icon

Môže byť cestovanie na Cyprus bezpečné v čase nepokojov?

tana1211
22. jún 2025

Dobrý deň, o mesiac cestujeme na južný Cyprus .
Je tu niekto kto ide tiez v podobnom termíne ? Či rozmýšľate nad zmenou dovolenky a podobne . Kvôli nepokojom , ktoré tam sú zaznamenané . Ďakujem .

ktobytobolpovedal
24. jún 2025
@alica110

@ktobytobolpovedal No keď to povedal Irán tak to bude určite pravda 😅

@alica110 co je alebo nie je pravda nie som kompententna posudit. Vychadzam z info, ktore mam k dispozicii… verim, ze aspon na chvilki bude naozaj pokoj

luciq1
24. jún 2025
@ktobytobolpovedal

@alica110 toto uvadza clanok

@ktobytobolpovedal treba kuk aj iné články...však nech prestane Izrael prestane aj Irán...
Ale tu nechcem rozoberať ich politiku...

werim
24. jún 2025
@adusik0542

My ideme teraz vo štvrtok verím že bude všetko v poriadku , overovala som ešte dnes všetko v cestovke a vraj ak by sa situácia rapídne zhoršila tak lety budú zrušené

@adusik0542 aj my ideme stvrtok a som ztoho taka nanic co robit , miestny tvrdia ze tam je to ok

janulka1802
24. jún 2025
@werim

@adusik0542 aj my ideme stvrtok a som ztoho taka nanic co robit , miestny tvrdia ze tam je to ok

@werim určite napíš. Ja verím, že to bude v poriadku. My letíme 5.7.

ktobytobolpovedal
24. jún 2025
@luciq1

@ktobytobolpovedal treba kuk aj iné články...však nech prestane Izrael prestane aj Irán...
Ale tu nechcem rozoberať ich politiku...

@luciq1 vsetky oficialne zdroje to uvadzaju + - rovnako

miladka234
24. jún 2025

Ahojte všetci, ja som aktuálne uz druhý tyzden na južnom Cypre, nepozorujeme žiadne rakety, žiadny stres, žiadne obavy, delegáti nemajú žiadne informácie, že by sa niečo dialo, ved to všetko starostlivo pozoruje aj cestovná kancelária.
Prežívame jednu z najkrajších dovoleniek.
Je tu úplný pokoj.

janulka1802
24. jún 2025
@miladka234

Ahojte všetci, ja som aktuálne uz druhý tyzden na južnom Cypre, nepozorujeme žiadne rakety, žiadny stres, žiadne obavy, delegáti nemajú žiadne informácie, že by sa niečo dialo, ved to všetko starostlivo pozoruje aj cestovná kancelária.
Je tu úplný pokoj.

@miladka234 super, konečne niekto reálny, kto sa tam nachádza. Krásny zvyšok dovolenky.

adusik0542
24. jún 2025
@werim

@werim odkiaľ letíte kam ak sa môžem opýtať

tara42
24. jún 2025
@miladka234

Je tu úplný pokoj.

@katka22a11 my sme v Ayia Napa uz od 16.6., letime 26.6. naspat na SVK a ako tvrdi @miladka234 je tu klud. Keby som necitala spravy a neprisla sem na konika tak ani neviem ze nieco je. A ziadne rakety teda vobec neevidujeme.
Momentalne od 16.6. je tu klud, pohoda, krasna dovolenka, co bude zajtra nikto nevie. Ja som zvedava co bude stvrtok na letisku ale 16.6. tam bolo vsetko OK. Momentalne je ta panika zbytocna.

katka22a11
24. jún 2025
@werim

@werim aj my ideme vo štvrtok na južný Cyprus hotel Nelia Gardens už sme tam boli pred 2 rokmi 🙂

leni1977
24. jún 2025

Dievčatá, dajte potom vedieť, prosím, ako ste prišli a či je všetko v poriadku.

adusik0542
24. jún 2025
@katka22a11

@werim aj my ideme vo štvrtok na južný Cyprus hotel Nelia Gardens už sme tam boli pred 2 rokmi 🙂

@katka22a11 my ideme margadina hotel tiež ayia napa

namina
24. jún 2025
@katka22a11

@katka22a11 asi spokojnosť, ked sa vraciate opäť. Ake nejaku kratku recenziu môžeš napisat 🙃

memma
24. jún 2025
@sssss123

my máme ísť v polovici septembra, a tiež sledujem skupiny na FB a všetci píšu že všetko je OK, ale tak uvidíme čo bude dovtedy
@janulka1802 tiež som na tom podobne, my sme tam boli už pred 2 rokmi, to bola prvá dovolenka z ktorej sa mi nechcelo odísť, super som si oddýchla

