Máte zaplatenú dovolenku k moru?
Ahojte máte už zaplatené dovolenky k moru cez leto? Ako vidíte situáciu neviem sa rozhodnúť 🤷
Ano ideme ale riešime ubytko cez booking a cesta autom Bulharsko asimesiac pred odchodom😉
Nie
áno, mame zaplatený Cyprus / severný/
Mame zaplatenu rezervaciu do chorvatska v lete.. Myslite ze bude situacia ze sa bude dat cez hranice prejsť? Ja ani deti niesme ockovane, manzel ano. Budete niekto mat odvahu cestovat bez ockovania? Min.roku bolo viac rodin bez očko. a bez testov a prešli v pohode ich pustili
@kacenocka2 à prečo by som nemala mať odvahu, ak to máš chytiť, tak to chytíš hocikde...
@sense ja sa covidu nebojim, my sme prekonali, lahky pribeh len sa bojim ci prejdeme cez hranice bez covid pasu lebo uz nam neplatí a ockovat kvôli dovolenke sa nedam
@kacenocka2 podľa mňa nebudú kontroly v lete keď nie sú ani teraz. Minulý rok to ani neriešili na hranici 😉😉 mala som test a nikto ho nepýtal 😁 tento rok ideme zas ale autovlakom 😊😊
baby ako hladate,ze vas vyjde letenky+ubytko lacnejsie? mam vyhliadnuty hotel s aquaparkom v turecku na 9noci -2600e +150e poistenie/4os. vcera pozeram letenky +ubytko chorvatsko 9 dni 1600e+150poistenie,bez stravy,dopravy z letiska,na letisko atd. 🤷♀️
@kacenocka2 tak je veľa krajín kde nič také netreba, my sme boli minulý rok v Taliansku a nikde nič od nás nepýtal, bola som ako neockovana, neprekoná a... Dokonca aj dovnútra do restiky nas pustili bez covid pasu. Do jednej nechceli lebo nariadenie ale v druhej problém nemali
@iwka1984 super🙂.chystame sa isto, ale keby nas vratili z hranic, tak manzel by ma asi odstrelil.😀Ale neverim ze by otáčali na hraniciach neočko.turistov, ked to ich živí.2 roky uz nam je dlho bez dovolenky. velmi chceme ist..risknem to, si dame s detmi urobit aspon testy.

@stvura tak to poznam...starší ide z bilingválneho do Španielska na pol roka, podlahy v dome treba pomeniť lebo majú minimálne20 rokov..obizolovat dom atď 🙄😑