Myši v apartmáne v Rakúsku
Ahojte,
Zaujíma ma váš názor. Na apartmáne v Rakúsku, kde momentálne sme na 3 noci ubytovaní (a to nebol lacný), su evidentne myši. Mali sme tašky s jedlom v kuchyni (v noci som ich v kuchyni aj počula a nebolo mi všetko jedno), obhryzli nám keksy, na linke boli výkaly. Sme tu 4 dospelí a jedno 4r dieťa. Všetkým je to jedno, vraj myši sú bežné a nič sa nemôže stať, mne to jedno nieje. Volala som majiteľovi, ten sa tváril prekvapene, kompenzáciu nám nedá, chcel nám dať spodný apartmán, čím sa ale problem nijak nevyrieši. Hľadala som aj iné ubytko, no nikto sa ničoho nechytá a vraj by sme len prišli o peniaze. Som tu ako čierna ovca, manžel mi ešte vykrical že mi všetko vadí, že mám poruchu, že keď ja mám nejaký problém, nemám ich do toho zaťahovať. Že ok môžme ísť teda domov, samozrejme nasratý. To naozaj preháňam ja a myši sú úplne ok na kuchynskej linke? Nieje mi pochuti tu ďalšie dve noci ešte spať, myslím že budem len striehnuť. Vďaka za názor
@mamina7070 8,2 nie je vôbec dobre hodnotenie na booking. Ubytovanie pod 8,8 ani nikdy nezvažujem.
A hodnotenie na googli je nezmysel. 7 kamošov mu dá hodnotenie a hneď máš 5*
@bystrozraky áno, čokoláda je jedovatá aj pre mačky a vraj aj pre kone.
Inak tvoj manzel je riadny pako, a to som slusna. Daj mu zjest tu horalku, ked je to v pohode.
Fuj, ved tam to musi strasne smrdiet, my byvame pri poli a akonahle mame na povale mys, hned to viem a davame lep. Dufam, ze to nejako prezijes, drzim palxe.

Mala si aj mysacie výkali pofotit a aj ohryzene jedlo