Môžem si vziať lieky do príručnej batožiny do USA?
Ahojte môžem si vziat klasické lieky Paralen,Ibalgin,čierne uhlie,sinpret,sprej do nosa ,atď do príručnej batožiny keď letím do USA? Letím z Viedne idem tam na pol roka čiže lieky si chcem zobrať pre istotu.Mate skúsenosti?
Ibalgin kupis aj v usa a podobne veci co si vymenovala tiez . Mozu mat rovnake zlozenie iny nazov lahko to najdes .
Ibalgin kupis aj v usa a podobne veci co si vymenovala tiez . Mozu mat rovnake zlozenie iny nazov lahko to najdes .
@miadi ďakujem a cenovo to je ako biedu moc drahé?tak aspoň niečo si zoberiem
Ked si neberies vela mozes mat aj v kabelke Ibalgin je ibuprofen a odporucam znacku Advil stoji okolo $11 ale Ja painkillers alebo lieky raz za rok pouzivam Cize cenovo to Neni nic podstatne pre mna . Keby si bola chora take chripkove bolesti atd tak Tylenol night and day je fakt dobre .
Kludne to vezmi, to su lieky bezne a bez receptu, ziadne opiaty. Cize s nimi neni problem, ak ich nemas plnu batozinu. Vzdy a vsade lietam s podobnou lekarnickou, kde je taky zaklad. Nikdy nebol problem.
Môžem sa spýtať žiješ v USA?ak áno nevieš či je v Richmonde a Charlottesville pitná voda z vodovodu?dáko sa neviem dopátrať a pozerám že balená voda 1l je dosť drahá.Dakujem
Toto su take klasicke znacky mali by to mat Vsade .
@miadi teba som myslela zabudla som oznacit
Zijem v Kanade voda je pitna v usa aj v kanade no ludia zvyknu kupovat balenu lebo ta kvalita je ina ako na Svk , popripade si kup filter ale mozes v pohode pit z vodovodu.
Ale Ja pijem balenu no nekupujem 1l ale taky multipack . Najprv vyskusat malu flasku ktora ti chuti naj .

lieky na predpus max 30 dnova zasoba a s receptom, inak ok