Mauricius 2017
Ideme na Mauricius! Dievčatá, ktoré ste už tam boli, čo máme vidieť, ochutnať atď...?
@tanecnica82 celkovy rozpocet ako aj rozhodnutie, ci ist cez cestovku alebo na vlastnu past je otazka priorit 🙂 ja som bola najskor rozhodnuta, ze to zorganizujem sama, ale ked oslovila cestovku, dali mi lepsiu cenu ako by som dostala ja, takze ja urcite odporucam ist cez cestovku. ja som to riesila s Fischerom, vsetko mi zabezpecili podla mojich poziadaviek, dokonca aj hotel som si vybrala sama, pretoze tie co mali v ponuke sa mi nepacili (vlastne pacili, ale nevyhovovala mi cena 🙂 vybrala som si Lux Le Morne - cena, za pobyt bola pre mna neakceptovatelna 🙂) boli sme bez deti, iba s manzelom, pobyt na 12 noci, silvestrovsky pobyt, odlet z Viedne s Emirates - urcite odporucam 🙂 hotely si mozes vybrat podla svojich moznosti, od 3* az po superluxusne, da sa byvat aj v apartmanoch, ale moznosti stravovania su tam dost obmedzene a to co usetris na ubytovani, minies v restauraciach (cena za obed sa pohybovala od 25 do cca 40e / osoba, co teda bolo celkom dost 🙂)
dievcata ake su plaze na Mauriciu? kde ist radsej - Mauricius ci Dominikanska republika...chcem hlavne krasnu gycovu plaz s bielym pieskom...
@winnerka krasne plaze. A aka oblast na Mauriciu je naj na dovcu...Dominiku uz mam celkom nastudovanu, ale o MAuriciu zatial len nacitavam info. A este ma zaujima aj strava? Treba riesit ALL na MAuriciu? Alebo staci polpenzia? a da sa dokupit pocas dna co to? ako je to tam cenovo?
@winnerka Čo by ste doporučili aj pre deti? Maurícius, Dominikánska republ.alebo Maledives. Koľko trvá let z Viedne? Ďakujem
Pre deti asi najlepšie je ísť do Dominiky . Let cca 9 hodín . Maurícius sme išli Viedeň - Dubaj - Maurícius , 5,5 a zhruba 6,5 hodinové lety , prestup v Dubaji cca 4 hodiny. Maledivy tiež prestup v Dubaji , potom Male a potom hydroplanom . Je to pre deti podľa mna náročné a dlhé , taktiež si myslím , že je to skôr taká relaxacna destinácia
Na Maldives som bola 2-krat, na Mauriciu raz-Belle mare a Fic& Flac, a v Dominkanskej republike(pozor, nie v Dominike-to je uplne iny malicky ostrov) som bola 2-krat-Bayahibe a Las Galeras
Na Mauriciu sa mi nepacilo....nemam potrebu sa tam vratit
DR-Bayahibe-okrem vyletu na ostrov Saona to bola masovka a nic moc
DR-Las Galeras-raj, nadhera, ale velmi dlhy a narocny transfer z letiska, my sme isli s taxi zo Santo Domingo cca 2 a pol hodky(leteli sme z Madridu), ale chudaci co leteli z Frankfurtu do Puerto Plata,mali transfer 4 hodiny po serpentinach
Maldives-budem sa tam vzdy vracat, najvaic doporucujem pre mensie deti(nie teens, je to velmi kludna dovolenka), ale moje pubertacky tam chcu aj tak ist znova
@renata_14 ja ti neviem....nejako ma ten ostrov nechytil, taka umelina a vytrieskat co najviac z turistov
Z Maldiv som po obidva razy odchadzala so slzami v ociach, chcela som, tam zostat este aspon tyzden, ale nedalo sa kvoli praci a skole,z Mauricia som sa tesila domov
Ale kazdy to preziva inak, co sa paci jednemu sa nemusi pacit druhemu
Zanzibar je takisto fajn, ale vychodne pobrezie ma priliv/odliv taky, ze pol dna moze zostat bez mora
Zato ma gycove palmove plaze
Naproti tomu sever -Nungwi-ma more pocas celeho dna, krasne more a jemny piesok, ale na plazach su palmy len na niektorych miestach
baby prosim vas boli ste niekto v tomto hoteli LUx bell mare ? https://www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/l...
boli sme 5x Male Divy ,chceme ist v marci na Mauritius, mame radi luxusnejsie hotely. dakujem

@suzinka121 Ano, letenky som kupila cez Air France priamy let z Pariza a hotely som objednala cez nemecke CK-tusim TUI a Neckermann, ale treba objednat s velkym casovym predstihom, vtedy sa da usetrit aj 30%