icon

Môžem si vziať lieky do príručnej batožiny do USA?

3. máj 2025

Ahojte môžem si vziat klasické lieky Paralen,Ibalgin,čierne uhlie,sinpret,sprej do nosa ,atď do príručnej batožiny keď letím do USA? Letím z Viedne idem tam na pol roka čiže lieky si chcem zobrať pre istotu.Mate skúsenosti?

martinmmartin
3. máj 2025

lieky na predpus max 30 dnova zasoba a s receptom, inak ok

miadi
3. máj 2025

Ibalgin kupis aj v usa a podobne veci co si vymenovala tiez . Mozu mat rovnake zlozenie iny nazov lahko to najdes .

autor
3. máj 2025
@miadi

Ibalgin kupis aj v usa a podobne veci co si vymenovala tiez . Mozu mat rovnake zlozenie iny nazov lahko to najdes .

@miadi ďakujem a cenovo to je ako biedu moc drahé?tak aspoň niečo si zoberiem

miadi
3. máj 2025

Ked si neberies vela mozes mat aj v kabelke Ibalgin je ibuprofen a odporucam znacku Advil stoji okolo $11 ale Ja painkillers alebo lieky raz za rok pouzivam Cize cenovo to Neni nic podstatne pre mna . Keby si bola chora take chripkove bolesti atd tak Tylenol night and day je fakt dobre .

miadi
3. máj 2025

Toto su take klasicke znacky mali by to mat Vsade .

kiki68
3. máj 2025

Kludne to vezmi, to su lieky bezne a bez receptu, ziadne opiaty. Cize s nimi neni problem, ak ich nemas plnu batozinu. Vzdy a vsade lietam s podobnou lekarnickou, kde je taky zaklad. Nikdy nebol problem.

autor
20. máj 2025

Môžem sa spýtať žiješ v USA?ak áno nevieš či je v Richmonde a Charlottesville pitná voda z vodovodu?dáko sa neviem dopátrať a pozerám že balená voda 1l je dosť drahá.Dakujem

autor
20. máj 2025
@miadi

Toto su take klasicke znacky mali by to mat Vsade .

@miadi teba som myslela zabudla som oznacit

miadi
20. máj 2025

Zijem v Kanade voda je pitna v usa aj v kanade no ludia zvyknu kupovat balenu lebo ta kvalita je ina ako na Svk , popripade si kup filter ale mozes v pohode pit z vodovodu.

miadi
20. máj 2025

Ale Ja pijem balenu no nekupujem 1l ale taky multipack . Najprv vyskusat malu flasku ktora ti chuti naj .