Mauricius 2017
Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?
@momoqui ja teda neviem.. hotel za 500eur na den myslis ,ze uzmusi mat ako taky standard..dokonca tam chodi babis pravidelne a rozne slovenske hviezdicky... mam toako typ od jednejznamej lekarky, ktora tam pravidekne chodi,tosobne odskusane to moc nemam.. ma to hodnotenie tusim 8,8... myslim,ze to je fajn;) napisem o tri tyzdne po prichode🙂
@lukukuk ok potom napis. My co mame odskusane booking 8,8 moze byt naozaj slabe... podla komentov to nie je 5* samozrejme Zalezi co clovek ocakava a s cim porovnava ... Neznamena ze ked tam chodia slovenske hviezdy ze to musi byt fakt dobre :-P dufam ze budes mat skvelu dovolenku a potom napis dojmy 🙂
...boze baby..odlet o 9 dni a moje decko ma zapal stredneho ucha, ATB a este aj zvracia...mozem sa len modlit aby stihol vyzdraviet..
@liza68 my sme este nikdy tak daleko neleteli s detmi, max 2 hodiny..Grecko, Turecko... ale uz je mu lepsie..tesim sa ze je na ostrove tak vysoka vlhkost vzduchu, lebo dutiny mame chytene vsetci...tak nam to tam dufam prejde... este pozeram ten cas..ked vyguglim ze priamy let Vieden -Mauricius, da mi ze 11h 30 min +3h casovy posun..cize ale cisty cas letu je tych 11 a pol? Som z toho debil 😂
@cat ahoj.mu sme uz tu.neviem ako a cez aku spolocnost letite,ale loviem nasu skusenost. My sme leteli s dva a pol rocnym..letwli sme z Viedne do dubaja,to mas nejakych 5hodin.leteli sme o 22hej.rano okolo tretej nasho casu ,ich o 6tej sme boli tam. O 10tej ich casu sme letwli z dubaja na mauricous.dovtedy sme boli v loungi. Dlzka letu z Dubaja na M. Bola 6hodin. Potom sme cca hodinu sli autom z letiska k hotelu. Nas maly to zvladol totalne bravurne.bez placu,nervov,totalne super .ale boli tam va aie deti,kyorw to tazko zvladali ten 6 hodinovy let..drzim palce
@tenerifka boli ste bez cestovky? 🙂

@monika_k Tam sme boli cez maďarsku cestovku. Ale kamaratka s rodinou bola cez Firo Tour v novembri.