Môžem si dať do príručnej batožiny lieky?
Ahojte, mozem si so sebou zobrat flector prasok? Ideme do bruselu a musim so sebou zobrat na bolesti.
Snad si nebudu mysliet, ze su to drogy. 🥲
Ano, lieky mozes, aj tekute. Netreba ani vytahovat z batoziny na security.
Neoznamujes nikde.Lieky nie sú problém ani tekuté
Pred par dnami som letela a v kabelke asi 10 flectorov. Co sa tyka liekov, nikde nic nenahlasujes, ak pri nich nemas tekute obsahy v nadobach nad 100ml alebo ostre suciastky k podaniu atd. A aj to, stalo sa mi v minulosti dokonca aj take ze som mala injekcne ihly a striekacky v taske (nevedela som o tom, bezne ich tam nosim v zasobe kedze v mojej robote vyuzijem hockde som) a normalne som presla security. A nikto nic neriesil. Nasla som si ich az po lietani. Ale to zalezi na situacii. Niekto ti vyhodi aj manikurky, niekto necha. Muz v pohode presiel do Dubaja a nazad s takou tou kartou v penazenke, co sa posklada do riadne ostreho nozika. Nuz a teraz pred par dnami mu to na inom letisku vyhodili.
Takze nejaky flector ti nikto riesit nebude.
Nie, bezne nosia ludia aj striekacky s inzulinom, fraxiparinom..
Osobne si balím všetky lieky pre istotu do príručnej batožiny do opakovane uzatvárateľných vrecúšiek. Pri kontrole ich vložím do vaničky na kontrolu. Nikdy s tým nebol problém. Je pravda, že väčšinu doveziem aj naspäť, ale človek nikdy nevie
@sulavikova len otazka, tie lieky si balite naraz napr 4 blistre do jedneho sacku ci treba kazde zvlast, myslim len take ako panadol, cierne uhlie a na predpis na stitnu zlazu mozem to mat spolu v jednom uzatvaratelnom sacku?
@alienka73 všetko mám zabalené v 1 sáčku aj nastrihané, bez obalu
Ahojte, mozem sa spytat, beriem si sirupy - calciovy, isoprinosine, nurofen detsky... a tiez lieky ako cierne uhlie, kvapky Burow do usi, Fenistil kvapky, nepotrebujem ich ma v prirucnej. Mozem ich dat do velkehi kufra?

Lieky môžeš. Bežne nosím aj tekuté lieky.