Míňanie na luxusné dovolenky
Čítam práve kategória ,,dovolenka ". Fakt je to neskutočné ako sa ľudia delia na vrstvy. Niekto napíše minul som 7 tisíc a k tomu ešte 2 tisíc vreckové. To vychádza 9 tisíc za desať dní ???? Vraj si treba poriadne oddýchnuť. Veď pre niekoho je 9 tisíc ročný príjem ?!!!A to maka od rána do večera. Je to strašné,kde sme dospeli a nie nebude to nešikovnosťou a lenivosťou jedinca.
Muza tam chytili 4kolky,boli sme na pusti sa povozit aj s detmi,vsetko to stalo eura.Muza to tak chytilo,ze zajtra k nam pride nova 4kolka za 7000eur,je cas si plnit aj detske sny alebo pubertalne.
@vladuska20 a ty si kolko prispela na tie vase dovolenky? Ci iba rodis ako jablon?
Ja som išla sama s dvoma dcérami do Bulharska a vyšlo nás to 3000 dovolenka a plus 500 aj dačo vreckové. Išli sme na 2 týždne.
@anonym_autor Zase všetkým never vždy a všetko! 😆 Možno pár ľudí minie 9 000 €/my im to doprajeme/,ale väčšina tieska 🤣
Odhliadnuc od faktu že tu lietajú páky aké v mojom okolí niektorí ľudia nezarobia za celý rok, ma najviac prekvapilo že 17 ročný ešte stále chodí na dovolenku s rodičmi a býva na jednej izbe s 80 ročnou starou mamou
@anonym_b6a3db to, že niekto odfotí na siete prázdnu pláž neznamená, že to je pravda.V IT sa ledva dalo večer po promenáde prejsť.Bolo plno ako každý rok a nezdalo sa mi ubytovanie drahsie
@anonym_59d5c3 prave som v Taliansku v Lido di Jesolo, je tu naozaj cely tyzden malicko ludi, az ludoprazdne. Noc nas stoji 1300eur s ranajkami, vecera 4 (2 deti) cca 70 eur kazdy den. Taliansko je extremne drahe a je vidno ze su to naozaj iba bohati ludia.
@vladuska20 a ty si kolko prispela na tie vase dovolenky? Ci iba rodis ako jablon?
@anonym_26132e vidis aka si hlupa???ano iba rodim ako jablon.Myslim si,ze dnes na nocnej sa ozaj nebudem nudit o zabavu mam postarane.
Odhliadnuc od faktu že tu lietajú páky aké v mojom okolí niektorí ľudia nezarobia za celý rok, ma najviac prekvapilo že 17 ročný ešte stále chodí na dovolenku s rodičmi a býva na jednej izbe s 80 ročnou starou mamou
@anonym_b0e91c a???predstav si,ze synovi vstepujem od mala,ze rodina je prvorada az potom kamosi.Tak si to uziva aj on.A kazdy mal svoju postel.
@anonym_59d5c3 prave som v Taliansku v Lido di Jesolo, je tu naozaj cely tyzden malicko ludi, az ludoprazdne. Noc nas stoji 1300eur s ranajkami, vecera 4 (2 deti) cca 70 eur kazdy den. Taliansko je extremne drahe a je vidno ze su to naozaj iba bohati ludia.
@lianka123 Tam mas snad preklep na tu noc s ranajkami, nie?
@lianka123 Tam mas snad preklep na tu noc s ranajkami, nie?
@dskjhfdlkdjhl nie, falkensteiner lido di jesolo, 4 ludia, noc 1300 eur
@dskjhfdlkdjhl nie, falkensteiner lido di jesolo, 4 ludia, noc 1300 eur
@anonym_26132e a o deti sa stara potom kto? To su take kydy, ze dovidenia
@lianka123 tiez sme boli v lide, mali sme apartman na plazi za 1300 na tyzden. Nic extra, ale priamo na plazi, so slnecnikmi. Rozhodne tam teda nie su len bohati, falkensteiner je proste uplne iny level 🙂
@anonym_autor ved ale kazdy mame rovnake moznosti.. ved mozte podnikat a byt uspesni a budete sa mat aj vy dobre.. co vam brani.. potom sa uz asi nebudes stazovat na priepasti medzi vrstvami, ked budes patrit do tej druhej skupiny.. bohuzial, niekto je sikovny a vie si zarobit a chodit potom na drahe dovolenky.. moznosti mate tie iste..
