icon

Mauricius 2017

liza68
26. jan 2017

Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?

tenerifka
26. feb 2017

@suzinka121 Ano, letenky som kupila cez Air France priamy let z Pariza a hotely som objednala cez nemecke CK-tusim TUI a Neckermann, ale treba objednat s velkym casovym predstihom, vtedy sa da usetrit aj 30%

zirafkasaska
4. jún 2017

@tanecnica82 celkovy rozpocet ako aj rozhodnutie, ci ist cez cestovku alebo na vlastnu past je otazka priorit 🙂 ja som bola najskor rozhodnuta, ze to zorganizujem sama, ale ked oslovila cestovku, dali mi lepsiu cenu ako by som dostala ja, takze ja urcite odporucam ist cez cestovku. ja som to riesila s Fischerom, vsetko mi zabezpecili podla mojich poziadaviek, dokonca aj hotel som si vybrala sama, pretoze tie co mali v ponuke sa mi nepacili (vlastne pacili, ale nevyhovovala mi cena 🙂 vybrala som si Lux Le Morne - cena, za pobyt bola pre mna neakceptovatelna 🙂) boli sme bez deti, iba s manzelom, pobyt na 12 noci, silvestrovsky pobyt, odlet z Viedne s Emirates - urcite odporucam 🙂 hotely si mozes vybrat podla svojich moznosti, od 3* az po superluxusne, da sa byvat aj v apartmanoch, ale moznosti stravovania su tam dost obmedzene a to co usetris na ubytovani, minies v restauraciach (cena za obed sa pohybovala od 25 do cca 40e / osoba, co teda bolo celkom dost 🙂)

renata_14
22. okt 2017

dievcata ake su plaze na Mauriciu? kde ist radsej - Mauricius ci Dominikanska republika...chcem hlavne krasnu gycovu plaz s bielym pieskom...

winnerka
22. okt 2017

Boli tam pekne pláže - Maurícius je podľa mna zaujímavejší ako Dominika

winnerka
22. okt 2017

Ale top na gýčovú pláž s bielym pieskom sú Maldives.... už sa neviem dočkať , ako sa tam vo februári vrátime

renata_14
22. okt 2017

@winnerka krasne plaze. A aka oblast na Mauriciu je naj na dovcu...Dominiku uz mam celkom nastudovanu, ale o MAuriciu zatial len nacitavam info. A este ma zaujima aj strava? Treba riesit ALL na MAuriciu? Alebo staci polpenzia? a da sa dokupit pocas dna co to? ako je to tam cenovo?

winnerka
22. okt 2017

@renata_14 my sme boli oblasť Belle mare , východné pobrežie , dosť veľa fúkalo , aj pomerne dlhy transfer z letiska sme mali - cca 2 hodiny. Ja som jednoznačne za all inclusive , i keď je tam lacno ... od nás bol najbližší supermarket , či nákupné možnosti cca 7 km.

oliverceky
22. okt 2017

@winnerka Čo by ste doporučili aj pre deti? Maurícius, Dominikánska republ.alebo Maledives. Koľko trvá let z Viedne? Ďakujem

winnerka
22. okt 2017

Pre deti asi najlepšie je ísť do Dominiky . Let cca 9 hodín . Maurícius sme išli Viedeň - Dubaj - Maurícius , 5,5 a zhruba 6,5 hodinové lety , prestup v Dubaji cca 4 hodiny. Maledivy tiež prestup v Dubaji , potom Male a potom hydroplanom . Je to pre deti podľa mna náročné a dlhé , taktiež si myslím , že je to skôr taká relaxacna destinácia

tenerifka
22. okt 2017

Na Maldives som bola 2-krat, na Mauriciu raz-Belle mare a Fic& Flac, a v Dominkanskej republike(pozor, nie v Dominike-to je uplne iny malicky ostrov) som bola 2-krat-Bayahibe a Las Galeras
Na Mauriciu sa mi nepacilo....nemam potrebu sa tam vratit

