icon

Môžeme ísť so 7 mesačným dieťaťom k moru?

zuzioli
22. jún 2012

Ahojte maminy s akym najmladšim dieťatkom ste boli pri mori ? my máme isť v auguste do chorvátska, malinká bude mať 7 mesiacov auguste.. myslite že možem isť v pohode s nou k moru ??

Strana
z5
alenah31
23. jún 2012

@viva02 v Chorvátsku sú klasické zástrčky ako na Slovensku a rovnaké napätie takže v pohode😀 tiež sme brali ohrievač na fľašku, rýchlovarnú kanvicu a pod. ešte jedna vec - kúpte si na SK elektrický odpudzovač komárov, nech budete ubytovaní kdekoľvek sú skutočne všade 😝 😝 😝 a v Chorvátsku je to drahé - v prepočte 20,- eur 😠

zuzioli
autor
24. jún 2012

@viva02 maju take iste ako my

epelino
18. júl 2013

Pokial sa na to citite, isla by som. My sme vsak isli prvykrat s 2,5 rocnym dietatom k moru, do Bulharska, pocasie sme mali prevazne polooblacno prve dni, aj tak nam po tyzdni tam chytil teplotu, a mal ju 4 dni az do prichodu domov. Boli sme tam aj u lekara a ten povedal, ze to mava vela takych mensich deti od nas, lebo nezvladaju ich klimu a telo sa proti tomu brani. 😒 Len aby ste boli pripraveni keby nieco.

adkasa
17. júl 2017

Ja som sa pytala aj mojej lekarky a povedala ze v pohode iba nazabudnut na pitny rezim a opalovacie mlieko . Maly ma 8 mesiacov a ideme na dovolenku . Uz sme absolvovali viac vyletov a vzdy v pohode maly s nami cestuje od 2 mesiacov

petraa38
17. jún 2019

Ahojte, sme s 8 mesačným bábätkom pri mori a veľmi často spinka. Zobudí sa o 9h - ako doma a potom sa hráme, papame, plavame, lenže za 2h niekedy aj po hodke a pol chce spinkať zase. Doma takto často nespi. Je to Ok? Ďakujem

Strana
z5