešte recenziu na naozaj dobré nemám 😁

autor
24. okt 2024

@vkatush ja sa velmi bojim co sa tyka inych ludi lebo som tehotna cize mam menej sil asi ako bezne ustriehnut 🙈

vkatush
24. okt 2024

No napr ten Chopok (nechcem robiť reklamu, len skúsenosť 😂), sme šli cez týždeň a mimo sviatkov. Takže žiaden nátresk, skoro vždy sme boli sami vo wellnesse (víkendy/sviatky/prázdniny je tam veľa, robia aj animačné programy pre deti vtedy).
Navyše sú tam 2, jeden pre rodiny s deťmi a druhý adults only. Obe majú sauny, vírivku, bazén.
Pekný kútik, herňa, a to jedlo 😍 ja by som sa vrátila čisto len kvôli jedlu 😂 a pre malého mali špeciálne prispôsobené a to bola taká lahôdka 😁 a čo si požiadate, to majú (postieľka, nočník, redukcia na wc, stolička na kŕmenie,...).

autor
24. okt 2024

@vkatush tam to poznam tiez, preto ma to nelaka, kedze to tam mame prebehane sice akoby Zakopane nie 🙈🙄🙆‍♀️

vkatush
24. okt 2024

Tak potom len keď pôjdete, napíš, kde a ako sa vám páčilo, my určite chceme ísť znova do Zakopaneho, recenzia poteší (ale zväčša čítam po nete, aj na nie slovenských portáloch, väčší dosah 🙂)

autor
24. okt 2024

@vkatush ja vacsinou cez google si rozkliknem a tam recenzie 🙈

1mata
25. okt 2024

Krásne, čisto, strava výborná ( raňajky veľký výber), trošku ďalej od Krupówky, ale aspoň sme sa prešli 🙂
Postieľku sme nemali, pretože malý mal 4 mesiace a spinkal s nami. Ale určite nemajú problém

1mata
25. okt 2024

Taktiež sme boli tu a spokojnosť https://www.booking.com/hotel/pl/aparthotel-roy...