@sssss123 my sme tam boli tiež pred 2 rokmi. Veľmi sa nám páčilo. O mesiac tam idú naši známi na naše odporúčanie. My sme sa pred 2 týždňami rozhodli ze tam tiež pôjdeme a prekvapime ich. Vyberáme dovolenku pol roka a vždy keď sme sa pre niečo rozhodli v cestovke sne si to rozmysleli V piatok sme chceli ísť do cestovky, ale teraz sme na pochybach

laky321
24. jún 2025

My sme na Cypre 9. deň, sme kúsok od Larnaky a je tu absolútne bezpečne, nič sa tu nedeje. Myslím, že netreba robiť zbytočnú paniku.

werim
24. jún 2025
@adusik0542

@werim odkiaľ letíte kam ak sa môžem opýtať

@adusik0542 vieden

katka22a11
24. jún 2025
@adusik0542

@adusik0542 tak to budete kúsok od nás 🙂margadina je skvelý hotel 👍 dobrý výber .my sme nestihli kúpiť tento dátum ,inak by sme išli tiež tam .

jamidea
24. jún 2025

@tana1211 moja mama tam vcera letela.

adusik0542
24. jún 2025
@katka22a11

@adusik0542 tak to budete kúsok od nás 🙂margadina je skvelý hotel 👍 dobrý výber .my sme nestihli kúpiť tento dátum ,inak by sme išli tiež tam .

@katka22a11 boli ste niekedy v tomto hoteli?

katka22a11
24. jún 2025
@adusik0542

@katka22a11 boli ste niekedy v tomto hoteli?

@adusik0542 nie,ale mám kamošku čo tam bola .vravela,že si veľmi vážia zákazníka a velmi odporúčala tento hotel.

tara42
25. jún 2025
@adusik0542

@adusik0542 my sme prave v Margadine. Nam sa tu velmi paci. Co sme sa bavili so Slovakmi co sme tu za tych 10 dni stretli, tak kazdemu sa pacilo. A ked pozriete hodnotenie ma bookingu, tak tu nemoze byt ani zle. Vyborne tu varia, skvelí personal, matrac super, upratuju kazdy den, more blizucko.

natalka13
25. jún 2025

Bala by som sa iba komplikacii s letom. S malymi detmi trcat niekde niekolko hodin na letiskach.....
Dnes aj tak nik netusi ako sa taky Trump zobudi rano.

katka22a11
25. jún 2025
@natalka13

Bala by som sa iba komplikacii s letom. S malymi detmi trcat niekde niekolko hodin na letiskach.....
Dnes aj tak nik netusi ako sa taky Trump zobudi rano.

@natalka13 tak trčať na letisku môžeme dlho aj pri letoch inde ,nielen na Cyprus.Ale áno,s .malymi deťmi je to ťažšie cestovanie.prajem všetkým šťastné lety bez komplikacii 🙂

adusik0542
1. júl 2025

Píšem z dovolenky, všetko je v najlepšom poriadku

leni1977
1. júl 2025
@adusik0542

Píšem z dovolenky, všetko je v najlepšom poriadku

@adusik0542 dnes som na teba myslela, super, užívajte si 🙂

janulka1802
3. júl 2025

Pozdravujem dievčatá. Dnes som bola s kamoškou, ktorá sa vrátila v utorok z dovolenky v Ayia Napa a všetko bolo v poriadku. My letíme v sobotu.

luciq1
3. júl 2025

Dnes sme prileteli do Larnaky, letisko bez problémov žiadny migranti ,na môj vkus dokonca malo turistov. Išli sme na severný Cyprus ,na hraniciach sme čakali minimum času. Dovolenka prebieha najsamlepšom v poriadku.

janulka1802
6. júl 2025

Pozdravujem z Ayia Napa. Prileteli sme včera. Všetko je úplne v poriadku, ani náznak po niečom nepríjemnom.

mikaela1
9. júl 2025
@janulka1802

Pozdravujem z Ayia Napa. Prileteli sme včera. Všetko je úplne v poriadku, ani náznak po niečom nepríjemnom.

@janulka1802 prosím Vás naozaj su tam tie hnusne riasy zelene ako všade idu po internete videa? Ďakujem

namina
9. júl 2025
@mikaela1

@janulka1802 prosím Vás naozaj su tam tie hnusne riasy zelene ako všade idu po internete videa? Ďakujem

@mikaela1 nie , boli sme na troch roznych miestach