@lianka123 tiez sme boli v lide, mali sme apartman na plazi za 1300 na tyzden. Nic extra, ale priamo na plazi, so slnecnikmi. Rozhodne tam teda nie su len bohati, falkensteiner je proste uplne iny level 🙂
@majlo1234 pravda. Falkensteiner je tu topka. Asi tym ze je obostavany luxusnymi rezidenciami tak mam pocit ze tu fakt nikto nie je a teda ak aj niekoho stretavame tak same vysportovane tela okolo 50tky, je to tu same ferrari a corvetty, obsadenych je asi 10 slnecnikov denne zo 120. Na plazi nas je tak 10ludi a v bazene tiez. V centre je vacsi pohyb, rano sme boli na dlhsej prechadzke a stretli sme par ludi, proste krasna obrazkova plaz a ludoprazdno
@majlo1234 pravda. Falkensteiner je tu topka. Asi tym ze je obostavany luxusnymi rezidenciami tak mam pocit ze tu fakt nikto nie je a teda ak aj niekoho stretavame tak same vysportovane tela okolo 50tky, je to tu same ferrari a corvetty, obsadenych je asi 10 slnecnikov denne zo 120. Na plazi nas je tak 10ludi a v bazene tiez. V centre je vacsi pohyb, rano sme boli na dlhsej prechadzke a stretli sme par ludi, proste krasna obrazkova plaz a ludoprazdno
@lianka123 a tu sa pani ide vzrusovat nad Tuniskom a 2 izbami.
@majlo1234 no ved ona sa starala o deti, cize asi nejako extra do rodinneho rozpoctu neprispievala. To sa jej potom lahko objednavaju rodinne dovolenky za 7 litrov
@anonym_autor ja nevidim na tom nic zle, ved nech si ide kazdy na taku dovolenku na aku si zarobi a aku si moze dovolit 🤷🏼♀️ nikdy nebolo a ani nebude vsetko pre kazdeho a treba sa s tym zmierit alebo narabat so svojim zivotom tak, aby si clovek splnil svoje tuzby a sny, napriklad aj 10dni dovolenky za 9k.
Nechapem preco by mala byt niekde chyba iba preto, ze niekto zarobi viac penazi a niekto menej :D co je na tom nenormalne?
Ci ako ked zarobim 5k za mesiac, tak mam aspon 4 z toho rozdat, lebo niekto ma vzdelanie a schopnosti take, ze zaraba minimalku?
@lianka123 a tu sa pani ide vzrusovat nad Tuniskom a 2 izbami.
Keby aj rodila ako jabloň a muž sa o ňu stará ako o princeznú a ona domov nedonesie ani euro a keby aj išli do najdrahšieho hotela v Tunisku . Čo vás je tu do toho? 🤣 ja normálne neverím,,do čoho ste vy ženy schopné strkať nos a rozoberať. Raz darmo ženský kolektív je naozaj najhorší. Dopraj a bude ti dopriate.
@majlo1234 no ved ona sa starala o deti, cize asi nejako extra do rodinneho rozpoctu neprispievala. To sa jej potom lahko objednavaju rodinne dovolenky za 7 litrov
@anonym_26132e a čo keď tu dovolenku objednal muž? U nás ich teda objednáva prevažne on . Takže kľudne to tak môžu mat aj oni. A aj keby neprispela ani euro a objedná dovolenku akú ona chce ,stále je to za ICH peniaze ,keďže majú spolu deti. Ci vy máte doma peniaze rozdelené na moje a tvoje?
Keby aj rodila ako jabloň a muž sa o ňu stará ako o princeznú a ona domov nedonesie ani euro a keby aj išli do najdrahšieho hotela v Tunisku . Čo vás je tu do toho? 🤣 ja normálne neverím,,do čoho ste vy ženy schopné strkať nos a rozoberať. Raz darmo ženský kolektív je naozaj najhorší. Dopraj a bude ti dopriate.
@rebekabeka14 preto robim len v muzskom,a chlapi su fakt uzasni.Ako ma vidia,ze sa neusmievam,prve co som dostala teraz:usmev ved si v robote.
