icon

Míňanie na luxusné dovolenky

20. aug 2025

Čítam práve kategória ,,dovolenka ". Fakt je to neskutočné ako sa ľudia delia na vrstvy. Niekto napíše minul som 7 tisíc a k tomu ešte 2 tisíc vreckové. To vychádza 9 tisíc za desať dní ???? Vraj si treba poriadne oddýchnuť. Veď pre niekoho je 9 tisíc ročný príjem ?!!!A to maka od rána do večera. Je to strašné,kde sme dospeli a nie nebude to nešikovnosťou a lenivosťou jedinca.

anonym_59d5c3
21. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete za tie peniaze by boli v Thajsku, alebo Grécku králi😂na pár mesiacov

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
bessie12
21. aug 2025
@rebekabeka14

To vážne sa tu stále rieši dovolenka a je o tom ďalšia téma? Sorry ženy ale toto choré 🤣

@rebekabeka14 no čo ti poviem... závisť je sviňa 😂😂

anonym_59d5c3
21. aug 2025
@bielasovicka
Odpoveď bola zmazaná

@bielasovicka ale tie deti aj pojedia a oblecu 2x toľko čo sú tie prídavky😂živit a variť pre 8 člennu rodinu aj stojí peňazí, deti, topánky, oblečenie

tilly
21. aug 2025
@anonym_ad4abf

@tilly volili sme si ''jednoduchsiu cestu'' , nie sme moc na papierovacky...ale nehovorim, ze zarobi zle, ma 8 eur na hodinu brutto plus priplatky rozne odmeny...zaraba zatial najlepsie za 35 rokov co pracuje

@anonym_ad4abf odkiaľ ste? A čo robí muž? Môj syn, tesne po maturite má 10eur na hodinu a to robí v podstate pomocné práce, keďže má gympel, čiže nič odborné nevie.

bessie12
21. aug 2025
@tilly

@bessie12 tak toto je super plán a to bude určite drahšie, ako karibik. Ale zážitky zostanú, oplatí sa. To by išiel aj môj muž na takú plavbu, karibik nechcel ísť, bola som s kamoškami.

@tilly do Karibiku by som môjho muža asi nedostala. Neznáša, ked je viac ako 20 stupnov 🙈😂 celu cestu by asi bol len na lodi, ale ja by som tam velmi rada isla 🥰

binarypete
Autor odpoveď zmazal
tilly
21. aug 2025
@anonym_ad4abf

@rebekabeka14 posledne mam pocit ze MK je daky velmi zvlastny a utocny, ziadna tema na odlachcenie, strane sa tu posledne utoci a vsetko sa toci len OKOLO PENAZI NIE DETI

@anonym_ad4abf ja mám pocit, že tie diskusie sú umelo zakladane kvôli návštevnosti stránky... tam, kde sa ľudia hádajú, tam sa diskutuje a klika

tilly
21. aug 2025
@bessie12

@tilly do Karibiku by som môjho muža asi nedostala. Neznáša, ked je viac ako 20 stupnov 🙈😂 celu cestu by asi bol len na lodi, ale ja by som tam velmi rada isla 🥰

@bessie12 ja svojho tiež nie 🤣. Bola som s kamoškami

bessie12
21. aug 2025
@tilly

@bessie12 ja svojho tiež nie 🤣. Bola som s kamoškami

@tilly tak to bol urcite iný level dovolenky ako s mužom 😀 ja by som si tu dovolenku asi viac užila s kamoškami ako s vlastným manželom 😂😂😂

tilly
21. aug 2025
@bessie12

@tilly tak to bol urcite iný level dovolenky ako s mužom 😀 ja by som si tu dovolenku asi viac užila s kamoškami ako s vlastným manželom 😂😂😂

@bessie12 jasneeee. Iný level. Mám rada dovolenky s mojim akčným mužom, aj keď sme všetci 4, ale aspoň raz ročne musím ísť s babami.

anonym_ba0568
21. aug 2025
@vladuska20

@anonym_26132e vidis aka si hlupa???ano iba rodim ako jablon.Myslim si,ze dnes na nocnej sa ozaj nebudem nudit o zabavu mam postarane.

