Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?
Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?
Potrebuješ vzrúšo, aby sa tí, ktorí nemajú na dovolenku ani na Duchonke pustili do tých, ktorí chodia na drahé dovolenky viac krát ročne? Alebo k čomu je táto téma?
A áno, stoja tie peniaze za to.
@melanta ty radšej ani nepíš zakolko chodíš na Bora-Bora lebo autorku a ostane ženy tu aj trafí 😁
Suhlasim. Uplne mimo tema….
Nam dovolenky stoja za tie peniaze…
@maria12334 😂😂 Nechápem tieto témy, koho toto baví zakladať. Lebo to nemôže mať žiadny iný zmysel, len vzrúšo.
Hľadám tipy. Presne na to je táto dovolenka dobrá.
@melanta a ak si bola na bora bora, kľudne napíš, pokiaľ si sa zmenila do 5 000 eur na osobu tak v pohode. Teda ak si niečo také absolvovala vôbec.
1800 euro 10dnovy po vlastnej osi==> svajc, Fr, Italy, Rakusko..( pred 10 rokmi)
@natall113 inac to som si vsimla...a pritom to nie je ziadne Terno,
@bublinka1426 presne tak nechápem čo tam ľudia vidia ale tak ja som tam vyrastala ja to mám okukané 😃
@guudy ja pochádzam odtiaľ, teda z blízkej dediny...hovoria že to tam obnovujú ale nič moc 😃 dnes sme tam boli lebo sme u našich a ja to tam vidím stále rovnaké len teda ceny sú parádne, taký langoš aj 5€
@natall113 hlavne v niektorych chatach je mega ramus a nevies tam kludne spat.
Autorka, na drahu dovolenku ti 5 tis/os stacit zdaleka nebude… a nezabudni priratat este cenu letenky. Business/first class.
Najdrahšia 🫣😂 no dobre ... Je nás 5 . Môj budget na 12-16 daňové dovolenky je 5tis€ .. áno . To sú naše najdrahšie dovolenky . V sume ,ktorú iný zaplatí za osobu,ideme celá rodina . Skacem len tak vysoko ,ako mi peňaženka dovolí .
Hmm Kanada 3 týždne okruh na vlastnú päsť ale cenu si už nepamätám, kto by to preratával každý blok a každý vstup, hotel... 🤷. Plus bolo to tak 13 rokov dozadu, čiže teraz sú už ceny asi inde, ale tak píšem pre inšpiráciu. Ale tak keď chcete trhnúť rekord, dajte okruh zemeguľou 🤷. A boli sme ešte bez detí, tak podľa mňa TERAZ by to bola drahá dovolenka 🤣🤣🤣.
Priloz na osobu po 25 tis a potom v low cost verzii to za to zvladnes. My sme dali viac, ale, dalo by sa aj za tolko.
Neviem, na co Ti je taka info, teraz myslim vseobecne, ved si vyber, kam by si chcela ist a potom zistuj, ci sa do toho zmestis. Lebo, len do obycajneho Turecka, mozes ist za 1800 na os, ale aj za 8000 na osobu. Zalezi, ako si narocna
Nie, nezmestili sme sa na Bora Bora do 5000. Toľko tam plus mínus stála business class letenka na osobu. Boli sme hotel Four seasons, villa nad morom s vlastným bazénom. Cenu si pozrieš ak by si chcela ísť.
Hmmm išla by som na Galapagy, alebo Fiji...ale budem močiť nožky v ocikanom jazere. Tooo bude dovolenkaaa 🤩😁
Krakow na tri dni. Svadobna cesta. Cca 350€. Dovolenky a cestovanie su zbytocne vyhodene prachy. Moj nazor
Baby, dajte pokoj s langosom. Slintam si do klavesnice
@thirstymonk pre mna s peniaze do dovolenky najlepsie investovane peniaze. Vsetko je pominutelne, vsetko sa moze znicit, stratit, ukradnut ale to co zazijes ti ukradne len Alzheimer.

A či to stalo za tie peniaze ?