icon

Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?

8. jún 2024

Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?

Strana
z5
autor
8. jún 2024

A či to stalo za tie peniaze ?

melanta
8. jún 2024

Potrebuješ vzrúšo, aby sa tí, ktorí nemajú na dovolenku ani na Duchonke pustili do tých, ktorí chodia na drahé dovolenky viac krát ročne? Alebo k čomu je táto téma?

melanta
8. jún 2024

A áno, stoja tie peniaze za to.

maria12334
8. jún 2024

@melanta ty radšej ani nepíš zakolko chodíš na Bora-Bora lebo autorku a ostane ženy tu aj trafí 😁

guudy
8. jún 2024

Suhlasim. Uplne mimo tema….
Nam dovolenky stoja za tie peniaze…

melanta
8. jún 2024

@maria12334 😂😂 Nechápem tieto témy, koho toto baví zakladať. Lebo to nemôže mať žiadny iný zmysel, len vzrúšo.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
autor
8. jún 2024

Hľadám tipy. Presne na to je táto dovolenka dobrá.
@melanta a ak si bola na bora bora, kľudne napíš, pokiaľ si sa zmenila do 5 000 eur na osobu tak v pohode. Teda ak si niečo také absolvovala vôbec.

natall113
8. jún 2024

@melanta Duchonka išla pekne hore, cenovo sa vyrovnáva navštevovanejším miestam takže zachvilu bude aj to draha dovolenka 😃

bublinka1426
8. jún 2024

1800 euro 10dnovy po vlastnej osi==> svajc, Fr, Italy, Rakusko..( pred 10 rokmi)

guudy
8. jún 2024

@natall113 fakt? Tam sme chodili, ked som bola decko….😂😂😂

bublinka1426
8. jún 2024

@natall113 inac to som si vsimla...a pritom to nie je ziadne Terno,

natall113
8. jún 2024

@bublinka1426 presne tak nechápem čo tam ľudia vidia ale tak ja som tam vyrastala ja to mám okukané 😃
@guudy ja pochádzam odtiaľ, teda z blízkej dediny...hovoria že to tam obnovujú ale nič moc 😃 dnes sme tam boli lebo sme u našich a ja to tam vidím stále rovnaké len teda ceny sú parádne, taký langoš aj 5€

guudy
8. jún 2024

@natall113 no, ale zas v exotike langos nekupis😂😂😂. Pre nas to bola jedna z mala moznosti ist na dovolenku za sociku, bola tam zavodna chata … keby ma pustili k vode, tak tu chatu najdem😎

bublinka1426
8. jún 2024

@natall113 hlavne v niektorych chatach je mega ramus a nevies tam kludne spat.

guudy
8. jún 2024

Autorka, na drahu dovolenku ti 5 tis/os stacit zdaleka nebude… a nezabudni priratat este cenu letenky. Business/first class.

zafir01
8. jún 2024

Najdrahšia 🫣😂 no dobre ... Je nás 5 . Môj budget na 12-16 daňové dovolenky je 5tis€ .. áno . To sú naše najdrahšie dovolenky . V sume ,ktorú iný zaplatí za osobu,ideme celá rodina . Skacem len tak vysoko ,ako mi peňaženka dovolí .

mikadooo
8. jún 2024

Hmm Kanada 3 týždne okruh na vlastnú päsť ale cenu si už nepamätám, kto by to preratával každý blok a každý vstup, hotel... 🤷. Plus bolo to tak 13 rokov dozadu, čiže teraz sú už ceny asi inde, ale tak píšem pre inšpiráciu. Ale tak keď chcete trhnúť rekord, dajte okruh zemeguľou 🤷. A boli sme ešte bez detí, tak podľa mňa TERAZ by to bola drahá dovolenka 🤣🤣🤣.

mk1111111111
8. jún 2024

Priloz na osobu po 25 tis a potom v low cost verzii to za to zvladnes. My sme dali viac, ale, dalo by sa aj za tolko.
Neviem, na co Ti je taka info, teraz myslim vseobecne, ved si vyber, kam by si chcela ist a potom zistuj, ci sa do toho zmestis. Lebo, len do obycajneho Turecka, mozes ist za 1800 na os, ale aj za 8000 na osobu. Zalezi, ako si narocna

melanta
8. jún 2024

Nie, nezmestili sme sa na Bora Bora do 5000. Toľko tam plus mínus stála business class letenka na osobu. Boli sme hotel Four seasons, villa nad morom s vlastným bazénom. Cenu si pozrieš ak by si chcela ísť.

melanta
8. jún 2024

@guudy langoš so smotanou a syrom je bomba. 😃

lucyluska
8. jún 2024

Hmmm išla by som na Galapagy, alebo Fiji...ale budem močiť nožky v ocikanom jazere. Tooo bude dovolenkaaa 🤩😁

guudy
8. jún 2024

@melanta moje najoblubenejsie kombo😍😍

thirstymonk
8. jún 2024

Krakow na tri dni. Svadobna cesta. Cca 350€. Dovolenky a cestovanie su zbytocne vyhodene prachy. Moj nazor

viestta
8. jún 2024

Baby, dajte pokoj s langosom. Slintam si do klavesnice

viestta
8. jún 2024

@thirstymonk pre mna s peniaze do dovolenky najlepsie investovane peniaze. Vsetko je pominutelne, vsetko sa moze znicit, stratit, ukradnut ale to co zazijes ti ukradne len Alzheimer.

guudy
8. jún 2024

@viestta 🤤🤤🤤 tiez smotana a syr?😁

melanta
8. jún 2024

@viestta juj veru, aj ja som si chute urobila. Rozmýšľam či cesto zarobiť. Aj keď vždy lepšie chutí vonku s čapovanou kofolou.

viestta
8. jún 2024

@guudy presne, so smotamou a syrom 😍

guudy
8. jún 2024

@melanta no babyyyy, este aj capovana kofola? To ma fakt chcete vyhnat von zhanat langos?😂

Strana
z5