Máte skúsenosti s ponukou CK CKVT?
Ahojte nemáte skúsenosti s touto ponukou od ck CKVT?
V skratke tam ide o to, že presné miesto dovolenky sa dozvieme 5 dní pred odchodom. Ďakujem
@lion13 a význam toho je aký?
Co sa nepreda, to dostanu tito so super tajomnou ponukou 😀 ani to nestornujes 5d pred, strasna somarina... dostanes apartman 30min od plaze a mas dovolenku
@lion13 wow, akoze mas zaplatit za nieco, co nevies vopred, cize cista macka vo vreci. A vies to potom aspon vymenit, alebo odmietnut? Akoze skusenost teda nemam, aby som odpovedala na tvoju otazku, ale ani by som do toho nesla. Ak chcem dovcu za par dnobnych, tak si kupim sama letenku aj ubytko a idem a viem kam, a samozrejme viem, ze tam chcem ist.
Má to byť Chorvátsko autobusom a polpenziou. V popise píšu že 150-200m k pláži.Asi to bude tak že čo sa im nepredá tam ubytujú.
Ani zadarmo, čo ostane najväčší bordel
Chorvatsko autobusom a polpenzia su podla mna tie najminimalnejsie poziadavky na dovolenku, taku ponuku si najdes aj sama bez toho, aby si z toho mala nechcene prekvapko...
Raz sme takto šli, ale cez inú CK. Bolo to tak cca 15 rokov dozadu a v Taliansku v Ligurii. Nevedeli sme už nič booknut, tak nám v CK povedali o tejto JOKER ponuke. Vedeli sme len, že to bude medzi Janovom a Ventimigliou. Zaplatili sme 500e, dostali sme voucher s ktorým sme šli do agentúry v Pietra Ligure, tam nám pridelili apartmán v rezidencii v San Bartolomeo al Mare. Riadna cena za apartmán pre 5 os v hlavnej sezóne bola okolo 1300e, nás to takto vyšlo 500.
keby som bola mladá, slobodná -rozumej aj bez detí - tak kľudne...
nemusí to byť hneď zlé. a ak bude, tak prežiješ a ešte budete aj dlho spomínať...
ako my na Rumunsko - v kempe bola taká "čistota" - na WC bolo na podlahe miešaná voda s močom asi 10 cm - všetci sme po tom chodili , že mama sa čudovala že sme si odtiaľ nedoniesli min. týfus...

Akože krajinu, oblasť, hotel ?
Tak toto som ešte nepočula.
Mňa by šľak trafil keby som nevedela 😂