DR-Bayahibe-okrem vyletu na ostrov Saona to bola masovka a nic moc
DR-Las Galeras-raj, nadhera, ale velmi dlhy a narocny transfer z letiska, my sme isli s taxi zo Santo Domingo cca 2 a pol hodky(leteli sme z Madridu), ale chudaci co leteli z Frankfurtu do Puerto Plata,mali transfer 4 hodiny po serpentinach

Maldives-budem sa tam vzdy vracat, najvaic doporucujem pre mensie deti(nie teens, je to velmi kludna dovolenka), ale moje pubertacky tam chcu aj tak ist znova

renata_14
22. okt 2017

@tenerifka a preco sa Mauricius nepacil?

tenerifka
22. okt 2017

@renata_14 ja ti neviem....nejako ma ten ostrov nechytil, taka umelina a vytrieskat co najviac z turistov
Z Maldiv som po obidva razy odchadzala so slzami v ociach, chcela som, tam zostat este aspon tyzden, ale nedalo sa kvoli praci a skole,z Mauricia som sa tesila domov
Ale kazdy to preziva inak, co sa paci jednemu sa nemusi pacit druhemu

renata_14
22. okt 2017

@tenerifka len ceny su zabite ☹ ja chcem niekam na minimalne 13noci a kde su krasne plaze, hotel nemusi byt luxus, ale plaz chcem gycovu 😉

tenerifka
22. okt 2017

@renata_14 a kedy chces ist?
V zimnych mesiacoch je krasne a cenovo prijatelne v Thajsku, Phi phi, Koh Yao yai....
Ja som bola v januari v Bangkoku+ostrov Koh Samet a hic vo dne v noci a more teple ako polievka

renata_14
22. okt 2017

@tenerifka v aprili, niekedy po velkej noci...v Thajsku som bola 2x (februar a april) , aj na Kube (april), tak by som chcela nieco ine teraz

tenerifka
22. okt 2017

@renata_14 jasne, chapem
Ked pojdes na Maldivy, vsetko ostatne ti uz bude pripadat horsie...
Pozri este Seychely

renata_14
22. okt 2017

@tenerifka pozriem 🙂

tenerifka
22. okt 2017

Zanzibar je takisto fajn, ale vychodne pobrezie ma priliv/odliv taky, ze pol dna moze zostat bez mora
Zato ma gycove palmove plaze
Naproti tomu sever -Nungwi-ma more pocas celeho dna, krasne more a jemny piesok, ale na plazach su palmy len na niektorych miestach

renata_14
22. okt 2017

@tenerifka pozriem aj ten,len predstava pol dna bez mora nie je lakava 😉 ale popozeram

cat
Autor odpoveď zmazal
cat
22. okt 2017
liza68
autor
23. okt 2017

@renata_14 Seychely a potom Maldives! Pre mňa tam boli najkrajšie pláže. Bola som aj v DR a tento rok aj na Mauriciusi!

renata_14
23. okt 2017

@cat krasne foto,ak sa mozem spytat Mauricius ma prevazne verejne plaze,alebo podla toho kde je situovany hotel?

renata_14
23. okt 2017

@liza68 a aky je tvoj nazor?DR ci Mauricius?

liza68
autor
23. okt 2017

@renata_14 keď DR alebo Mauricius, tak potom DR! Ale najkrajšie pláže podľa mňa boli na Seychellach jednoznačne!

cat
23. okt 2017

@renata_14 my sme vsetky tie 3 pláže mali hotelové..minimum ludí..to bola 2.polka februára práve..

cat
23. okt 2017

@renata_14 este k tym plazam, pri našom hoteli bola jedna divoká s vlnami..jedna uplne kludna zatoka a jedna malinka sukromna hned ako som vyšla z terasy. Bola to tá najjj dovolenka. Teraz chceme skúsiť Seychelly..najbližšie..

paura
23. okt 2017

@renata_14 my sme mali pri hotely 3 sukromne plaze

mia_31
28. okt 2017

baby prosim vas boli ste niekto v tomto hoteli LUx bell mare ? https://www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/l...

boli sme 5x Male Divy ,chceme ist v marci na Mauritius, mame radi luxusnejsie hotely. dakujem

stephania
Autor odpoveď zmazal