@anonym_26132e a čo keď tu dovolenku objednal muž? U nás ich teda objednáva prevažne on . Takže kľudne to tak môžu mat aj oni. A aj keby neprispela ani euro a objedná dovolenku akú ona chce ,stále je to za ICH peniaze ,keďže majú spolu deti. Ci vy máte doma peniaze rozdelené na moje a tvoje?
@rebekabeka14 presne tak funguje moje tvoje.Mame len 1 ucet,chodia obe vyplaty,rodicak s pridavkami.Vsetko riesime,vyberame spolu.
@anonym_26132e to koľko prispela ona je ťa nič. Ak ty ideš 50:50 s frajerom alebo s mužom je tvoja vec.
@rebekabeka14 presne tak funguje moje tvoje.Mame len 1 ucet,chodia obe vyplaty,rodicak s pridavkami.Vsetko riesime,vyberame spolu.
@vladuska20 prestaň sa obraňovať. Ja mám tiež 5 detí a ideme na dovolenku všetci do Grécka , do vily na pobreží s veľmi dobrým vybavením a bazénom , saunou , vírivkou . Prenajímame si veľké auto . Tiež minieme dosť financii .
@vladuska20 prestaň sa obraňovať. Ja mám tiež 5 detí a ideme na dovolenku všetci do Grécka , do vily na pobreží s veľmi dobrým vybavením a bazénom , saunou , vírivkou . Prenajímame si veľké auto . Tiež minieme dosť financii .
@subartic presne tak.Normalne som zostala ako obarena,ked sem dala tuto temu.Dnes bola tema dovolenka r.2026 tam som to pisala,o Tunisku.Ze uz teraz rozmyslame nad buducim rokom,ze kam.
@vladuska20 vieš kde je hlavný problém ? Že máš toľko detí , máš dom , urobila si si plot a ešte si dovolíš vôbec chodiť na dovolenky. To tu niektoré jednoducho mentálne nepojmú.
@vladuska20 vieš kde je hlavný problém ? Že máš toľko detí , máš dom , urobila si si plot a ešte si dovolíš vôbec chodiť na dovolenky. To tu niektoré jednoducho mentálne nepojmú.
@subartic presne tak,roky sme nikde nechodili.Prvy krat more bolo po 11r materska,rodicak.A vtedy bolo Chorvatsko.Potom opet dom,a bazeny,ploty,pristresok na auta.Proste vsetko sami.Zozralo to aj kopu casu,lebo po robote.A teraz uz mame hotovo,tak som povedala,ze opet je cas mysliet na seba.
Môj klient si teraz kúpil auto za 73 tisíc eur. Zarobil si . Dovolenka ho vyšla na 12 tis .eur do Mexika , traja ľudia. A nie je to prvá v tomto roku . A ako čo teraz ? Nemám mu veriť ? Mám závidieť a zožierať sa nerovnosťou ? Jeho ročný príjem aj so ženou je cez 200 tis eur.
Môj klient si teraz kúpil auto za 73 tisíc eur. Zarobil si . Dovolenka ho vyšla na 12 tis .eur do Mexika , traja ľudia. A nie je to prvá v tomto roku . A ako čo teraz ? Nemám mu veriť ? Mám závidieť a zožierať sa nerovnosťou ? Jeho ročný príjem aj so ženou je cez 200 tis eur.
@subartic vidia len tu sumu,nie ze sme mali 2 izby.
@subartic vidia len tu sumu,nie ze sme mali 2 izby.
@vladuska20 vôbec sa nad tým nepozastavuj , objednaj si na druhý rok ďalšiu a keď tu bude téma o dovolenkách zas napíš. Rada si prečítam kde si bola.
@vladuska20 vôbec sa nad tým nepozastavuj , objednaj si na druhý rok ďalšiu a keď tu bude téma o dovolenkách zas napíš. Rada si prečítam kde si bola.
@subartic do ck pojdeme pred Vianocami.Zatial uvazujeme,ze kde mimo Tunis,tam sme boli uz 2hy krat,tak to chceme znenit.To Turecko ma laka,kolegovci toto leto len Turecko,Turecko tak uvidime,kde nakoniec vyberieme.Dam potom vediet.

píšeš o Názlerovej?😄 tá vypúšťa také perly na fb