Môžem naraz rezervovať viac ubytovaní na Bookingu?
Ahojte baby. V lete sa chystáme na dovolenku ( len 2 dospelé osoby) a chcela by som rezervovať umytivanie na booking. Môžem rezervovať aj viac ubytiek naraz a potom zrušiť?
@crazy_cat_lady samozrejme, ze sa to da
Môžeš si booknut koľko ubytiek chces, ale pozor na stornopodmienky 😉
@crazy_cat_lady booking napíše, že koliduje termín
Úplne presne neviem, ale mala som buknute dve naraz len okolo pol hodinu.
Myslím, že sa to asi na dlhšie, týždeň, mesiac nedá.
Neviem ako to je teraz, ale v minulosti sa nedalo cez Booking rezervovat viac ubytovani na 1 termin dlhsie. Vypisalo to, ze uz mam ubytovanie a ci ho chcem zrusit alebo zmenit v danom termine. Ak by to aj islo, treba tam davat pozor na to, za akych podmienok je mozne storno, hlavne do akeho terminu.
@liz_lemon mala si všetko buknute na ten istý termín?
@muchotrafka298 súhlasím, nedáva to veľmi zmysel, že by si užívateľ bukol 10 terminov a na poslednú chvíľu by sa podľa počasia rozhodol pre jedno ubytovanie, ak by mal všade storno do nejakého termínu
@merrysa mala si tak buknute na ten istý termín?
@miko_matata ja tiez neviem, aky to ma vyznam. Dokonca mne sa stalo, ze som si vyhladavala uz po rezervacii ine ubytovanie, bola som prihlasena a neustale mi to tam vypisovalo ze mam uz rezervovane ubytovanie v danom termine a nepustilo ma to dalej. Bolo to ale davnejsie, nie teraz.
napíš ak tak potom neskôr, ako dlho ich máš aktívne
Ja som v lete mala tiež v jednom termíne 2 ubytká. Kamarát s deťmi sa rozhodol k nám pridať, nemá booking, tak som to rezervovala ja.
Možno je to tohtoročná novinka, lebo cez leto bežne rezervujem viac ubytovaní na 1 termín a keď si vyberieme, ostatné ubytko stornujem a vyplním dôvod storna.
@pinkgirl a ako dlho to máš takto buknute? pytala som sa dievčat vyššie, ale kaslu na odpoved
mna to naozaj zaujima - lebo mne ked tam vyskoci ta hlaska, ja to skratka radsej po kratkej dobe stornujem, kedze ma to vyzve, ze mi koliduje termin
neviem ako sa to sprava, ked ma clovek tie rezervacie co ja viem dva mesiace
@miko_matata ja som to včera rezervovala vyskočilo, že mám na 1 termín 2 rezervácie. Sú to rezervácie na júl so stromom obe 16.7. Rozhodnem sa až na začiatku júla ktoré vyberiem, možní najdem zatiaľ aj niečo lepšie.
citam aj starsie diskusie z 2021 a jedna pisala, ze to tak mala az do leta, takze sa to asi da resp dalo aj na par mesiacov mat duplicitne
ono je to ako s prijimackami, clovek v podstate blokuje miesto druhemu, ale ak to system pusta, tak im to asi nevadi
okrem toho ceny ubytka rastu cim blizsie k letu, cize booking to potom uvolni a nahodi radovo vyssiu cenu asi, cize mu to asi ani nevadi
keby ti nahodou booking napisal daco ohladne toho, tak sem hod prosim info - diky
@miko_matata tak podľa mňa bookingu to môže byť akurát tak jedno koľko máš ubytiek na jeden termín. Ak si zadala kartu a neporušila čo nepotrebuješ, postahujú ti peniaze a hotovo. Je tam upozornenie, ako už písali vyššie, že máš viac rezervácií na jeden termín..a pri zrušeni rezervácie máš jeden z dôvodov na vyplnenie, že rušis rezervácie ktoré nepotrebuješ
Bežne mám rezervovaných viac ubytovaní na 1 termín.
Zvyčajne rezervujem ubytovanie výrazne vopred, ceny bývajú často výhodnejšie a je väčší výber. A veľmi často aj 2-3 rôzne ubytovania ktoré sa mi páčia, na ten istý termín, samozrejme s bezplatným stornom. Popri tom sledujem, či sa v tom termíne medzitým nevyskytne niečo ešte lepšie, ak áno, prihodím aj to. Takto mám v pohodičke čas porovnávať, ktoré zo zvolených ubytovaní si nakoniec nechám - sledujem, či nepribudli nejaké nepriaznivé recenzie, ktoré ubytovanie je najvýhodnejšie z hľadiska programu, ktorý dávam dokopy neskôr a pod. A keď padne konečné rozhodnutie, ubytovania navyše stornujem. Snažím sa zbytočne neblokovať ubytko dlho, ale stalo sa aj, že som sa nevedela rozhodnúť aj niekoľko mesiacov a nikdy žiadny problém nebol. Akurát mi tam svieti upozornenie, že mám na rovnaký termín viac rezervácií.
@miko_matata mávam to tam dlhšie, aj niekoľko mesiacov - kým sa rozhodneme ktoré si vyberieme. Aje vždy je to stornovane v čase bezplatného storna. Tá hlaska je len také upozornenie.
@pinkgirl ok, diky moc
Urcite sa da, pozeraj podrobne storno podmienky a pozor aj na to, ze ti moze v istom pripade ubytko prostrednictvom bookingu stiahnut v urcitom termine pred terminom pobytu peniaze za ubytovanie, sice ti ich v zmysle stornopodmienok vratia, ale mozu ti na karte chybat,resp. treba mat dostatocnu financnu rezervu na karte. Booking sice upozornuje, ze mas viac rezervacii na rovnaky termin, ale je to len upozornenie,myslim, ze realne viac rezervacii neblokuju. Ja som mala najviac 3 a v pohode.
@mandragora69 mám tam kartu, ktorú využívam len na cestovanie takže teraz na nej nič nieje a nemôže ani do mínusu 😅 takže moc nemaju čo strhnúť
@miko_matata mala som booknute 2 naraz asi 3 mesiace a úplne pohode

tam, kde mas moznost bezplatneho zrusenia/storna, tak si myslim, ze je jedno, kolko tych ubytiek booknes :D otazka je, ci ti to povoli samotny booking, booknut na jeden termin toho viacej, to som este neskusala :D