Najlacnejšie stránky pre last minute dovolenku
Ahojte baby. Vedeli by ste mi podriadiť cez ktoré stránky kupujete najlacnejšie ultra last minute/ last minute? Chceme to tento rok skúsiť tak, no ešte sme neboli na tento spôsob tak neviem kde hľadať. FISCHER mi príde celkom dosť drahý na to, že to má byť last minute 🙈
invia.sk
caribik
aka skladba ludi? lebo rodinne izby su davno vypredane teda tie za prijatelne ceny
Ja hľadám dovolenky stále cez inviu. Majú tam vlastne ponuky, ale aj ponuky iných cestovných kancelárii. Minulý rok sme takto boli s nimi cez Nemecku cestovku a bolo super. Mne prídu tie slovenské o dosť drahšie. Aj ten Fischer ako si spomínala ma ceny last minute ako inde za úplne bežne ceny
aka skladba ludi? lebo rodinne izby su davno vypredane teda tie za prijatelne ceny
@mamina7070 len dvaja dospelý
tak skus invia tui skus rakuske cestovky
Skus pozriet aj tu 🙂
https://www.travel.sk/
Airstop.sk alebo orex
Dovolenka365.sk je to agentúra a majú zmluvu zo všetkými cestovkami
Tiež odporúčam travel.sk a už som to tu aj párkrát radila.
3x denne mi posielajú ponuky LM
Tiež odporúčam travel.sk a už som to tu aj párkrát radila.
3x denne mi posielajú ponuky LM
@jaja20 prosim ta, ja sa tam snazim nastavit posielanie ponuk a neviem to najst 🫣
@jaja20 prosim ta, ja sa tam snazim nastavit posielanie ponuk a neviem to najst 🫣
@mims
@ktobytobolpovedal
Aktivovala som si to cez správy
@mims
@ktobytobolpovedal
A takto mi to posielajú
Veľa zájazdov
@mims
@ktobytobolpovedal
A takto mi to posielajú
Veľa zájazdov
@jaja20 super. Dakujem
Ferientours mi posielaju ponuky.
To mas vzdy loteriu ten isty zajazd moze na buducivtyzden stat 900e ale v auguste kupis pred odletom za 700.

ved skus pozerat aj ine KOALA, KARTAGO,HYDROTUR,SATUR