Míňanie na luxusné dovolenky
Čítam práve kategória ,,dovolenka ". Fakt je to neskutočné ako sa ľudia delia na vrstvy. Niekto napíše minul som 7 tisíc a k tomu ešte 2 tisíc vreckové. To vychádza 9 tisíc za desať dní ???? Vraj si treba poriadne oddýchnuť. Veď pre niekoho je 9 tisíc ročný príjem ?!!!A to maka od rána do večera. Je to strašné,kde sme dospeli a nie nebude to nešikovnosťou a lenivosťou jedinca.
@anonym_autor a čo? Prečo by sa mali ľudia čo majú väčšie príjmy prispôsobovať ľudom, ktorý ich nemaju? Tiež minieme na dovolenku 2t okolo 9 tisíc aj s vreckovým a nevidím na tom nič zlé
Si uvedom,ze mame 5deti takze ano vyslo nas to tolko a co si myslis???ze mnohopocetne rodiny ist na dovolenku nemozu ist,ci ako???chapem,ze je to kopu tisic pre niekoho ale cely zivot sme len do domu vrazali,tam sme uz skoncili tak sme na rade my,ze konecne mozme sa venovat aj nam,nie len domu.
Muza tam chytili 4kolky,boli sme na pusti sa povozit aj s detmi,vsetko to stalo eura.Muza to tak chytilo,ze zajtra k nam pride nova 4kolka za 7000eur,je cas si plnit aj detske sny alebo pubertalne.
Si uvedom,ze mame 5deti takze ano vyslo nas to tolko a co si myslis???ze mnohopocetne rodiny ist na dovolenku nemozu ist,ci ako???chapem,ze je to kopu tisic pre niekoho ale cely zivot sme len do domu vrazali,tam sme uz skoncili tak sme na rade my,ze konecne mozme sa venovat aj nam,nie len domu.
@vladuska20 vazne ? 7000 tak to potom ano, ked 7 ludi.
@vladuska20 vazne ? 7000 tak to potom ano, ked 7 ludi.
@balerina2025 ale ved som to tam aj pisala,ze vzdy berieme 2 izby.Ale ludia necitaju,vidia len cisla
@balerina2025 ale ved som to tam aj pisala,ze vzdy berieme 2 izby.Ale ludia necitaju,vidia len cisla
@vladuska20 chapem
@vladuska20 chapem
@balerina2025 8,chodi s nami aj babka 80r,takze musime brat ohlad aj na nu,aby tam zase az moc horuco nebolo.Predsa len vek,preto ma aj poistenie drahsie ako my.
@anonym_autor co je na tom neskutocne?? Ved zarobili si, nasetrili si, splnili si sen, co oni mozu za to, ze ty nezarobis, nenasetris?? Tak sa snaz aby si aj ty raz mohla ist na vysnivanu dovolenku alebo si dopriat to, po com tuzis, za sebalutost ta ale nikto platit nebude.
@anonym_autor 4ria v 1izbe,4v 2hej izbe.Co je na tom nepochopitelne,co???
A čo je teba do toho? Sú to tvoje peniaze? Niekto dá 9k za jeden deň, niekto dá 9k za dva týždne dovolenky. Každého slobodne rozhodnutie.
@anonym_autor chodím tam 15 rokov, a teda za tú sumu? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 No tak to bola tupa trúbka alebo platila domácim za domáce klobásky 😃😃😃😃😃😃😃🥴
@anonym_autor keby ich tam bolo aj 30 za tie peniaze - stale su to peniaze, ktore zarobili, nasetrili a teba ide roztrhat od zlosti, ze ty taka schopna nie si. Takze nie je na mieste aby si sa ty niekomu vysmievala.
@anonym_autor nechapem ty si im to neplatila predsa je to uplne ich vec aku dovolenku kde a za kolko
A predstav si buduci rok chceme Turecko,tam pocitam aj 8000eur,deti rastu,a tak aj ceny.Maly mi isiel prvy krat ako infant mal pol roka,teraz sme sli po 2r uz mal vsetko svoje.Cize aj suma bola vyssia.A medzi tym sme robili ploty 4strany,takze leto bolo na malte a dreli sme na dome.
@anonym_autor chodím tam 15 rokov, a teda za tú sumu? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 No tak to bola tupa trúbka alebo platila domácim za domáce klobásky 😃😃😃😃😃😃😃🥴
@misiak7777 tebe príde normálne o niekom koho nepoznáš napísať ze je tupá trúbka len skrz toho, že platila svojimi vlastnými peniazmi niečo na dovolenke?
A predstav si buduci rok chceme Turecko,tam pocitam aj 8000eur,deti rastu,a tak aj ceny.Maly mi isiel prvy krat ako infant mal pol roka,teraz sme sli po 2r uz mal vsetko svoje.Cize aj suma bola vyssia.A medzi tym sme robili ploty 4strany,takze leto bolo na malte a dreli sme na dome.
@vladuska20 Môžem sa spýtať bez akýchkoľvek negatívnych konotacii, v akej oblasti s.muzom pracujete? Len ma.to úprimne zaujíma. Ja vám prajem.
@vladuska20 velmi sa nevystatuj lebo ti to karma zariadi inak 😉
@anonym_autor a čo je na tom?Môj známy boli 3 v Turecku na 14 dni za 5 t eur a 1000 minuli na handry, zlato.Lenze zarobí mesačne 10-15 t ma firmu.Su ľudia čo robia, zarobia aj minú.My zarobíme menej ideme na lacnejšiu dovolenku ešte sú aj ľudia čo nechodia roky nikam.
A čo je teba do toho? Sú to tvoje peniaze? Niekto dá 9k za jeden deň, niekto dá 9k za dva týždne dovolenky. Každého slobodne rozhodnutie.
@lucia13022023 snáď môžem sa zamyslieť nad nepomerom na SK...inak zatiaľ nikto nekomentoval to,že fakt ekonomické rozdiely medzi jednotlivými vrstvami sú neskutočné. Asi niekde je chyba. To bolo hlavnou podstatou prispevku. Nie čo má potom,že nie sú to moje peniaze.
Papier znesie veľa, potom pravda môže byť že nikde neboli, alebo iba pri Dunaji 😂
@lucia13022023 snáď môžem sa zamyslieť nad nepomerom na SK...inak zatiaľ nikto nekomentoval to,že fakt ekonomické rozdiely medzi jednotlivými vrstvami sú neskutočné. Asi niekde je chyba. To bolo hlavnou podstatou prispevku. Nie čo má potom,že nie sú to moje peniaze.
@anonym_autor rozdiely budu este vacsie.
@misiak7777 a mate 2izby,hej???
@anonym_autor ty vidis len tu sumu,nic viac.Ja som stale na rodicaku a davno pracujem.

@anonym_autor to bol kde.