Musím zamknúť kufor do lietadla?
Ahojte baby, mali ste zamknutý kufor, keď ste niekam leteli?
Tu ide menej o vykradnutie kufra ako o fakt, ze nezamknuty kufor sa moze otvorit a budes zbierat nohavicky po celom pase na batozinu...
Nikdy sme nezamykali, ale nikdy sme tam nemali ziadne cennosti. A nikdy sa nic nevysypalo ani nezmizlo.
@aneta8875 moj muz tam dal taku stahovaciu pasku. Ma to kopec domacich kutilov. Akurat nedomyslel to otvaranie a chvilu sme sa s tym trapili. Inak sme si pripoistili cez internet batozinu a nezamykali sme si nic. Ako pisali baby hore, ak sa ti tam budu chciet dostat, tak sa dostanu a nikto nezisti kto to spravil. Cenne veci k sebe.
@aneta8875 nie, iba keby som letela Thajsko a podobne, v ramci Europy nie a nikdy osm nic nestratila....
no a mne zmizlo veru.. letela som z BA do Anglicka a veru ukradli mi karton cigariet.. nemala som zamknutý kufor.. ono v tej časti kde kufre odchádzajú do lietadla pracuje hocikto.. len neviem či mi to ukradli na SK alebo až tam.. takže ja zamykám.. ono, oni nejak nemajú čas odomykať zámky, ale nezamknutý kufor, to trvá chvíločku otvoriť a ukradnúť 🙂
zamykam. ale nie kvoli vykradnutiu, ale uz som videla na letisku pri nakladani ako kufor spadol z vozika a veci boli vsade. 😉

Samozrejme