@vladuska20 a načo si robíš toľko detí, keď s nimi ani nedokážeš byt doma, starať sa o nich? Polročného nechať bez matky? S tým by si sa ani chváliť nemala.

rebekabeka14
21. aug 2025

8 strán v podstate o hovne s prepacenim. 🤣 ale aspoň sa mám na čom baviť ,na tom aké ženy vedia byt premúdrelé ,nedoprajne a hlavne keď niekto niečo robí inak tak to je nesprávne a ma to robiť takto. Prepáčte ale kde ste dostalii patent na to aby ste rozhodovali ako čo ma byt a keď to tak neni je to odrb lebo vy to tak nemáte 🤣

balerina2025
21. aug 2025
@tilly

@anonym_ad4abf ja mám pocit, že tie diskusie sú umelo zakladane kvôli návštevnosti stránky... tam, kde sa ľudia hádajú, tam sa diskutuje a klika

@tilly suhlasim.

balerina2025
21. aug 2025
@rebekabeka14

8 strán v podstate o hovne s prepacenim. 🤣 ale aspoň sa mám na čom baviť ,na tom aké ženy vedia byt premúdrelé ,nedoprajne a hlavne keď niekto niečo robí inak tak to je nesprávne a ma to robiť takto. Prepáčte ale kde ste dostalii patent na to aby ste rozhodovali ako čo ma byt a keď to tak neni je to odrb lebo vy to tak nemáte 🤣

@rebekabeka14 toho je tu viac, odkedy su reklamy na MK su tu prave hadave temy.

bessie12
21. aug 2025
@anonym_ba0568

@vladuska20 a načo si robíš toľko detí, keď s nimi ani nedokážeš byt doma, starať sa o nich? Polročného nechať bez matky? S tým by si sa ani chváliť nemala.

@anonym_ba0568 no a ? To len na Slovensku je taky luxus, ze si matka moze dovoliť byt s dieťaťom doma 3 roky. U nás je materská 16 týždňov a potom hajde späť do práce a 3 mesacné mimčo do jaslí alebo zabezpečiť opatrovateľku.

anonym_ad4abf
21. aug 2025
@tilly

@tilly ja uz sa stracam, tu sa tie temy tak podobaju ze uz ani neviem v akej diskusii som.,

sticker
bessie12
21. aug 2025
@balerina2025

@balerina2025 a hlavne odkedy je tu možnosť anonymity. Aj ked pri niektorých citlivých témach to schvaľujem.

rebekabeka14
21. aug 2025
@anonym_ba0568

Wow, takže ty rozhoduješ, čo je ‘dostatočne doma’? Trochu mi uniká, kto ti dal titul rozhodkyne materských povinností
A to ja som zrovna doma so všetkými deťmi . Pri prvom do jeho 4 pri druhom do jeho 3 a tretí bude mať 4 a ide do škôlky až od septembra. Ale nebudem tu urážať matky ,ktoré sa rozhodli ísť skôr do roboty bože môj

balerina2025
21. aug 2025
@bessie12

@balerina2025 a hlavne odkedy je tu možnosť anonymity. Aj ked pri niektorých citlivých témach to schvaľujem.

