icon

Mauricius 2017

liza68
26. jan 2017

Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?

liza68
autor
6. feb 2017

@monika_k Tam sme boli cez maďarsku cestovku. Ale kamaratka s rodinou bola cez Firo Tour v novembri.

monika_k
6. feb 2017

@liza68 dakujem a ta madarska sa ako vola? pozriem nahodou ci to nemaju aj po anglicky... ja akosi neviem najst dobre cestovky ktore ponukaju aj seychelly... inac zanzibar sme chceli aj my ale kedze mozme len maj, jun, jul tak sme to odlozili

lukukuk
6. feb 2017

@cat uz som mu pisala.je to ok🙂))

cat
6. feb 2017

@lukukuk no to dufam...na videu zpred par hodin este dobre prsi...ale som rada ze mozme sledovat take online spravy ☺

lukukuk
7. feb 2017

@cat je to tam v pohode.pozerala som uz fotky.. my tam budeme v piatok podvecer a do tedy to ma byt uplne ok😉 nastastie.ale vdaka za info.velmi si mi pomoula!

cat
7. feb 2017

@lukukuk jej niet zaco...tak peknu dovcu !!😎..uz je tam znovu slunicko ☺

liza68
autor
7. feb 2017

@cat Aj ja to pozerám stále! Dík za info! Len v robote mám strašne veľa teraz!🙂

liza68
autor
7. feb 2017

@lukukuk Ahoj! Kam idete presne, keď možem?🙂

liza68
autor
7. feb 2017

@monika_k Safari travel Budapest. Cez nich sme boli na Seychelach a vlani v DR.

lukukuk
7. feb 2017

@liza68 ahoj.chces hotel.alebo plaz?:D

liza68
autor
8. feb 2017

@lukukuk Ahoj, pláž! Ale možeš aj hotel 😉

momoqui
8. feb 2017

@lukukuk ahoj mas ho odskusany? Na foto vyzera fajn ale po precitani komentov ... (nie moc ciste, zle sluzby, nie moc dobre jedlo, stary nabytok, etc...). Vy ste boli spokojni?

lukukuk
8. feb 2017

@momoqui ja teda neviem.. hotel za 500eur na den myslis ,ze uzmusi mat ako taky standard..dokonca tam chodi babis pravidelne a rozne slovenske hviezdicky... mam toako typ od jednejznamej lekarky, ktora tam pravidekne chodi,tosobne odskusane to moc nemam.. ma to hodnotenie tusim 8,8... myslim,ze to je fajn;) napisem o tri tyzdne po prichode🙂

momoqui
8. feb 2017

@lukukuk ok potom napis. My co mame odskusane booking 8,8 moze byt naozaj slabe... podla komentov to nie je 5* samozrejme Zalezi co clovek ocakava a s cim porovnava ... Neznamena ze ked tam chodia slovenske hviezdy ze to musi byt fakt dobre :-P dufam ze budes mat skvelu dovolenku a potom napis dojmy 🙂

lukukuk
8. feb 2017

@momoqui urcite napisem🙂 my sme mali uz aj 9,1 a neboli sme spokojni:D takze kazdy inak hodnoti.to je fakt🙂 uvidime.necham sa prekvapit🙂

liza68
autor
8. feb 2017

@lukukuk Jej, a my ideme do La Canonnier Beachcomber! Napíš, že aké je to tam! Bude to dobre! Prajem ti krásnu dovolenku!

cat
9. feb 2017

...boze baby..odlet o 9 dni a moje decko ma zapal stredneho ucha, ATB a este aj zvracia...mozem sa len modlit aby stihol vyzdraviet..

liza68
autor
10. feb 2017

@cat žiadna panika, na dovolenke už bude v poriadku! Juj len tie ušká, na tej dlhej ceste! Mojmu malému keď sme išli domov zo Seychelles, tak boleli uši (reval chudák) že potom ešte dva týždne nechcel nosiť ani čiapku!

cat
11. feb 2017

@liza68 my sme este nikdy tak daleko neleteli s detmi, max 2 hodiny..Grecko, Turecko... ale uz je mu lepsie..tesim sa ze je na ostrove tak vysoka vlhkost vzduchu, lebo dutiny mame chytene vsetci...tak nam to tam dufam prejde... este pozeram ten cas..ked vyguglim ze priamy let Vieden -Mauricius, da mi ze 11h 30 min +3h casovy posun..cize ale cisty cas letu je tych 11 a pol? Som z toho debil 😂

lukukuk
11. feb 2017

@cat ahoj.mu sme uz tu.neviem ako a cez aku spolocnost letite,ale loviem nasu skusenost. My sme leteli s dva a pol rocnym..letwli sme z Viedne do dubaja,to mas nejakych 5hodin.leteli sme o 22hej.rano okolo tretej nasho casu ,ich o 6tej sme boli tam. O 10tej ich casu sme letwli z dubaja na mauricous.dovtedy sme boli v loungi. Dlzka letu z Dubaja na M. Bola 6hodin. Potom sme cca hodinu sli autom z letiska k hotelu. Nas maly to zvladol totalne bravurne.bez placu,nervov,totalne super .ale boli tam va aie deti,kyorw to tazko zvladali ten 6 hodinovy let..drzim palce

cat
11. feb 2017

@lukukuk ďakujem☺ moji maju 8 a 11r. a nechcem prehanat ale oni su strasne vzorni a dobri kamkolvek ideme.. dufam ze let prespia. ake je tam pocasie? A krasnu dovcu 😎

lukukuk
11. feb 2017

@cat aj nas je taki,tak nebudete mat problem,urcite🙂 dokonca moj bol dlho hore.
Pocasie??bombove,more je teple jak vana,vonku je horuuuuuuucooo a vlhkoooo..opalovaci aspon 50😎

liza68
autor
11. feb 2017

@lukukuk Tak toto som chcela počuť!!!!😀 krásnu dovolenku prajem celej rodinke! Jupí! Piatok ideme aj my...😎

liza68
autor
11. feb 2017

@cat Deti to zvládnu na jedničku! Náš teraz má sedem, keď mal 5 sme leteli na Seychely a vlani DR a tam sme leteli z Paríža ešte 8 hodin! Teraz sa teší lebo ide ešte jedna rodina a bude mať aj kamarátku.

liza68
autor
11. feb 2017

@lukukuk A si spokojná s hotelom?

lukukuk
11. feb 2017

@liza68 no hotel.je nenormalny🙂 rezort je toez top.luxusny. teda..pochodili sme vela toho ,alw tento rezort je naozaj top.

liza68
autor
13. feb 2017

@lukukuk A večer? Teplo je? Alebo radšej mám zobrať svetre, mikinu? Hlavne pre malého...

lukukuk
13. feb 2017

@liza68 preboha..len to nie... haha... ja tu nemam pre.maleho noc dlhe
..csetci sa tu potime..je tu hrozne teplo...by som u.rela v dlhom rukave🙂

suzinka121
25. feb 2017

@tenerifka boli ste bez cestovky? 🙂