@bessie12 ved o tom im islo, aby sa takto zapojilo co najviac ludi a mali gule aj rypat

rebekabeka14
21. aug 2025
@balerina2025

@balerina2025 áno v jednej som už takej bola. Otras

klotildabazarik
21. aug 2025

@anonym_autor no ak bol za 7 tisic v tunisku tak to je potom debil co nevie ratat ja ze aspoň v Amerike bol😂

rebekabeka14
21. aug 2025

Ženy vy si uvedomujete že v tom Tunisku bola niekoľko početná rodina ? Pravdepodobne boli v lepším hoteli. Allinclusive . Poistenie,letenky atd… to je úplne primeraná cena keď nechceš ísť hľadať ubytovanie sám a ideš cez cestovku a ideš do lepšieho hotela a nechceš byt v nejakom plosticovom 3 hviezdičkovom hoteli. Ja by som teda do takého neisla a milujem rezorty ,kde je všetko . Verte mi aj za drahšie sa dá ísť do Tuniska. My chodievame do Turecka a to keby mám povedal koľko nás stali dovolenky tak vás vykrúti zo stoličky asi

anonym_ba0568
21. aug 2025
@bessie12

@anonym_ba0568 no a ? To len na Slovensku je taky luxus, ze si matka moze dovoliť byt s dieťaťom doma 3 roky. U nás je materská 16 týždňov a potom hajde späť do práce a 3 mesacné mimčo do jaslí alebo zabezpečiť opatrovateľku.

@bessie12 a co s tým máš ty? Ved som to nepísal tebe.

balerina2025
21. aug 2025
@rebekabeka14

Ženy vy si uvedomujete že v tom Tunisku bola niekoľko početná rodina ? Pravdepodobne boli v lepším hoteli. Allinclusive . Poistenie,letenky atd… to je úplne primeraná cena keď nechceš ísť hľadať ubytovanie sám a ideš cez cestovku a ideš do lepšieho hotela a nechceš byt v nejakom plosticovom 3 hviezdičkovom hoteli. Ja by som teda do takého neisla a milujem rezorty ,kde je všetko . Verte mi aj za drahšie sa dá ísť do Tuniska. My chodievame do Turecka a to keby mám povedal koľko nás stali dovolenky tak vás vykrúti zo stoličky asi

@rebekabeka14 presne som sla napisat. ved tam nesli len 3 ludia. ..

bessie12
21. aug 2025
@anonym_ba0568

@bessie12 a co s tým máš ty? Ved som to nepísal tebe.

@anonym_ba0568 ale to je jedno komu si to písal. Nie je to tvoja starosť kto ako bude dlho doma s dieťaťom.

anonym_bb48df
21. aug 2025

Autorka ty si volič KSS? Lebo máš takē názory. Sociálne rozdiely, podnikatelia fuj, som zvedavá, čo ešte vytiahneš. Namiesto zabitého dňa na koni s prskania na nespravodlivosť, že niekto ide k moru v rámci svojich možností si mohla mať odrobenú 1 brigádu a niečo si dopriať. Bola by si potom menej nespokojná.

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2025

Je celkom zaujimave to tu citat, pohadat sa da uz asi fakt aj s chodnikom😉 Nechapem, ze niekto rozobera cenu cudzej dovolenky. Ved ak ten dotycny nepyta na tu dovolenku odo mna, tak mne je uplne jedno, ci sa necha vystrelit na Mars, alebo pojde niekde pod stan.

majlo1234
21. aug 2025
@bessie12

@bessie12 tomu ver🤣 nemusim furt riesit zradlo, aby bolo maso 3 krat denne, program nemusim prisposobovat, nemusim balit 30 kg kufre🤣dovolenka bez muza je pecka🤣 a este ked sa dopracujem aby som sla bez deti, to uz bude uplny sen

lianka123
21. aug 2025
@spenat9

@lianka123 co to s tym ma? :D Ja som ti len napisala, ze jesolo nie je iba pre bohatych lebo su tam fakt rozne typy ubytovania.. ale je zlate, ze si mi hned napisala o vasom vyssom standarde 😅 my tiez polazde byvame v hoteli priamo pri mori s vlastnym servisom a rozhodne to nie je z tych lacnejsich moznosti ale vidim ake ubytka sa v celej oblasti nachadzaju tak nebudem tvrdit ze je to len pre bohatych ked to tak nie je

@spenat9 no my sme ty Slovaka este nestretli a vsak nepis, neni treba. A ano, mam vyssi zivotny standard